Европейската комисия е възстановила на България близо 1 милиард евро

Средствата, декларирани от ДФ "Земеделие", се възстановяват на 100 процента от ЕК

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колко хора завиждат че земеделието получава субсидии.Но не знае че тук субсидиите са най ниски. И...още..амо има мн пустееща земя..РАботете и ще получите..

Dir да се свърже с цигането Светль от 120мин по бтв....да опровергае лъжата която произведоха заедно с някакъв бивш забравен министър за спрени пари от Европа за земеделие--понеже имало протести. бтв откровенно лъже.

Тоя милиард отдавна вече са го изпрали...

не е луд този които изяжда зелника, а този който му го дава. За какво се кахърите хич не ви разбирам. Да е фалирала някоя държава със заеми? да да да... знаем. ще ще ще ще ще... ама до сега ни една.

Европейският земеделски фонд за развитие на селските райони се фокусира върху три основни цели: извършване на безсмислени дейности от сорта да насадим едни сливи ама да не ги гледаме, но да сме взели парите за площ плащане на комисиони на когото трябва * закупуване на скъпи автомобили от избрани хора

Да ви ... майката протестърска.

_stankow

Нали уж субсидиите бяха непазарен механизъм, присъщ само на лошия социализъм ? Пък сега цялото зърнопроизводство на субсидии ?

Интересно колко пари е дала бедна България , за да получи тези пари

За информация на далечната задунайска застава , България дава около 10% от това което получава от ЕС ! Не е като едно време със ссср да дава 200% а да получава пет !

_stankow

Ограбването на България става чрез така наречения "неравноправен търговски обмен". Изнасяме стоки, за които ни плащат 23 милиарда евро. Ама толкова ли струват ? Най-малко 2 пъти повече. Всеки го е виждал - колко струва един мъжки костюм в България и колко струва в Германия. Ами двойно ...

Я какви специалисти имаме , та благодарение на такива ,,за кратко време натрупахме 35 милиарда външен дълг ,ей така с отскок.При Т.Ж.имахме 10,5 милиарда $ дълг, но пък имахме да получаваме някъде към 7-8 милиарда $.Само от Ирак имахме да получаваме към 2 милиарда $,но посъветвани ,по-точно заповядано ни беше да се откажем от 80% от дълга , а за остатъка ,щели сме да получим нефт.Подчертавам "щели сме".Да ама не ,не получихме и капка, и така ще продължава.С една дума светли перспективи

в коя страна предпочиташ да живееш Страна с дълг 2,088 трлн евро и 3000 евро средна заплата или Страна с 0.525млрд долара и средна заплата от 308 евро на месец Първата страна се нарича Германия, втората Руслямска държава.

само с плюсове и минуси не става тавариш да припомним че за апартамент се чакаше около 5 години и ти го даваха където решат, а после го изплащаше 20 години. За кола се чакаше също 5 години (пак каквато ти дадат) и я изплащаше около 8 години. Сега ти кажи - колко коли смени за 10 години и колко апартамента имаш... ама така... с ръка на сърцето.

Гледам от далечната задунайска застава пак капацитетстват ? Мила хибридке , тия 10млрд при тато бяха 120% от БВП ! Сегашните 30млрд са 30% от сегашния БВП ! Дали забЕлезваш разликата другарю ?

толкова. 250 млн за 1 млрд.

Десислава Танева - Четете в Биволъ: КРЪВНИ И ПАРТИЙНИ ВРЪЗКИ В КОТЕЛ: ГЕРБОНОМИКА НА МАЛКИЯ ГРАД – РОДНИНИ, СВЪРЗАНИ ЛИЦА И ИЗТОЧВАНЕ НА ЕВРОФОНДОВЕ

Знаем Го бивол - и там червения ботуш Сава тон за песен. Невероятно е колко българи се продават на Русия

Но защо не извадите ,пустият му червен ботуш хот задника си ,та да Ви олекне

"""Европейската комисия е възстановила на България близо 1 милиард евро"""Не ставяйте смешни ,парите ще изчезнат още във въздуха и ще се появят в офшорните сметки на правилните хора от правилните партии ,по разни екзотични места по света.

Лоша Европа, лоша! Как така ще връщат пари? Всеки русофил знае, че Европа само ни граби! Да спре веднага връщането на пари, че умряха опорките!

пиите хапчетата нечедленно.Пазете се от инсулт и инфаркт,иначе хапчетата не помагат на задръстени червени циментови глави.

на тебе помагат ли ти? Онези сините!

европата дава ?!?!? това вече и децата не го вярват ..... пак евтин прахоляк в очите на народа български ...... нито вижда, нито чува, когато не й се играе по свирката ....... а за златната челопечка мина колко милиарда ще ни възстановят ?!?!? а за безплатното издържане на бедната хамериканска армия - ?!?!?

Страдате по раша казваш иванчо , тегаво ви е ?

Това онази некадърна министърка ли го каза?

Като дойде одитът, тогава ще говорим....

Павел (нерегистриран), оня гербавия. А бе Павле, къде ти е ортака,оня осрания? Лежи друсан на дивана и брои розови слонове ли. Гледайте да не прекалявате с дрогата дето ви я дават, че Бойко я разрежда за да има и за продан.

Кой ми е "ортака" моЙто зайче ? Нещо пак са те изпуснали чичковците с бели престилки гледам ?

тебе като те гледам, направо са те изтървали. На главата. "Кой ми е "ортака" моЙто зайче ?" Оня с лайната от сутринта. Нали сте заедно, двойка!

Тц , не сме "двойка" , не асоциирай със себе си и някой , аз съм единствен :) И идея си нямам кой ти е предизвикал фетиш сутринта , но определено не ме интересува този ти такъв към мен ! Капиш ?

Павел (нерегистриран) Ама и ти броиш розови слонове когато си друсан!

Пак на боП фърляш ?

това прилича на възстановките на "Топлофикация".

Притежателите на банкови сметки в швейцарските банки ще се радват.

е външния дълг на Бг не Тюфлек

Е пътник Виж Тракия как я направи с дупки за офроуд,така ще е и Хемус От търговете 70% за него и 30 % за фирмата. Нека оди бос ..

Бокича залеби, браво!

Имфалтилността ти отговаря на АйКюто ти под едно анонимний"адаш" ;)

Не ми ползвай ника троле!

Наспахте се в деЦката , напъплехте талафоните ?

детенце, думата иНфантилен идва от иНфанта - царско дете, а твоят иМфантилен идва от ..... откъде идва, чедо????

От денели пръстета бабе ! Други питания ?

да ни върнат архивите които заграбиха като окупатори,пардон освободители през 1944 год.За другото заграбено няма да говоря,щото накрая ще ни изкарат,че ние сме длъжници.

за тея работи, те са приятели.

Мачкай Боко!

Мачкам ти дупето в момента

Мачкаш ми оная работа с език.

Нещо си се развихрил "адаш" ? В деЦката градина яко ви надзирават и затова чужди имена ползвате гледам ?

Екстра - половината за Боко, нещо за предизборната кампания, някоя троха за троловете и ако остане - "за хората".

Ооооо , "адаш" , па те е засърбяло отзад за деветнайсе санта живо месо и инфалтилничиш под чужди имена ?

Ти пък кой си?

Мей би баща ти , що ?

А аз кой съм?

Ти си Йорик !

Ако на власт са Радев и Курнрлия и като отидат да се прегърнат с Путин и всички тези пари няма и да ги помиришем. Боце е десен мафиот, обаче е с ЕС и САЩ . А парите идват оттам. Ако дойдат левите мафиоти - БСП и ДПС, кранчето спира. А българите винаги гласуват замафията -= или за Боце или за БСП - ДПС.

че ние помирисахме ли ги !?!?!?

Тролеите ги мобилизираха, ама завалиите сега докато се пренастроят от псувни и оплюване към хвалене ще видят зор...

В България се краде яко !

Де потънаха тия пари ?

Ако бяха потънали не знайно къде-нямаше да има нов транш.

При работещите хора занимаващи се със земеделие !

шегаджия :))))

И кое му е смешното копейкаджийче ?

"Европейската комисия е възстановила на България близо 1 милиард евро" А Борисов и Герб, откраднаха два милиарда. ОСТАВКА

Дай факти!

ПИК, БЛИТЦ, Гел НТВ, много са сайтовете. Има и чуждестранни, ама май един с череп им бил плащал!

Да бе, факти! То ако имаше факти, нямаше да ги дадат тия пари. Има платени тролове, които бълват лъжи. То добре, че вече ги рабраха и останаха 50 изкукали протестъра, да им дават фон, като ги снимат от Божков ТВ.

Всяка добра новина за България е лоша новина за протестърите на БСП и Черепа.

Добрата новина за България, ще бъде когато Борисов подаде оставка.

Блянове от Позитано 20 ?

Искаш,ама немаааа!

до Павел (нерегистриран) Застъпи ли на смяна тулупе, герберски? Отивай в съседната новина да храчиш по президента. Кинти да ти плащат и с дрога да се друсаш.

Аре у уево бе цървул червен !

Лумпени червени,нали ЕС щеше да спира парите за България!?

Лумпени сини ! Аме къде отидоха парите !

Значи са използвани по предназначение,иначе нямаше да има нов транш,щяха отдавна да са ги спрели.

Ти от тия траншове нещо видял ли си !

Ти като земеделец ли питаш или като цървул на който всички са виновни ?

Да-магистрали,метро,детски градини,спортни зали,пречиствателни станции..........

Ако с тези пари се произвеждаше нещо цените на доста стоки щяха да са по ниски.

Ако и ти беше на полето...

Внесете ги в КТБ.

Това е лоша новина! Не може от ЕС да ни имат доверие, защото иначе аз ще трябва да се захвана с това, което умея - да чистя тоалетни, а не да съм евродепутатка от БСП! Колкото по-зле е България, толкова по-добре за мен! И без това моята Родина е Россия!

Майка ѝ е рускиня, така че наистина там ѝ е родината...

Още една опорна точка отиде в кофата. Очевидно е че България е с добро име пред ЕК и не е разглеждана като център на корупцията, както ще стане в мига в който дойдат (дано никога не стане) червените скакалци на власт

По 20 лева на пенсия, да ДОЖИВЕЯТ да гласуват за БАТ ГЕНЕРАЛА, останалите кинти по чекмеджетата.

Браво Бойко БОрисов, за ден прави 1 милиярт, а комонистите за 20 години немогат, и земеделието ни е най-добро и магистралите!!! АЗ ВЯРВАМ САМО НА ТОЗИ ЧОВЕК!!!

Обаче май не влизат в твоя джоб? Къщичка в Барселона имаш ли?

Куката и чекмеджето са в болния ти мозьк

ИВАНКЕ, защо си бягала от часовете по "ПРАВОПИС"???????????????????????????????????

български, че си за смях. Колко изпростя народът последните години. Пък и пише, да покаже на всички ниското си ниво на развитие.

Завиждате, завиждате, маскари. То 1млрд евро не са като злобните речи на Радев. Завистта е един от смъртните грехове. Вместо да ви е яд, че ГЕРБ отново са се сработили добре с ЕС (и сега за какво да ги оплюете) -зарадвайте се за сънародниците ни в бранша, които са от всякакви цветове и тая година имат доста проблеми

Ясно, точно, казано, аплодисмен ти!!! И Браво Бойко Борисов!!!

Европейски ритник по осраните протестърски дирници!

Браво на правителство- показател за успехите!

ГЛУПАК

Това очевидно е Симо, а вие сте Глупак - звучи логично.

Какво стана с онази където казваше "Мълчете си да не ни спрат парите"... Или то може да се краде ако е от еврофондовете, щото иначе "трябва да ги връщаме"

Възстановени са спрени средства заради Корупция на ГЕРБ - След Основен Одит от ЕС , Проекта беше за 5 милиарда ЕВРО - Кого Лъже ГЕРБ - Българския Народ който вижда и ЕК която Знае ? Това е опит за кражба на 4 милиарда евро .

Тебе бая са излъгали. ГЕРБ до тук е единствената партия, която успява да усвоява еврофондове

защо само ГЕРБ успява? Да не би защото са членове на ЕНП. Ако е само по тази причина основно- не, благодаря. Нещо повече и Европа се...

Внимавай, че ЕС знае кой плаща на Радев да го играе троянски кон..

Е как хем има корупция, хем им възстановяват спрените средства заради лъжите на БСП?

Ей, много лошо това правителство и тоя премиер. Бах как усвояват евро фондове - също както БСП ги пропиляват....

Биби - 2 завърши с обещания за едни плащания ... които ги плати Орешарски , а бибитковите питаха ,,защо " .