Левон Хампарцумян: COVID-19 само ускорява процеси, които вървят така или иначе

Изчезването на средната класа беше един феномен и без заразата, припомни финансистът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото и да не ви се вярва, но за да се развие една икономика трябват кредити от банките. Друг начин няма, но това Ганьо не може да го разбере, защото в главата му бръмчат бръмбари.

Вие с банките и други такива дано се пръснете на хиляди парчета от лакомия и вселената дави разпилее на не знам къде си

палячо с мавара сте за затвора крадохте като за последно,вожда оглозгва останалото но онзи отгоре гледа бави но незабравя.

Ам че нахалство. Ако банките обслужваха рвлната икономика и не спекулата, то нямаше да има финансови само икономически кризи.

Гологлавия Пъпеш винаги стига до едно заключение: "Клиентът е виновен" Той пъпеша - баш банкера, никога не е виновен, разбира се.

Не знам защо ревете против банките, като нито Боко нито Хрантутканян са ги измислили. Първите наченки на тия финансови институции датират от Вавилон преди 3000г. Или може би предпочитате да си носите дисагите със солта, поцинкованите кофи, царевицата да се разплащате на бартерния принцип. Няма разменна валута без банка, а чудото наречено "криптовалута" даже не е ясно кой го генерира, контролира и краде. Без банките само приближени на властта биха могли да стартират бизнес. Това ли искате да бъде, краля слънце да решава кой да бъде или да не бъде. Май по-далеч от цървулите си не достига кръгозора и образованието ви. Сами по себе си банките не са виновни за случващото се. Виновни са корумпираните мениджъри и ламтящите за повече и повече едри акционери. Банките бяха огледало на реалния бизнес. Но през 21век, поради намеса на борси и пазари управлявани от сиви кардинали, те се превърнаха в маша за провеждане на политики и нездрави интереси. Затова и парите изгубиха стойността си. Още с откъсването на валутата от златния стандарт нещата тръгнаха на зле. Защото се оказа, че с крайното количество блага на Земята се позволи да се търгува с неконтролируемо печатани хартийки, каквито са днес парите. Това което се случва в момента е, че ще падне 50-70% от персонала във фронт офисите, като избутат нещата към електронните канали. Ще трябва да банкирате самообслужвайки се. Другата скрита це л да се изкарат всички честно и нечестно натрупани спестявания на светло. И накрая ще се остави масовото население да има един минимум за препитание и отопление, като закрепостени селяни ще станем, всяка дребна инициатива ще мре в зародиш. Така по-лесно се управлява стадото.

е имало и по време на социализма. И банките са били български. И тогава функцията им е била да обслужват икономиката. Обаче не са злоупотребявали така с кредитите и депозитите. В момента се дерат кожи от хората и се злоупотребява с техните пари.

А ми Северна Корея те чака. Измитай се към реалния социализъм.

Да, процесите вървят така или иначе, но ролята на едни отговорни лидери би била да отбиват тези процеси, да отстояват мястото на средната класа. Вместо това вие другари се оказахте скапани предатели. А не е трудно - яки данъци върху капитала + частично затворена икономика+ парично напомпване = благоденствие.И не, не ни интересува какво сте се разбрали с външните фактори.

ТОЗИ ЗАЩО НЕ КОМЕНТИРА ЛИХВИТЕ ПО КРЕДИТИТЕ . КОЛКО ПРОЦЕНТА СА В ЕС И КОЛКО В БЪЛГАРИЯ. Е КАК ДА ИМА СРЕДНА КЛАСА КАТО ТАКИВА КАТО НЕГО Я УНИСТОЖАВАТ. КАК ТОЗИ ХИМИК СТАНА БАНКЕР ? СЪЩИЯТ ЖИВЕЕ КАТО ФАРАОН!!!!!!!!!!!!!!!!

ТА ТОЗИ ДОЕШЕ ИТАЛИАНЦИТЕ СЪС 240 000 ЛЕВА НА МЕСЕЦ !!??? А ЕЛЕМЕНТАРНИ БАНКОВИ ОПЕРАЦИИ НЕ МОЖЕ ДА СВЪРШИ !!! КЪСМЕТЛИЯ АРМЕНЕЦ ИЗЛЕЗЕ !!! И СТИСНАТ БЕЗУМНО !!

Мога да се обзаложа, че всички пачки от по 500 Евро на Баце са изтеглени на каса от Уникердит Булбанк.

Споко бе, хора, скоро банките ще изчезнат, а някои банкери ще ядат пасти като Мария Антоанеткова!

докалкото си спомням историята - след като изчезне средната класа, на висшата класа им режат главите

Отивай е Нагорни Карабах, боклук.

проблема не е в банките , а в крадливите банкери и политици

Този хрънтутник лобира постояно за ускоряване на грабежите при банките във България . Същите банки работят в ЕС при 3% лихва , а в България със помоща на ситни щрифтове и заобикалящи закона такси ,достигат до 20% . Това е едната причина ,да се изселва работещото население , и невъзможност на нашите фирми да конкорират тези в ЕС ,но сме си виновни ние ,за това че си ги търпим....

Ми той е банкер, за какво друго да лобира. Не е виновен, че гледа да си подпомогне бизнеса. Виновни са калинките и тиквите, които му позволяват да го прави както си иска.

Абсолютно вярно,Ковидчето ще елиминира всички беполезни,дърпащи ненужни ресурси схеми и бизнесчета, вмера четох че някви футболисти не искали да се качват на автобуса за мач, тъй като не им били платени заплатите за миналия месец,аве шматки убити,само харчите пари за глупости,на никой не му дреме дали ше играете или не,никви футболисти не сте,ама карай,той вирусчето ше си свърши работата.... ай със Здраве

,

Мдааа така е фалирането на банките и премахването им като посредник !!!

Тоя боклук е за затвора Арменски мангал, рязан дявол та те гони

Какво е направил, че да заслужава затвор? Не ви иронизирам, просто този човек никога не ми е бил интересен и ми липсва сонтекст.

къса памет ;питай мавъра Костов тоя безделник как стана банкер и как окрадените пари Муравей ги покри .и т.н заблудени и облъчени шестици.

Все пак е странна тази история с пандемията и онлайн бизнеса и колко хора имат предварителна информация... който го е предизвикал, ако е предизвикано, ще си плаща дълго и тези след него, неминуемо е. Иначе стопяването на средната класа е лошо нещо. Защо се случва? Анализирайте, Хампарцунян, недейте само да заключавате.

В България средна класа не е имало след 44та до сега. Опитите да се създаде ще се изместят във времето. Лошото е, че децата на 80те и 90те продължават да изнасят човешката простотия на гърба си. Конкретно те благоденствие не видяха.

Този Храпарцумян, протежетео на мангала и национален предател Костов въобще да не се обажда, че и без друго не му оства много въпреки, че уж се добрижава видимо до заветната мечта да гепи собственоста на много хора заради глобалния фалит от някъв ковид. Ето ви да гледате един сет от видеа за да стоплите Левончовците какво правят. https://bit.ly/AntiCovVideos

Започна епохата ВОДОЛЕЙ /да не се бърка със зодията/ . Първото нещо което ще се случи е почистването.

Циник

нескопосания арменец е прав, но само в едно! вървят процеси, които вървят тъй или иначе! и добре че е тъй, щото представятели си, какво ще се получи, ако процесите се движиха както му се иска на левон хампарцумянисът?!

ЗАПЛАТАТА В БАНКАТА МУ БЕШЕ 240 000 ЛЕВА. И НЕ НА ГОДИНА А НА МЕСЕЦ !!!!! ЕДВА ГО ИЗРИТАХА . С МЪКА ГОЛЯМА !!! ТОИ Е ХИМИК И БАНКОВОТО ДЕЛО НЕ МУ Е СИЛНОТО ПОЗНАНИЕ В ЖИВОТА . ПРОСТО СИ СЕ МОТАШЕ ТАМ ПОЧТИ ФИКТИВНО !! ДА НИ Е ЖИВ И ЗДРАВ !!!

Грешиш 300,000 не 240.0000

Завистта е порок. Иди и ти и вземай толкова. Какво ти пречи?

Не завистта а да крадеш е порок !

Този нареден гъз без един ден стаж като банкер стана шеф на най-голямата банка с протекциите на Бай Иван. Всеки ден рано сутрин трябва да минава да му целува ръка, че го направи мултимилионер, а ние, че трябва да му гледаме противната мутра а че и да му слушаме съветие?!?

Абе тоя защо не е в затвора? Те това е проблема! Докато такива като него се разкарват на свобода и дават акъл ще сме на това дередже!

"Без този мораториум банките би трябвало да започнат да си изяждат капитала, покривайки загубите от неплатени кредити --- кой би бил застрелян от всеки , който е бил обран от него, ви го каза директно и пряко - "мораториумът е не за да се "спасяват" няккави фирмички, а за да се спасят "активите" лихварите ... и то как се спасяват - ами никак ...въпрос на време е когато ще вземат едни имоти, които незнайно защо продължават да се водят "актив", и после ще се чудят какво да ги правят ... а че никой нищо няма да връща - това е ясно ! а относно "богатството" на "богатите" ... то се измерва само в едно "власт" , която пък се крепи на вярата и послушанието на тълпата ... тълпата просто не осъзнава , че "властта" - това е тя - без нея /тълпата/ - няма нищо - нито "власт", нито "пари", нито "активи" ! тълпата е "актива" !

Иван Костов(руски ГРУ агент псевдоним ''Шанкин'' вербован от тройния агент српския проф.Миослав Китовиh с водещ офицер полоковник от ГРУ арменския горски евреи Кириястиджиян ) И Левон Хампарцумян преди да заемат властови постове като ТОП РУСКИ агенти на руското Разузнаване ГРУ получават задачи да ВЗЕМАТ големи суми РУСКИ ФСБ/ГРУ пари-денги и да ги ЗАВЪРТЯТ в частни КАНАДСКИ КОМПАНИИ от ЗЛАТОдобивната и МИННАТА промишленост на КАНАДА Тези врътки на ГРУ с бг агенти Костов-Санкин и Хампарцумян се НАЛАГАТ понеже в края на 90 те год има ЗАБРАНА от КАНАДското и САЩ Министерства РУСКИ -ПАРИ и държавни руски капитали да НАВЛИЗАТ и да се внедряват в мощните сащ-канадски икономики чрез ПРЯКА намеса ,изкупуване на акции на водещи печеливши компании и корпорации ' За целта РУСНАЦИТЕ от ГРУ-ФСБ използват БУШОНИ -подставени лица с НЕруски ИМЕНА И ПАСПОРТИ Благодарение на ГРУ и ДС Хампарцумян СТАВА ПОЧЕТЕН бг КОНСУЛ за КАНАДА и като такъв автоматично взема КАНАДСКИ ДИПЛОМАТСКИ ПАСПОРТ Така КОСТОВ и арменеца ПОЛУЧАВАТ руските денги които ВЛАГАТ в Канадски фирми ЗЛАТО-МИННИ компании като по този начин ''избягват '' забраните за руски инвестиции Години по късно Иван Костов-Драгалевския и ХАМПАРЦУМЯН отново БИВАТ АКТИВИРАНИ като ''спящи РУСКИ-ГРУ клетки'' този път ПРЕПИРАТ РУСКИТЕ денги през Италианската банкова група УНИкредито която е допусната до с-мата на БНБ Италианската УНИкредито има договорка с РУСКИТЕ служби ГРУ да препира огромни капитали от Россия ,ГРУ по схемата с КАНАДСКИТЕ МИННИ компании купува много водещи италиански компании и придобива сериозен % акции в италиански компании и предприятия така навлиза тихомълком в големия ЕСпазар Същата банка се ползва от мъни-лаундри и от Мафията КАМОРА Интерпол и Гуардия ди Финанза арестуват Алесандро Профумо шефа на Миланския клон на УНИкредито за връзки с Руската и Италиански мафии ,дясната ръка на Миланския бос Профумо е ЗЕТЯ на Иван Костов-Алесандро Мерлини работещ като инвестиционен банкер в МИЛАНския клон на УНИкредито

"Без този мораториум банките би трябвало да започнат да си изяждат капитала, покривайки загубите от неплатени кредити. Това е едно динамично равновесие, което само купува време - то не решава проблема. Купува време всеки да си направи сметката като свърши това нещо как ще изплува". Е, не знам какво по-горямо откровение! Защо му се сърдете? Никога не подценявайте арменците! Слагат ги наравно с евреите, византийците и накрая - с българите---

Пусни некви нови серии ала Кашпировски! Страшно те бива!!!

Всички много информирани колко пари взема господина, защо гледаме в чуждото канче. Не е проблем колко взема или не това си е лично работа между него и банката. Всеки има шеф за да вземеш едни пари трябва и някой да ти ги плаща, а ти да си ги изработиш. Оттам насетне какво е казал си е също негова работа. Може и да е прав не знам. Само знам че наистина нещата не са добре, но може би всички ние сме виновни за това.

Важното е как е пропълзял там

Абе никой не взима стотици хиляди заплата заради работа или талант. Такива пари се взимат за друго и това друго никога не е в наша полза. А гледаме в канчето на другия в конкретния случай понеже неговото е огромно, а нашето - миниатюрно, микроскопично. Затова гледаме в неговото - да не си разваляме зрението.

Левон бил беден

Левоне, отдавна ми липсват твоите тв уроци от типа - 'Как да не взимаме заеми в период на криза - съветите на един БГ банкер на 50к месечна заплата!'

Кажи му боклук и не го обиждай повече! Арменска отрепка! И 100 млн да имаш в банката, пак си оставаш отрепка!

Не схващам защо тези обиди? Работи в ЧАСТНА банка, не е заемал изборни длъжности, не е политик... С какво и кому пречи? Всеки ли който прави нещо е боклук? И защо? Бедна нация, злобни хора, тук сме в казана да се варим за греховете и злобата си.

няма да схванеш "защо тези обиди". Защото си позволява публично да се гаври с хората на които е пробутал кредити. Защото е допуснал инфлация в която се обезценява всичко каквото имаш. Включително се обезценяват хората, техните заплати.

Грешиш. Не е бил директно в политиката, а нещо по лошо, той олигарх, Разучи как стана началник на тази банка, а преди това беше почетен консул на Канада. По времето на Костов когато канадците получиха концесия за златните находища. Мислиш ли, че една нормална банка ще назначи мениджър с нулево банково образование и опит?

Затръшкал се че финансовите институции ще спасяват реалната икономика без тях не можело, и сега да им налеят едни пари за бонуси за да не си бъркат в джоба. Само какви пари се раздават там за бонуси, един бачкатор не може да изкара за целия си живот.

Интересно лицето трябва да е вече пенсионер. Към коя класа ще се причисли , защото в България пенсионерите са най-бедните в Европата , средна класа няма, а най-богатите българи не е ясно кои са с изключение на двама - единият е в Сърбия, другият е в Дубай?

Като го видя и спирам да вярвам в Бог... Как може този да е още жив и здрав..

този небрежно го изгониха за лоши кредити и сега го канят като другият амсалак хърсев

Не за лоши кредити, а че Булбанк не е информирала контролните финансови органи за ежедневните тегления на васил Божков от порядъка на 60 хил. лв в продължение на 2 години, което всяка банка е длъжна да прави при тегления над 5 хил. лв.

И радваш ли се бе, сатанист?

Много мъдър тоз! Ами, то така или иначе, всеки който се е родил ще умре. А тоя ковид само ускорява тоя процес! Ако се метнеш от високо, дори ще се ускори съвсем! Мъдър като мъде!

ЛЕВОН ХАМПУРЦУМЯН -арменски горски евреин родата му била дребни търговци дедо му дърт чифут правилзабърквал в импровизирана лаборатория ФАЛШИВИ ПАРФЮМИ и ги продавал на конкурентни цени на Капаль чарши като френски на жителите на ИСТАНБУЛ ЛЕВОН-на старо вавилонски иврит КУКА,изкривена КУКА ,ЧЕНГЕЛ тип РИБАРСКА КУКА ЛЕВОН-казват и на КРИВИТЕ кука ? видни дълги носове с които се славят горските ЕВРЕИ от Азербаджан,Армения,Карабах , ез.Ван и центарлен Ирак-Вавилон ХАМПАРЦУМян-е сбор словосъчетание от 2 еврейски думи ХАМПАР-на еврейски иврит-УДРЯМ,правя голям удар (на английски страйк) и БЯГАМ, ЦУМ-на иврит СКОРОСТ,СКОРОСТЕН ,много бързо с( така се казва НАЙ- голямата Изрелска к-я за контейнерни корабни превози ЦУМ/ЦИМ познава се по 2еврейски звезди и надпи с 4 символа на иврит) ХАМПАРЦУМян-на иврит БЪРЗО СКОРОСТЕНударников Така армено-еврейския химик по образование напълно ОПРВДАВА своето страна дълга фамилия влизайки във най-еврейски БЪРЗОскорстноударен бизнес този на Банковото ЛИХВАРСТВО където бързите-скорости удари са ГАРАНТИРАНИ и закриляни от могъщо банково-междунардно лоби което контролира правителства и държави

На мен мине страшно антипатичен. Изглежда нагъл, мазен и самовлюбен.

Споко италианската мафия ЩЕ му вземе всичките пари в УНИкредито скоро ще продава чорапи мартеници китайски фигурки и джапанки на Илиенци

Световноизвестен факт е, че Уолстрийт е мястото, на което се печелят „големите пари“. Милиони хора по света мечтаят да стигнат до там, за да натрупат внушителни суми. Още през XX век една жена успяла да изпълни целта си. Наричали я „вещицата от Уолстрийт“ и затова си има причина. Истинското й име е Хети Грийн и състоянието й се оценява на 3,8 млрд. долара по днешния курс. Световноизвестен факт е, че Уолстрийт е мястото, на което се печелят „големите пари“. Милиони хора по света мечтаят да стигнат до там, за да натрупат внушителни суми. Още през XX век една жена успяла да изпълни целта си. Наричали я „вещицата от Уолстрийт“ и затова си има причина. Истинското й име е Хети Грийн и състоянието й се оценява на 3,8 млрд. долара по днешния курс. Най-скъпата проститутка в САЩ съди властите заради безработицата Embed from Getty Images Хети Грийн се родила през 1834г., „със златна лъжичка“. Семейството й било много заможно, а Хети била единствено дете. Майка й била изключително болна и не можела да полага грижи за дъщеря си. Затова за малкото момиче се грижели дядо й и баща й. Двамата мъже я научили как да управлява парите си, а вместо приказки за лека нощ, те й четели докладите от борсовия пазар. Логично момичето станало финансист. Тя не пишела красиво и вярно, но определено разбирала от числа. През годините се занимавала с огромни сделка с недвижими имоти, купувала и продавала железопътни линии, отпускала заеми. Световноизвестен факт е, че Уолстрийт е мястото, на което се печелят „големите пари“. Милиони хора по света мечтаят да стигнат до там, за да натрупат внушителни суми. Още през XX век една жена успяла да изпълни целта си. Наричали я „вещицата от Уолстрийт“ и затова си има причина. Истинското й име е Хети Грийн и състоянието й се оценява на 3,8 млрд. долара по днешния курс. Най-скъпата проститутка в САЩ съди властите заради безработицата Embed from Getty Images Хети Грийн се родила през 1834г., „със златна лъжичка“. Семейството й било много заможно, а Хети била единствено дете. Майка й била изключително болна и не можела да полага грижи за дъщеря си. Затова за малкото момиче се грижели дядо й и баща й. Двамата мъже я научили как да управлява парите си, а вместо приказки за лека нощ, те й четели докладите от борсовия пазар. Логично момичето станало финансист. Тя не пишела красиво и вярно, но определено разбирала от числа. През годините се занимавала с огромни сделка с недвижими имоти, купувала и продавала железопътни линии, отпускала заеми. Embed from Getty Images Тя умело просперирала в моменти, в които другите затъвали. Купувала акции с падаща стойност, имоти и дори цели банки. Дори градските управи разчитали на нейните заеми. Хети Грийн била безскрупулна и много свидлива. Когато леля й Силвия починала през 1868г. дарила 2 млн. долара за благотворителни каузи. Хети обаче не била съгласна и започнала поредица от съдебни дела за наследството. Съдът обаче не отсъдил в полза на жената. Световноизвестен факт е, че Уолстрийт е мястото, на което се печелят „големите пари“. Милиони хора по света мечтаят да стигнат до там, за да натрупат внушителни суми. Още през XX век една жена успяла да изпълни целта си. Наричали я „вещицата от Уолстрийт“ и затова си има причина. Истинското й име е Хети Грийн и състоянието й се оценява на 3,8 млрд. долара по днешния курс. Най-скъпата проститутка в САЩ съди властите заради безработицата Embed from Getty Images Хети Грийн се родила през 1834г., „със златна лъжичка“. Семейството й било много заможно, а Хети била единствено дете. Майка й била изключително болна и не можела да полага грижи за дъщеря си. Затова за малкото момиче се грижели дядо й и баща й. Двамата мъже я научили как да управлява парите си, а вместо приказки за лека нощ, те й четели докладите от борсовия пазар. Логично момичето станало финансист. Тя не пишела красиво и вярно, но определено разбирала от числа. През годините се занимавала с огромни сделка с недвижими имоти, купувала и продавала железопътни линии, отпускала заеми. Embed from Getty Images Тя умело просперирала в моменти, в които другите затъвали. Купувала акции с падаща стойност, имоти и дори цели банки. Дори градските управи разчитали на нейните заеми. Хети Грийн била безскрупулна и много свидлива. Когато леля й Силвия починала през 1868г. дарила 2 млн. долара за благотворителни каузи. Хети обаче не била съгласна и започнала поредица от съдебни дела за наследството. Съдът обаче не отсъдил в полза на жената. Embed from Getty Images Парите били целия живот на Грийн и много я измъчвало, че не може да си намери мъж. Тя вярвала, че е заобиколена от златотърсачи, затова не вярвала на мъжете, които проявявали интерес към нея. Когато била 33-годишна, достатъчно богат мъж пожелал да се ожени за Хети. Двамата с Едуард Хенри Грийн имали две деца – Нед и Силвия. Световноизвестен факт е, че Уолстрийт е мястото, на което се печелят „големите пари“. Милиони хора по света мечтаят да стигнат до там, за да натрупат внушителни суми. Още през XX век една жена успяла да изпълни целта си. Наричали я „вещицата от Уолстрийт“ и затова си има причина. Истинското й име е Хети Грийн и състоянието й се оценява на 3,8 млрд. долара по днешния курс. Най-скъпата проститутка в САЩ съди властите заради безработицата Embed from Getty Images Хети Грийн се родила през 1834г., „със златна лъжичка“. Семейството й било много заможно, а Хети била единствено дете. Майка й била изключително болна и не можела да полага грижи за дъщеря си. Затова за малкото момиче се грижели дядо й и баща й. Двамата мъже я научили как да управлява парите си, а вместо приказки за лека нощ, те й четели докладите от борсовия пазар. Логично момичето станало финансист. Тя не пишела красиво и вярно, но определено разбирала от числа. През годините се занимавала с огромни сделка с недвижими имоти, купувала и продавала железопътни линии, отпускала заеми. Embed from Getty Images Тя умело просперирала в моменти, в които другите затъвали. Купувала акции с падаща стойност, имоти и дори цели банки. Дори градските управи разчитали на нейните заеми. Хети Грийн била безскрупулна и много свидлива. Когато леля й Силвия починала през 1868г. дарила 2 млн. долара за благотворителни каузи. Хети обаче не била съгласна и започнала поредица от съдебни дела за наследството. Съдът обаче не отсъдил в полза на жената. Embed from Getty Images Парите били целия живот на Грийн и много я измъчвало, че не може да си намери мъж. Тя вярвала, че е заобиколена от златотърсачи, затова не вярвала на мъжете, които проявявали интерес към нея. Когато била 33-годишна, достатъчно богат мъж пожелал да се ожени за Хети. Двамата с Едуард Хенри Грийн имали две деца – Нед и Силвия. Embed from Getty Images За разлика от Хети, Едуард бил с „широки пръсти“ и често задлъжнявал. Грийн не одобрявала идеята, че трябва да плаща борчовете на мъжа си и го изгонила. Децата й също изпитали на гърба си скъперничеството на майка си. Силвия, например, носела дрехи, които сама си шиела. Заедно с майка си спели на едно легло в евтина, мизерна квартира. Хети пък носела една и съща черна, скъсана рокля в продължение на години. Световноизвестен факт е, че Уолстрийт е мястото, на което се печелят „големите пари“. Милиони хора по света мечтаят да стигнат до там, за да натрупат внушителни суми. Още през XX век една жена успяла да изпълни целта си. Наричали я „вещицата от Уолстрийт“ и затова си има причина. Истинското й име е Хети Грийн и състоянието й се оценява на 3,8 млрд. долара по днешния курс. Най-скъпата проститутка в САЩ съди властите заради безработицата Embed from Getty Images Хети Грийн се родила през 1834г., „със златна лъжичка“. Семейството й било много заможно, а Хети била единствено дете. Майка й била изключително болна и не можела да полага грижи за дъщеря си. Затова за малкото момиче се грижели дядо й и баща й. Двамата мъже я научили как да управлява парите си, а вместо приказки за лека нощ, те й четели докладите от борсовия пазар. Логично момичето станало финансист. Тя не пишела красиво и вярно, но определено разбирала от числа. През годините се занимавала с огромни сделка с недвижими имоти, купувала и продавала железопътни линии, отпускала заеми. Embed from Getty Images Тя умело просперирала в моменти, в които другите затъвали. Купувала акции с падаща стойност, имоти и дори цели банки. Дори градските управи разчитали на нейните заеми. Хети Грийн била безскрупулна и много свидлива. Когато леля й Силвия починала през 1868г. дарила 2 млн. долара за благотворителни каузи. Хети обаче не била съгласна и започнала поредица от съдебни дела за наследството. Съдът обаче не отсъдил в полза на жената. Embed from Getty Images Парите били целия живот на Грийн и много я измъчвало, че не може да си намери мъж. Тя вярвала, че е заобиколена от златотърсачи, затова не вярвала на мъжете, които проявявали интерес към нея. Когато била 33-годишна, достатъчно богат мъж пожелал да се ожени за Хети. Двамата с Едуард Хенри Грийн имали две деца – Нед и Силвия. Embed from Getty Images За разлика от Хети, Едуард бил с „широки пръсти“ и често задлъжнявал. Грийн не одобрявала идеята, че трябва да плаща борчовете на мъжа си и го изгонила. Децата й също изпитали на гърба си скъперничеството на майка си. Силвия, например, носела дрехи, които сама си шиела. Заедно с майка си спели на едно легло в евтина, мизерна квартира. Хети пък носела една и съща черна, скъсана рокля в продължение на години. Историите, които Дон Диего ни остави Embed from Getty Images Но това не е най-страшното – синът на Хети Нед пострадал тежко след сбиване с друго дете. При инцидента тийнейджърът си наранил сериозно крака и дълго време куцал, тъй като майка му отказвала да го заведе на лекар. В крайна сметка Хети склонила да го заведе на лекар извън града, но лекарите я познали и затова й поискали огромна сума. Тя, разбира се, отказала и решила, че кракът на момчето ще мине от само себе си. Световноизвестен факт е, че Уолстрийт е мястото, на което се печелят „големите пари“. Милиони хора по света мечтаят да стигнат до там, за да натрупат внушителни суми. Още през XX век една жена успяла да изпълни целта си. Наричали я „вещицата от Уолстрийт“ и затова си има причина. Истинското й име е Хети Грийн и състоянието й се оценява на 3,8 млрд. долара по днешния курс. Най-скъпата проститутка в САЩ съди властите заради безработицата Embed from Getty Images Хети Грийн се родила през 1834г., „със златна лъжичка“. Семейството й било много заможно, а Хети била единствено дете. Майка й била изключително болна и не можела да полага грижи за дъщеря си. Затова за малкото момиче се грижели дядо й и баща й. Двамата мъже я научили как да управлява парите си, а вместо приказки за лека нощ, те й четели докладите от борсовия пазар. Логично момичето станало финансист. Тя не пишела красиво и вярно, но определено разбирала от числа. През годините се занимавала с огромни сделка с недвижими имоти, купувала и продавала железопътни линии, отпускала заеми. Embed from Getty Images Тя умело просперирала в моменти, в които другите затъвали. Купувала акции с падаща стойност, имоти и дори цели банки. Дори градските управи разчитали на нейните заеми. Хети Грийн била безскрупулна и много свидлива. Когато леля й Силвия починала през 1868г. дарила 2 млн. долара за благотворителни каузи. Хети обаче не била съгласна и започнала поредица от съдебни дела за наследството. Съдът обаче не отсъдил в полза на жената. Embed from Getty Images Парите били целия живот на Грийн и много я измъчвало, че не може да си намери мъж. Тя вярвала, че е заобиколена от златотърсачи, затова не вярвала на мъжете, които проявявали интерес към нея. Когато била 33-годишна, достатъчно богат мъж пожелал да се ожени за Хети. Двамата с Едуард Хенри Грийн имали две деца – Нед и Силвия. Embed from Getty Images За разлика от Хети, Едуард бил с „широки пръсти“ и често задлъжнявал. Грийн не одобрявала идеята, че трябва да плаща борчовете на мъжа си и го изгонила. Децата й също изпитали на гърба си скъперничеството на майка си. Силвия, например, носела дрехи, които сама си шиела. Заедно с майка си спели на едно легло в евтина, мизерна квартира. Хети пък носела една и съща черна, скъсана рокля в продължение на години. Историите, които Дон Диего ни остави Embed from Getty Images Но това не е най-страшното – синът на Хети Нед пострадал тежко след сбиване с друго дете. При инцидента тийнейджърът си наранил сериозно крака и дълго време куцал, тъй като майка му отказвала да го заведе на лекар. В крайна сметка Хети склонила да го заведе на лекар извън града, но лекарите я познали и затова й поискали огромна сума. Тя, разбира се, отказала и решила, че кракът на момчето ще мине от само себе си. Embed from Getty Images Скоро след това проблемът се задълбочил дотолкова, че са наложило кракът на момчето да бъде ампутиран. С годините Хети ставала все по-свидлива. Тя и децата й се местели непрекъснато и във все по-малки и по-мизерни квартири. По този начин Грийн се криела от любопитството на пресата и на данъчните. Световноизвестен факт е, че Уолстрийт е мястото, на което се печелят „големите пари“. Милиони хора по света мечтаят да стигнат до там, за да натрупат внушителни суми. Още през XX век една жена успяла да изпълни целта си. Наричали я „вещицата от Уолстрийт“ и затова си има причина. Истинското й име е Хети Грийн и състоянието й се оценява на 3,8 млрд. долара по днешния курс. Най-скъпата проститутка в САЩ съди властите заради безработицата Embed from Getty Images Хети Грийн се родила през 1834г., „със златна лъжичка“. Семейството й било много заможно, а Хети била единствено дете. Майка й била изключително болна и не можела да полага грижи за дъщеря си. Затова за малкото момиче се грижели дядо й и баща й. Двамата мъже я научили как да управлява парите си, а вместо приказки за лека нощ, те й четели докладите от борсовия пазар. Логично момичето станало финансист. Тя не пишела красиво и вярно, но определено разбирала от числа. През годините се занимавала с огромни сделка с недвижими имоти, купувала и продавала железопътни линии, отпускала заеми. Embed from Getty Images Тя умело просперирала в моменти, в които другите затъвали. Купувала акции с падаща стойност, имоти и дори цели банки. Дори градските управи разчитали на нейните заеми. Хети Грийн била безскрупулна и много свидлива. Когато леля й Силвия починала през 1868г. дарила 2 млн. долара за благотворителни каузи. Хети обаче не била съгласна и започнала поредица от съдебни дела за наследството. Съдът обаче не отсъдил в полза на жената. Embed from Getty Images Парите били целия живот на Грийн и много я измъчвало, че не може да си намери мъж. Тя вярвала, че е заобиколена от златотърсачи, затова не вярвала на мъжете, които проявявали интерес към нея. Когато била 33-годишна, достатъчно богат мъж пожелал да се ожени за Хети. Двамата с Едуард Хенри Грийн имали две деца – Нед и Силвия. Embed from Getty Images За разлика от Хети, Едуард бил с „широки пръсти“ и често задлъжнявал. Грийн не одобрявала идеята, че трябва да плаща борчовете на мъжа си и го изгонила. Децата й също изпитали на гърба си скъперничеството на майка си. Силвия, например, носела дрехи, които сама си шиела. Заедно с майка си спели на едно легло в евтина, мизерна квартира. Хети пък носела една и съща черна, скъсана рокля в продължение на години. Историите, които Дон Диего ни остави Embed from Getty Images Но това не е най-страшното – синът на Хети Нед пострадал тежко след сбиване с друго дете. При инцидента тийнейджърът си наранил сериозно крака и дълго време куцал, тъй като майка му отказвала да го заведе на лекар. В крайна сметка Хети склонила да го заведе на лекар извън града, но лекарите я познали и затова й поискали огромна сума. Тя, разбира се, отказала и решила, че кракът на момчето ще мине от само себе си. Embed from Getty Images Скоро след това проблемът се задълбочил дотолкова, че са наложило кракът на момчето да бъде ампутиран. С годините Хети ставала все по-свидлива. Тя и децата й се местели непрекъснато и във все по-малки и по-мизерни квартири. По този начин Грийн се криела от любопитството на пресата и на данъчните. Embed from Getty Images За да се предпази от кражби, Грийн носела ключовете от банковите сейфове на кръста си. А вечер спяла с револвер до главата. Носила една и съща черна рокля през почти целия си живот, която вече накрая била изключително окъсана. Хети не давала пари за фризьори и прически, ходела чорлава и мръсна. Децата я наричали „вещицата“. Грийн починала на 81 години, през 1916г.

.....вярно е написаното,но можеше и по-кратък коментар. Все пак тук не е читалня.

Жесток спам, пуснал си през 5 реда един и същи параграф! Срамота, бе човек!

могат да вземат и митко раздавача т,е кеворкянов

абе тоя крадец ханбарцумян що не ходи с другото арменче барбикян в карабах да им скъсат гъзооовете от е...не

абе туй крадливо и тъпо арменче още ли не е в панделата гешев, знаеш ли колко е отмъкнало това копеле заедно с костов, питай Филчев

Индженера при костов станал еталон за банкер.

Боклук крадлив! Много е лесно да дърдориш глупости, но ако се разболееш с един телефон и си в най-добротата клиника с най-доброто лечение! Бесило за такива уроди!

Левон --> инженер-химик, станал незнайно как най-големия банкер в БГ ???????????????????????????????? Това все едно аз като треньор по образование да се реализирам като лекар-хирург, бетер Чирков ...

Дните на про РУСКИТЕ подлги и перачи на московски ДЕНГИ като ХАМПРЦУМЯН са преброени новата администрация на Демократа БАЙДАН ЩЕ гони и РАЗЧИСТВА по света всички слуги,маши и бушони на МОСКВА ГРУ и Путин Дните на преюждащия с черен хайвер ХАМПАРЦУМЯН са преброени скоро сметките в банки ЩЕ са запорирани,бизнеса КЛОУЗД а пътуването на ЗАПАД от Београд ХИМЕРА за руските слуги