Европа си намери нов благодетел - ще сбъдва нова европейска мечта

Основателят на Спотифай Даниел Ек ще финансира проекти за стартъпи от различни области, "за да се справим с безкрайно сложните проблеми, с които нашите общества се сблъскват в момента"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като габриелката управлява 140 милиарда за наука и иновации, се налага бизнесът да спасява положението с един милиард. Това е похвално, но е трагично. У нас на главния прокурор му ремонтираха резиденцията на Живков за 400000, а по телевизиите вървят набирания на пари за болни деца. Мисля, че накрая износът на комунизъм успя. Имаше стар виц. Прати комунисти в Сахара, че да свърши пясъкът.

няма ли да ги дава парите на футболистчета, плейметки, ММА педалчета, артистчета и подобни

Sorry, ма основният проблем на Европа в това отношение е ЕК. Задушават всичко с административен булшит и безумни регулации.

Тонове учени имало в Европата? То това не е за хвалене, а е проблем. Не са необходими учени на тон. Требват само по един Нютон, Айнщайн, Тесла...

СЛЕД КАТО ЛИХВИТЕ ЗАПОЧНАХА ДА СТАВАТ ИМАГИНЕРНО ЧИСЛО милионерите започнаха да се ориентират в подобни начинания защото имат полза от всеки един реализиран проект който ще носи печалба и на тях (който дава парите поръчва и музиката) та няма нищо ново,важно е кой ще се усети по рано

Да те питам в тема която по разбираш, Роналдо и Меси, като са такива звезди имат ли нужда от 10 съотборника плюс резерви и треньорски щаб или могат двамата да си цъкат джибол на терена?

От тримата само Нютон не е избягал в САЩ, щото все още е нямало САЩ. Тьотките в ЕС и джендеризмът ще срутят и опитът за втора римска империя, както са срутили и първата римска империя.