Фермери запалиха клада под прозорците на Вътев, остават в протестна готовност (снимки)

Те очакват решение на структурите по места дали приемат предложените от правителството мерки за подкрепа

Обратно в новината

Коментари - Фермери запалиха клада под прозорците на Вътев, остават в протестна готовност (снимки) | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това теленце не се ли измъчва и стресира сред тълпата ? Няма ли защитници ? Къде са Зелените ???

е тази шизофренична измет с камбойските шепки?! Да им сера в сомбрерата.

Мали, Мали тезинки на снимката знаят ли що е мотика? То аз ако започна да броя часовете прекарани с дядо ми на полето през 80те и 90те ще изляза БАШ Фермер. Милинките ми те. Едно времешните трактористи от ТКЗСто бяха истински пичове,без резервни части оправяха трактори и комбайни. Тези льоловци само ремонти на гаранции знаят

Шопарът с табелата за говедото Кирил не изглежда особено гладуващ.

Телната промишленост има над 200 браншови организации.На тях и милиарди няма да им стигнат.А в същото време,от тези 200 организации,само 55 са платили членски внос.Помощи само срещу платен членски внос.При адвокатите ,ако не си плащаш членския внос,ти спират правата.

А защо не почнат да палят и джиповете си?

Другари, не мой с лошо. Ролса гори като танк, на загуба съм, искам помощ. Ма моля ви се другари! Партията другари!

Партията с голямо "П". Всички са кат Бенчо. Карат Майбах последен модел, Бентли, Ламборгини....На загуба били. Купуват луксозни имоти у нас и в чужбина, внасят укрсинско зърно, което после пробутват за българско.... Погледнете плодовете, зеленчуците, месото, яйцата. Всичко внос. За какво са тези зърнопроизводители, които Борисов отгледа? Само схеми за източване на евросубдидии. Продокти за пазара няма или на тройни цени. Аз също искам държавата да ме попомага,. Заплатата не ми стига, вземам кредити, на загуба съм. Бах ти наглите комунистически уроди.

Това са все партийни фирми. Протестират защото партията им е казала, че ще получат по голям дял от бюджета ако го направят. Толкова. В магазина ще купувам само внос.

Да вземат да му врътнат и едно чеверме! И без това са запалили "клада"! Пък и телета са довели...

и винце червено мелнишко

и кючеци до сутринта...

Като няма вече български фермери пак питайте защо в Германия кашкавала е по-евтин от България!

Няма кой да работи ! Всичко е само с машини и сам ...... Циганите станаха европейци .... 3000 евро за мъжете на месец .

Кирил Вътев министър на земеделието по професия "Треньор по борба"........ Изключително нагло държание и поведение(мутренско) има този човек от интервютата които съм гледал с него. Не знам дали професията му има отношение към горното, но представям си го като работодател. Във всичките му изказвания се усеща пренебрежение към хората в бранша, опит за противопоставянето им, откровени лъжи и манипулации. През декември внушаваше, че едва ли не всички протестиращи са милионери, че са изплатили всичко на 100% и т.н. Сега обаче когато всички европейски земеделци протестират се вижда, че има някакъв отраслов проблем и не става въпрос нито за политика, нито само за милионери. Отвратителен министър!!!

Пълни глупости сте написали. Сигурно ви се струва нагло, че нарича нещата по верния начин. Снощи в интервюто му по тв. май никой не обърна внимание, че той каза, че точно защото познава сектора, доскоро е бил от другата страна, не го харесват, защото знае точно какви схеми правят някои "производители". Жалкото е, че не разбирате, че заради тези, които правят схеми и в същото време ръководят протести, страдат на практика точно отрудените и затруднени истински производители.

Зрънчовците с майбасите си ли ще блокират страната. Питам за един приятел.

За ужас на плеймейтките и плейбойте! Пуснал съм оплакване срещу вас американски некадърни троплве. От Козяк ще ви резнат финансирането като на прости хора и не надежни сътрудници. ЦЯЛА ЕВРОПА СТРАДА ЗАРАДИ ВОЙНАТА НА САЩ С РУСИЯ В УКРАЙНА. А тука сбирщина плазмодии седнали да позорят работещите и защитаващи прехраната си хора! НЕ СТАВА САМО С ЯДЕНЕ, ТРЯБВА И АКЪЛ! дето го нямате

Субсидаджии!