17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да!!!! НО много КРУИЗИ, идват във Варна!!!

Е нали горанов се хвалеше как миналото лято нападжиите под прикритие били на наш круиз, който се оказал нудистки? Ако е бил чуждестранен - кво търсят нап на борда? Или данъкоплатеца вече ще им плаща и круизите?

Отскочи до Саранде, Албания, по-близо е от Дубровник примерно и виж какво означава наистина много преминаващи круизи.

кой луд а навлиза в блатото след босфор? и къв да го дири там ? предполахам и в съседното - каспоийско море няма нито един круиз хахаха то още не е протекло към някое друго море, но скоро може и да стане

Те сега инвестират в тераси и асансьори, затова няма круизи. А за да си отидеш до собствения остров не е нужно да ползваш голям лайнер!

Черно море е отписана зона за круизи.

Евростат да си гледа работата!!!! Сам взимат пари за изследваня и анализи! Пълна лъжа са тези данни. На 09.10.2014г. с круизен кораб от Бургас до Бургас направихме средиземноморска обиколка. Така, че чакам оферта от евростат за проверка и корекции на данните им.

не етова само причината. Самите пристанища в България са вдигнали доста таксите

Ами морето гъмши от руски подводници.

ха-ха-хаааа този с минусчето да ......супата!!!!! Това което казвам е доказуемо, а той да каже защо си чеша хейтърските топки

И аз направих един от Стара Загора до Стара загора с подводница. Страхотно беше.

Много интересно, защо никой не ни иска

А тези кораби, самолети и всичкото това около круизите, не замърсява ли с въглероден двуокис и не допринася ли за претоплянето на гозбата? Или важното е да задължат народа да си сменя бричките, хладилниците и де що трябва и не трябва, а собствениците на най-големите замърсители да си богатеят???

Круиз и екзотично кътче не трябва да се използват в едно изречение.

При тези управници няма нищо вече 10 години във и за България! Камо ли круизно пътуване! Има само кражби и нови милионери и много бедни и болни хора!

от краварски гемии и памперси в морето?!

Богаташите от запада ни мислят за изостанал беден народ . Че тук е мръсно гадно и няма хубави хотели. Тукашните тур оператори не са на ниво неможе да привличат богати туристи .

А при предишните имаше? И може би тези управници не са следствие на предишните? Едно време крадяха комунягите, сега крадат децата на комунягите с едно леко прекъсване на господин немеца за 800 дни ще ви таковам. Дай пример за правителство което на първо и единствено място се е грижило за националния интерес! На стамболов може би, но кога е било това... Така чеее хайде холан.. Вие ми се цепите на сини и червени, а те копелетата в ресторанта срещу парламента седят на една маса и се договарят как още да ни окрадат!

Е да де 5 години. Дори ти го потвърждаваш! Или не е ясно 2019/2014? Сега ще се заядеш сигурно за двата месеца разлика... А извън джафкането ще ми е любопитно с коя компания и кой кораб е бил този круиз?

Много? Колко много? Преди бяха по 6/7 После стана това в крим, от немай къде започнаха да спират у нас, защото круизите в черно море бяха планирани. Сега дали има и два кораба в година