Европа трябва да избере: Сделка с Иран или лоялност към САЩ

Агресивната икономическа политика в момента царува в света, смята Милен Керемедчиев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Европа ще застане на четири, няма съмнение. Васалите са верни помияри.

Една год.не сващаха каква я върши Тръмп или не искаха да кажат наблюдающие. Хеле започват да схващат и ЕС,Китай и Русия. Да ще го поемат по-плавно и по-мазно. ЕС още мисли и ползва преференции както при план Маршал. Китай тоже ,изучи бая запетайки в САЩ и Зап.Европа с помоща им. Ползваше преф. за сметка на САЩ. Русия също при Буш получи разработки от Зап. компании. Да,това пресъхва и те тричките усещат ръбест и сух да им навлиза и тичкат при Тръмпчо. Да ,но там командва соло конгреса не Путев или Си. Глейте им сеира. Щом Китай на стар краставичар се ОПИТВА краставици да продава/200 милиард.д./ ,няма да стане. БВП на САЩ е 20 трил. д. Си плака и предшественикът му за Ноу Хау от САЩ,но не би. Краденето само не ги оправя. До 1-2 г. САЩ ще ги намести както си иска. Китай, 2/3 е бедно селско население с адски проблеми. Русия е в ик. колапс,поддържа имиджа на диктатора и мужиците мизерстват. Гледахме го това 5-7 деситилетия и къде са днес СССР и Соца. Топят оръжията и пак мизерия.

Най-добре е веднага да се махаме от тоа европейски съюз. Само ни ограничавът и плащаме чужди дългове.

За САЩ винаги главни цели са били интересите на техния военно промишлен комплекс!Сега обаче нещата в общ производствен и търговски план са толкова влошени , че Тръмп тръгва с рогата напред да се загражда с мита и огради и едва ли ще му останат пари за оръжия!Тежки дни очакват САЩ , много тежки!

Не по-тежки от Русия с БВП 1,2 трииона и яко военно набиване. Мужиците мизерстват. Отиват към СССР и Соца!!!

нагло изказване

Европа трябва да избере дали да защитава собствените си интереси или тези на САЩ.

Тръмп безогледно налага на света своите интереси и интересите на определени кръгове на САЩ. Не се съобразява с мнението на съюзници си и поставя въпросите така - или с нас, или против нас. Ако сега Тръмп се наложи с иранската сделка, след това, по такъв начин, ще постави въпросите по отношение на Китай, Русия, Латинска Америка, Северна Корея ... И пак - или с нас, или против нас. Главният проблем на Тръмп е, че среща все по-голяма съпротива от достатъчно силни икономически опоненти, като ЕС, Китай, Евразийския съюз ... и САЩ вече не могат да се налагат тотално с военна сила.

амер.политика се базира на окупаторски войни .тяхната цел е да убиват и превземат света ,това успяха с индианците и продължават да унищожават човечеството ,но сметката се плаща от съюзниците ,които всъщност са техни марионетки .от 18 години пентагона,цру и мосад работят срещу целия свят .

Народите трябва да са лоялни само по отношение на своите интереси- такива времена са дошли. Какво искал и правел Трумп си е негова работа- той е обещавал на неговите гласоподаватели. Буш навремето каза на съюзниците - Или с с нас или против нас- и започна война с лъжливи епруветки. Нищо добро не донесе всичко това- а Тони Блеар накрая си призна лъжата. Сега Европа трябва да гледа само своите интереси, те не са американските. Стига американско насилие и изнудване.