17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отдавна щяхме да имаме още една Аец и за нас и за Европа. А сега какво само загуби. Боко си купи индулгенции с турски поток и f16

Да изригне с по голяма интензивност и всичките еко експерти ще трябва да си сменят работата.

БГ МАФИЯ Ковачки ДПС,ДПС-ДОГАН,Вальо Златев ,Бобоков ГОРЯТ боклуците на ЕС във БГ ТЕЦове

ЕС да си вземат директивите и да си ги заврат където не огрява слънцето. Ние няма да потъваме с тях.

Тука много хора не четът. Става въпрос за периода 2020-2021г. За следващата година сигурно ще е същото, но за периода 2022-2023 западно о БГ ръстовете ще са ужасяващи. Не се поддавайте на манипулации, ами четете и усмисляйте.

Няма как германците да не мразят Русия! Те няма да забравят,че РУСКАТА АРМИЯ ГИ ПОБЕДИ И ГИ ЗАВРЯ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО. ОСВЕН ТИВА ВЪ4НА МРАМОРА ,КОЙТО ХИТЛЕР НОСЕШЕ ДА СИ ПРАВИ ПАМЕТНИК В МОСКВА И НАПРАВИХА ОТ НЕГО ПАМЕТНИК НА СЪВЕТСКИТЕ ВОИНИ. А Лайненова е една нещастна ж3ница,която се взима насериозно,но май е подозирана в КОРУПЦИЯ.

Замърсяването не е от въглища, а от това че горим боклука на Европа! Тоалетната на ЕС......

Дирове, не бъдете олигофрени, информирайте се, евроглупендерите да проверят колко диоксид поглъщат нашите гори, когато Испания, Италия, Австрия и други си залесят чукоарите тогава пишете, ... долна продажна манипулирана измет сте...

Ние имаме много гори и вода. Като спре руския газ и всички ще ни изпреварят.

спрете тировете с чуждия боклук да влиза в България

че даже не ги е срам да публикуват и таблица с резултати спрред която българия е на първо място с 27% а кипър и ирландия със 190 и 150% са на вроро и трето място... но може би щото са острови да не ги броят в европа

Съвсем нормално! В България живеят най-много цигани на глава населението.

Веднъж и ние да ги изпреварим в нещо :)))

Само лъжи и вредна за БГ политика идват от ЕС.

Глупава стъкмистика От 5 на 10 тона - 100% увеличение ОТ 100 на 110 тона - някакви си 10% увеличение само.

:)) просто спряхме да я ядем месо.

Значи сме готови за еврозоната :)

Знаете ли колко ми пука за емисиите?? Глобалното затопляне е измама, за да се отнемат правата на хората. Бюрократите в Брюксел искат да ни диктуват как да си живеем живота. Не ни стига лудата инфлация, където ни я докараха, ами сега ще ни карат напълно да спрем тока. То бива наглост, ама толкова чак..

Глобално затопляне има, но то си тече от 10 000 години насам и не зависи от човека.

Абе вие малоумни ли сте! Пращате си боклука и старите автомобилни гуми за да ги горят в България и сега недоволствате, че България замърсявала въздуха! А какво да кажем ние тук, че дишаме тоя въздух от ваще боклуци!

И как ги взимат тези данни? Кой ги изчислява, особено въздух?! Гледаме нагоре и .... България пак лоша?! Или Зелените терористи Борислав Сандов и Тома Белев -министър и зам. министър пак са наклепали България, за да усвоят/откраднат/ пак едни милиони Евро да мерят въздуха и да се борят със замърсяването. За малоумниците с къса памет, вижте след мисля усвоени около 5-6 млн. Евро за наблюдение и опазване от замърсяване на езерото Сребърна в разстояние на няколко години, накрая беше открита отходна стара тръба, от която години се изливат отходни води. Толкова с опазването - краденето на пари от Зелените терористи!!!

Ама не може така, нали зелена сделка, затваряме атомни, въглищни, газови централи и минаваме само на възобновяеми. Какво се е променило, даже Русия помага като спира газа, какво друго се е променило, нищо, защо тогава се увеличават емисиите. Нали ни натискат за мариците, какво става, кой лъже, сега или преди, и ако е лъгал защо не е на топло. Или този съюз се управлява от дебили, които си правят каквото им падне и никой нито може , нито иска да им търси сметка. Или може би някои управляващи този съюз са решили просто да го погребат.

Ама не може така, нали зелена сделка, затваряме атомни, въглищни, газови централи и минаваме само на възобновяеми. Какво се е променило, даже Русия помага като спира газа, какво друго се е променило, нищо, защо тогава се увеличават емисиите. Нали ни натискат за мариците, какво става, кой лъже, сега или преди, и ако е лъгал защо не е на топло. Или този съюз се управлява от дебили, които си правят каквото им падне и никой нито може , нито иска да им търси сметка. Или може би някои управляващи този съюз са решили просто да го погребат.

За това, че горим боклуците на Европа споменава ли се?

Еми Еми не искате руски газ кои ще ви купува скъпия.

Тотлано скъсване с мародерският ватнишки газ!

Обаче не си този, дето ще ми дава наклон на уя

Това просто не е възможно как се съпоставя потреблението на 80 милиона в Германия да речем със това в България? Само от пръдни заради метана формират повече замърсяване без да броим нищо друго по издръжката им.

Не просто казаха,че следващия след корона вирус цирка ще е с екология. Това е .

Що ли реват ЕСЕС овцете. Бездетните и ялови кухи кратуни ще гърмят зимъс.

чисто и просто от време оно сме бедни на нефт и природен газ, к`во да прайм: просто сме се родили еди къде си, п. п. пушек хич не пречи на фърчиплан да се приземи понеже съвременните таквиз разчитат на компютри, живи и здрави

То от тебе комунистическа, прорушняшка, ялова овца друга не виждам, ама се изхвърляш като лайно на бунище, другарю!

И по затъпяване...

Умен Путин. Ще ликвидира половин ЕС. 21 век да гориш въглища . Цивилизация ли?- Първобитици.

Ами мести се при смръдливият "умен" путьин бе, келеш, ама май не ти стиска?

чичо ти кърлеж - wake up shit

Като запалят електроцентралите на въглищата , ще се видим кой какво замърсява.

Ами нормално, при келявото, дебилното и прорушняшко управление на комунистите герберасти, какво друго да се очаква ?

ЕС да започват да си горят техния боклук в техните държави.

Е това не го разбирам !- те горят въглища пък тук замърсено.

Какво ще разбереш с тоя прокажен мозък, промит от "z" блядките !

Запасете със кибрит,свещи и някой да поддържа огъня че ако угасне ?- САН ТРА ПО.

Гледайте сеир , следващата зима ще се чупят рекорди от всички европейски страни.

Май вие комунделите келяви само саир чакате да гледате, ама така и няма да го дочакате !

сравнявайте базата, не само процентите, че е смешно

Като казали на Чърчил че СССР увеличил 100% добива на стомана за година, той казал: "днес внучето ми има не един а две зъбчета. 100% увеличение."

Сложиха квоти на дърводобива и всички започнаха зимата да горят боклуци в печките. Заработиха нормално 5-те завода на кръст, които имаме и всички мръсни газове пак си дойдоха в старите норми. Къде ви е драмата тук?

Само ти може да си помислиш, че някой от Брюксел е отишъл да види какво гори в печката кака Сийка от село Долно Нагорнище.