Еврото доближава паритет с долара за първи път от 20 години насам

Американската валута се разглежда като защитен актив в случай на рецесия в световната икономика

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"ПРОВАЛЪТ НА ЕВРОТО ИЛИ КАК КРАВАРИТЕ ЕБАХА МАЙКАТА НА ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ"

Еврото го измислиха американците, за да се борят срещу Русия. Но тази игра вече е безмисленна и проектът 'евро' също ...

Еврото си отива, тъй като ЕС се превръща в територия от Третия свят.

Според мен това основно е заради ЕЦБ която отказва да вдигне лихвите... нямам идея на кой в Европа е изгодно това... май само на САЩ е изгодно

Днес, вече 1 евро е равно на 1 долар... Да видим нататък, предвид че ЕС продължава да затъва, благодарение на своите американски господари...

Е, да благодарим на ръководителите на ЕССР за добре свършената работа !!! И на Киро Мъдрия за това че успя да преизпълни заветите на Бай !!! Вече може спокойно да се оттегли в Канада и да си харчи спечеленото.

Що ли не се казва - ЕВРОто се върна на паритета от времето на ПУСКАНЕТО МУ.. То е най-новата валута.. Кат се махнат 20 години.. Две години в замяната на националните валути изцяло с еврото.. Ми то остава ли му друго време?

Еврото на 20 годишно дъно спрямо долара. Но рублата пак поскъпва. Другата валута която устоява на доларовия натикс са белорискуте пари. Не видях трета валута която да поскъпва спрямо силната зелена валута! Изглежда от няколко страни са сложили сламки в чашата на Европа и й изсмукват шнапса. Докага Европа ще асистира този пладнешки грабеж?

Е основния проблем на Европа. В най-добрия случай ще е по-скъпа от сега а в най-лошия въобще ще липсва. Паритета е първата спирка по пътя надолу.

Добро утро как Сийке. Очакван ефект от войната. Америка е енергийно независима за неосведомените.

Шило

И, не само това, ама нейсе.

под човека с памперс вече не е . Тъй че таз краварска измет си изпълни плана , европа отива в лайната и затъва тежко. :)