Европейската комисия предлага ниски данъци за зелени производства

ЕС се стреми към рязко намаляване на бюрократичните пречки и сроковете за одобрение на зелени проекти

Обратно в новината

Коментари - Европейската комисия предлага ниски данъци за зелени производства | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде рубашки и ватенки! Налазвайте коментарите с пяна на уста!

Не съм вярвал, че някоя от тетките на високи международни постове може да бъде по противна от Стрина Сталина, но Лайненовата Урсула вдигна летвата още по-високо.

Това бабе е много, ама много злобно

Атомната енергия е в списъка на чистите енергии. Защо всезнаещата Лаиен не я споменава. И не Русия, а ЕС блокира газта и нефта.

Аз си боядисах стената зелена. Сега това зелен проект ли е, ще мога ли аз да взема едни пари.

Фаворизорането чрез данъци е антипазарно. Зелените производства са шарлатания. Оказва се, че просто перат оборот и печалбата им е от данъчните промоции, а не от производство. Такъв е резултата от държавния зелен капитализъм. Кражба на кражба. А този миндил фондер лайно защо още не е в ареста?

Хахахахахахах това на фона на засилената употреба на въглища от Гейвропейците е храчка в лицето на хората които им плащат заплатите на тия лицемери ненаяли се. И нека не се заблуждаваме пак ще си ги разпределят помежду си щото видиш ли ти те може и да горят повече въглища ама го правят по “хуманно” от други държави.

не изглежда нормална. Обсебена е от демони

Няма да си кося градината, ще наблегна на възпроизводството на Жани и гущери ,,;)

Ама те са ясни и продавачите и пишман купувачите! Ние е ясно къде сме! Имал някой хитрец нещо за продаване и айде принудителни продажби, щото на конкурентни начала няма шанс! Ама това не е политическа корупция!

А обезщетение за нас, че ни лъжат за Шенген? Всеки ден имаме по 30- 40 км тирове по границите и въглеродни емисии и мръсотия и денгуби! Кой ще ги плаща тия щети? Холандските наркодилъри си гледат пристанището с кокаина, а нас кучета ни яли…

Това началото на социалните кредити ли е шот беха конспирация...... Ми аз немога за си позволя да съм зелен значи ще фалирам....а този който има повече ще получи и благословия д фалирам...... Тоя съюз е като миналия...

Ти си слушай там гинеколожката как ти обяснава за дзелени проекти и за икономика и не се занивам с хората.

ㅤ

Супер. Хайде всички да произвеждаме тревица (от онази). Тя също е зелена.

ㅤ

Не е виждала Бур скоро...

Много по-зле е

Поздравления за еврогеиският съюз по случай празника де . И не прекалявайте със зелените растения.

Честит празник на ЕС. Честита бъдеща бедност и зелена мизерия.

влизането в шенген няма да премахне опашките, само ще ги премести на друго място.

Тези наистина нямат представа какво правят

Още един пирон в ковчега на ЕС

Защо тогава байдън обяви такъв план преди няколко месеца и макрон ходи да му се моли да не отвлича всички европейски зелени бизнеси??? Нито дружбата дружба нито пазара като в учебника

grainis

Институтът по Биомаса и Биогорива (ИББ) - София - ibb.alle.bg е пред сключване на договор с инвеститори от САЩ и Италия за стартиране през 2024 г. строителството в ИЗ-Божурище на първата в света инсталация за производство на над 5,000 тона на ден свръхбързорастяща (в рамките на часове) инженерна, оранжерийна, стерилно-чиста SG-Биомаса - biomass.alle.bg , като суровина за редица биогорива като биогаз, биометан, биоводород, биоетанол, пелети, брикети, кокс-биовъглен, прахово гориво за gas-dust турбини, храни, фуражи, торове, пулпове, влакна, биополимери, структурно-композитни материали и много други , на почти нулева цена - nula-energia.alle.bg . Следваща стъпка след тестовия период на тази пилотна инсталация ще бъде постепенното изграждане на мрежа от няколко десетки подобни (но значително по-големи) В-ферми из цялата страна (предимно в изостаналите и обезлюдени райони) с цел създаване на хиляди нови високоплатени работни места , пълна замяна на въглищата и природния газ със 100% карбон-неутрално SGB-Биогориво, и масово производство на свръхевтини и чисти храни, фуражи и други , като част от програмата bg-razvitie.alle.bg за нареждане на България сред най-богатите и успешни страни в света , в рамките на десетина години .

КОГА ЩЕ Я ОПАНДИЗЯТ НАЙ-СЕТНЕ?! КОЛКО ОЩЕ ПРЕДСТЪПЛЕНИЯ ТРЯБВА ДА ИЗВЪРШИ ТАЯ ПСИХОПАТКА?