Еврото продължава да пада: Ето някои причини и прогнози

Експерти смятат, че общата валута ще се засили спрямо щатския долар през втората половина на годината, но някои фактори може да не позволят това

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пада нещо друго ... еврото беше години на нива 1.05-1.15. Миналата година стигна 1.03 долара. Сега е на 1.18. Кое е паднало?

Крият инфлацията. Крият я като панелен таласъм пред елитна еврогейска делегация.

Където сме се присъединили все се е разпаднало. Ред е на еврото.

Ееевтино евро, тъкмо напечатанооооо! Кой разбира тук се спирааа! Присъединете се към Еврозоната, че да минимизираме загубитееее!

Няма го Тръмп?

ЕЦБ в състезание с ФЕД кой ще напечата най много за най кратко време. Всъщност те отдавна не си губят времето с печатане върху хартия. Само увеличават едни огромни числа в баланса на големите банки...

Обезценяване на валутата е лошо и за покупателната способност на гражданите поради нарастващата инфлация, ама това много удобно реши да го пропуснеш. В такава ситуация най много печелят банките, едрите бизнеси и властимащите. Останалите духат супата

Доколкото знам срива на глобалната икономика е предвиден за съвсем скоро, но а дано им се спъне мерака за това, че лошо за хората по света въобще. Междувременно си менкаите парите в злато, че там цената ще скочи още щом валутите започнат да падат рязко.

Златото лесно, ама всички чекмеджета са пълни вече... Къде да слагаме ново злато? Май е по добре да инвестираме в риъл естейт в бейджин а?

Къде сте бе? Брекзит ? Нали щеше да стане мноооо лошо в ЮК? Хихих

mi to e lo6o tam

Хахаха появи се пишман емигрантчето овчарчето Калитко от Австралия Според тебе, много ли е добре брекзитаджийска Британия? Сев. Ирландия пред бунт, Шотландия пред Стотзит, спорезумението с ЕС пред анулиране, споразумение със САЩ няма и да има. Направо е прекрасно във Великобритания, а?

От как Путин е на власт рублата от 33 за евро стана 92 за евро. Премахна се допълнителната пенсия и мюсюлманите от 4 млн станаха над 22 млн. Външният дълг на Русия стана от 150 000 000 000$ на 470 100 000 000 $! От както Путин е в Кремъл външният дълг е скочил с 320 000 000 000 $ ОФИЦИАЛНИ Източници: https://tinyurl.com/Islambycountry https://tinyurl.com/russiaextdebt

не мога да разбера тия русомразци - ами като е толкова зле в русия защо не се радвате ?? нали така по-скоро ще дойде края на путин.

Рублофил крастав. Човекът не се радва, а само информира. Обаждат ли се децата от Америка бе русофилче?

Владимир Путин никога няма да остави власта. Без значение, какво става с икономиката на Русия. Дори да станем като северна Корея.

Защото не сме низши душички като комунделите! Ние може и руски да разбираме и руска култура да употребяваме. Не харесваме болшевики, олигарси, мафиоти, кадировци и всякак друга гмеж с промит мозък! Русофилите: - нито руски знаят - нито руска култура учат - само калашници и болжевизъм им е в главата

На русофилите не им пука за състоянието на населението на Русия - искат да гледат танкове и войни... военни гей-паради и дрънкане на оръжие, олигарси и джамии в Москва.

Еврото продължава да пада: Ето някои причини и прогнози - най-важната е : България иска да влезе в еврозоната !!!

Във време на криза по-ниската цена на валутата води до по-добър икономически растеж, защото европейските фирми са по-конкурентни на международните пазари.

Лошо е и за покупателната способност на гражданите поради нарастващата инфлация, ама това много удобно реши да го пропуснеш. В такава ситуация най много печелят банките, едрите бизнеси и властимащите. Останалите духат супата

Глупости. Дреме им на покупателната способност след като всички използват евро

Цял свят забравиха за Ковид 19, в ЕС се готвят за пети Локдаун.

Брях, не думай. А поради що на Олимпийските игри няма да има публика? Ама тя Япония е изостанала държава...А в Расия има 25 000 новозаразени...ежедневно...Ти си от Радевите, нали? Очевидно е

не са 25к новозаразените - а 250к , абе я направо 2,5 млн на ден да е по лесно за смятане

Особено са забавни тези абдали, които още не са разбрали, че на практика еврото си е въведено, щото левът е ''вързан'' за него...Това , другари е още откакто вашите дебили от БСП(к) докараха хиперинфалция в България, подобно на изпаднала африканска държава...Да, да, същият този дебил Гечев, дето още гласувате за него...Щото сте умници..

Ти се мислиш за умен, като смяташ че някой си Румен Гечев е предизвикал хиперинфлацията у нас в ония години, така ли? Пълен неинформиран глупак си и вярвам си го знаеш, но нали трябва да се плюе по БСП, за да браним дебила и мутрата Борисов! Нима още не си научил причината и създателят на хиперинфлацията тогава?! Това беше МВФ и с помощта на тогавашния асистент-икономист Иван Костоф и представителката за Източна Европа скумрията Ан МакГърч спряха траншовете за Б-я, за да сринат икономиката у нас, защото Жан Виденов не позволи да бъде приватизирана и разграбена! После това беше "успешно" направено от Иван Костоф и продадена за 1 лев или за жълти стотинки (примерите са известни).

На осран бесепар-русофил космосът, космите и МВФ му виновни. За нищо не ставате бе русофили отрепки.

mar6 mrasen komundel!

В България ще го налагат....

Нали си вързан към еврото. Ако еврото пада, значи и левът пада.

Ти си гледай рублата къде се срина, другарю.