Фалира един от най-големите руски туроператори

Клиентите на "Натали Турс" ще загубят около 1.2 милиарда рубли

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колко български туроператорски фирми бяха издухани според днешната новина? над 30. айде стига с това хейтърство.

Стига с тая Русия и новини от Русия. Осъзнайте се че България е в ЕС. Отидете в Euractiv и Euronews и от там копирайте новини.

таибани- до тук в дървеното гето ФАЩ фалирали 3/4 от шистовите компании за добив на несъйщсетвуващ скъ газ инефт.А само от самоналагането на митата върху американската икономика до сега затвориха 15 големи американски фирми.Защо пишети за някакви туроперати които фалрират всеки ден /и добре че фарлират за изчистят пазар от тъпунгери/.

Нещо го няма Горд Европеец да изкоментира! Къде сте другарю галош?

Руска, турска и китайска "икономики"......всичко под валяка на $! Go, go Trump!

сега да кажеш колко велика е американсктата икономика -т.дълговете идефицитите и.Реалнатакава няма .Обаче долара "мачка" най вече руската икомоника така беше и преди 4 години след санкц;иите заради Крим: долара направи направи една буря в чаша вода за 3 дни и това беше всичко какт и сега.

иначе санкциите въобще не се отразяват на икономиката на Русия...

точно се отразяват.Като преди четири години /след Крим/ :направи буря в чаша вода за 3 дни.Кервана си върви кучетата да си лаят.Само със спекула нищо не ства а само това има американкската дългова икономика но много утеснява.

Държали са парите в Рубли ( за голяма лихва) и след пропадането на рублата сега не могат да плащат резервацийте в чужбина дето Руските клиенти са ги направили месеци напред.

Да го духат ватенките . Хич не ме жал за тях.

Тотален разпад на маниакалните кочини на братята по оръжие Ер-голям и Ер-малък.

по долу един селски цървул писал че за 2017г .емигрирали 45000 руснаци в САЩ -хахахха емигрирали ама не били 45 хиляди ами били 150 0000 ама латино арабоафриканци без образоване ибез нищо .Тащкива отиват в дървеното гето САЩ, щото вече няма пари за купон.Само 2017г. 65 млн.американци са подали молби за купони за храна аа бройката на здравно неосигурените които не са виждали лекар са точно 102 млн.купонни талибани ..На всичкото отгоре там стандарата е толкова висок че всеки ден се стрелят по улици и паланки.От такъв живот ти идва да вземеш автомата и да праскаш напред назад както е в гетото.

Забавно е как хората се кефят на срива на турската лира или фалита на руския туроператор... Когато мечката играе при комшиите - иде и при нас! Много сме малки да ни се размине и сме много бедни, за да не го почувстваме... В света се случва нещо и не е на добро...

Руската кочина се разпада. Няма да я бъде

се, кога и как?? .До тук се е разпаднал смо курника на баба ти.

Руските тролове сега ще се изходят качествено по темата , надълго и нашироко ще обясняват колко е велика и силна русия. Голяма работа че някаква блядска компания загубила 150 милиона евро , бълха ги ухапала.

ако Дира пишеше за всяка фалирала средно голяма американска фирма, нямаше да прави нищо друго и щеше да му трябва допълнителен персонал.

Малката разлика е ,че след всяка фалирала руска компания броя на емигриращите руснаци в САЩ се увеличава , а след всяка фалирала американска работниците отиват на борсата не в Москва . Справка за 2017 45000 руснаци са емигрирали в САЩ защо ли ?

Schilo

Много бе, 45 хиляди от 140 млн То, направо са се изнесли в САЩ. Хахахаха

Санкции до дупка на русначата.

всеки клиент по отделно няма да загуби милиарди, така че какво толкова е станало? все някой, някъде и някога фалира. много важно, че по морето ще има по-малко руски туристи. нали не ги щете.

Само парите им искаме и на жените им п.....те друго от тях не искаме

Schilo

какво ще ги правиш?