Еврото доближава 9-месечен връх, доларът поскъпва в петък, но е на седмична загуба

Равносметка за ICE Dollar Index, който измерва съотношението на долара спрямо 6-те основни валути (евро, швейцарски франк, японска йена, канадски долар, британски паунд и шведска крона), се насочва към седмичен спад с около 0.6 на сто

Обратно в новината

Коментари - Еврото доближава 9-месечен връх, доларът поскъпва в петък, но е на седмична загуба | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук еспертите цяла година обясняваха как мерките на САЩ били правилни - да вдигнат лихвите, да увеличат безработицата и да прецакат борсовия пазар. Спрях да печатат пари и започнаха да изтеглят част от напечатаните пари. В Европа задържаха лихвите ниски, продължиха да раздават пари и помощи и в крайна сметка Еврото е 9 месечен връх ахахахахахахаха.

А за инфлацията нещо да кажеш?

абе,що една митничарска мъдрост гласи на българинът краката и ръцете да вържеш със устата си ще краде,сигурно затова не ни искат Холандия и Австрия във Шенген!

Ааа за спестявам парите от корупция,далавери,укриване на дохои от частни уроци ,черно такси,във криптовалути,ако имам късмет ще съм господ,ако пък загубя,бълха ме е ухапала за загубените пари,това е умната стратегия!

Цялата финансова система е една руска рулетка, комарджийска игра, заблуда и лъжа. Всичко е пунта мара с цел бедни и зависими държави и хора

А с рублата ко стана? Преди 2м от Израждане ми казаха да обменя всичките си левове и евро в рублички, а? Богат ли ще съм? А?

Ти по-добре питай Израждане в каква валута са им сметките. Бас държа, че не са в рубли или пък левове. Ама иначе референдум против Еврото ще ми правят. Лицемери!

Какъв глас си ти бе... Отзад

Не Друзя! Това са ЛАЖИ! САМО РУБЛАТА ПОСКАПВА!! ВСИЧКИ ПАРИ ТРЯБВА ДА СА ВЪВ РУБЛИ ЗАДА СМЕ БОГАТИ!!! ВПЕРЙОД С РОССИЯ!

Пише се Расссссия! Колкото повече С-та слагаш, за толкова по-правоверен русофиль минаваш ...:))

Не ми дреме, аз още на времето обърнах всичко в рубли и сега си живея живота!