Европа оряза с 578 млн. евро българския план за възстановяване

Актуализиран е спрямо реалното отражение на ковид пандемията върху българската икономика, поясни ЕК

Обратно в новината

Коментари - Европа оряза с 578 млн. евро българския план за възстановяване | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гоним 70 руски дипломата и ЕС "оцени" по достойнство този епохален ход на Кирцата!!! Получихме "суджук", ама не като оня на Цецо, а такъв дето му търсим място къде да си го "сложим"!!!!

Какого хрена вам надо от России? Причем здесь Россия и Кремль? Любимая тема болгар, везде им привидится русский след. Полная шизофрения.

Аз предлагам да орежем тока дето го изнасяме, че те пара имат, а ние не. Да се оправят там как могат.

Парите почват да намаляват. Няма ново печатане , почват да рсатат лихвите. Идва рецесия,може би след зимата щв почне да хапе яко

Хайдутин: - Войводо, за пушките тия сакат пари или дупе. какво да правя? - Пари нема, действай

Добреее

Тепърва ще ни режат за щяло и нещяло ама членския внос си върви и заеми ще има да връщаме за наша сметка,окраденото няма да се върне от джобовете на шайката от народната хранилка

И кво се чудите? ЕСът я закъса в икономиката. Парите се пренасочват към новите (бъдещи) членове - Украйна и Северна Македония. Както обикновено, ганювците ще го духат...

Е че орязват парите заради Украйна. Всичко отива за Украйна а ония Зеления ходи по градове и села и им обяснява:"Това тука ще се възстанови с европейски пари по европейски проекти, не се безпокойте" С една дума ония баламурници европейците ще плащат. Това им беше и целта да искат да влизат в Европейския съюз, за да може Европа да плати пак за всичко. Американците потриват ръце и ги насърчават да се перчат на Русия, Русия ги нападна, унищожава градове и села а всичко това се очаква да бъде платено от Европа. За това не само ще режат пари, вероятно на всички други ги намаляват и не само ще ни се вдигат горива ток и цени на всичко, защото трябва да бъде оправена "великата" Украйна. А вие викайте още и я подкрепяйте. Чисто човешки съчувствам на всеки който е нападнат и е във война, но това е истината. Всичко това онези хора очакват да бъде платено от Европа ние сме част от тази Европа, очакват да живеят на наш гръб.Между другото когато Зеленски е говорил пред гръцкия парламент и за Мариопул (може би знаете, че той е създаден от гръцки преселници) е казал "Ние заедно ще възстановим града", гърците направо са го отсвирили. Може би имате познати, които са ви казали какво са направили украинските "бежанци" по стаите на петзвездните хотели с какво са мазали стените. Неща, които пресата спести, всички медии мълчат ,но може би имате познати и са ви казали. Това е.

на кой гръб да живеят. Абе вие обрахте България и я заробихте за 30 години, сега искате да крадете от Европа. Ами от Европа не са толкова зле. А относно войната в Украйна - няма да дават европейски пари на руски бабички и старци. Я марш!

Няма да има никакво възстановяване. От Европа разбраха, че тези пари ще отидат за едни старчета с максимална пенсия и ги резнаха.

Обичайте западна европа и сащ. те всеки път така ни поддържат. Най-накрая може да сведат сусмата и до нула.

За да не ги крадете- бягаме в Евроа и САЩ. Явно те вас не ви обичат, щом не ви дават като Путин БЕЗВЪЗМЕЗДНО.

И още ще резнат. Като ни скараха с Русия могат да правят каквото си искат с нашата разложена държава.

Защото държавата я разложихте с кражби, спират ви парите, за да не разложите и Европа. Наглеци!

Две години мъка с тоя план за възстановяване. Такава некадърност досега не е имало. Ама нищо важното е, че борим корупцията!

няма хора да възстановяват. Проектите са на едни старчета или пък на хора, които са дадени на прокуратурата за недекларирано имущество. Затова е мъка. В този план корупцията е голяма. А участниците предлагат само да вземат парите.

Явно само старците се готвят да вземат парите от бившите на Русия секретни служби. Проблемът е обаче, че не са в ТРУДСПОСОБНА ВЪЗРАСТ. Колко още хора в трудоспособна възраст ще изгонят тези? Народен съд за тях!

Кто тези? Не умеешь излагать мысли, не пиши. Тъпак.

Какъв е този План бе? Още нищо не е уговорено и те си разпределиха парите. Сега реват на умряло, че им ги режат. Ама кои ревете? Които изгонихте българите в трудоспособна възраст, а вие се приготвихте да кардете от еврофондовете. Знаем ви.

И защо стоим още в тоя ЕС? Само загуби имаме от това.

Ей дядка за 30 години крадене на ДС изгонихте всички млади хора от България и още искате. Накрая Путин ли да ви дава пенсиите. Питайте руските пенсионери какви пенсии имат. Народен съд за вас от ДС , ама нямаше кой

От ЕС няколко милиарда евро заради бежанците и ще им дадат, защото те искат, нагло врякат, имат самочувствие. А българите все са надупени с мрьсните си гъзове.

Мачкат както си искат, направо се гаврят

Повече от вас, дето се готвехте да краденете теи пари, никой не е мачкал българите. Не се приртеснявайте. Вие сте по-по мачкането.

Ветото за РСМ падна. Вече и за слива не ни бръснат.

Ами това да не вие Путин, да ви дава , а вие да мачкате свестните и трудолщбиви хора. Не ЕС е пробелмът на България, а тези от ДС които искат безвъзмездно всичко.

Какво означава да си " независим " бе да те шибат постоянно а ти да си им благодарен !

Както онзи ден каза Десислава Атанасова, "Благодарим на нашето европейско семейство! "Момичето от Дулово има за какво явно да благодари. Да му мислят другите...

това че ни подарява 5.69 милиарда евро , вместо 6.27 и вече ЕС е лошия а ватенките които дори не спазват договорите са добри така ли. Явно ще трябва с тия 70 отрепки от посолството да си заминат и няколко хиляди профаноида русороби от България за да станеме европейска страна.

Айде стига с вашето заминаване. Явно, това е дълбокия ви ген, да разселваш, изселваш, заточваш. Какво се правите на морализатори? Какво се правите на диспечер атлантици? Вие ли казвате колко и кой да заминава! Мозък личинка.

видя се кои пищят на умрало за парите от европа - русофилистиците в ТРУДОСПОСОБНА възраст.

Що за държава имаме и правителство, дето лобира само за чужди интереси, а какво става в България, ЕС изискванията, промените и решенията относно българия не следи?

Жалко,язък че сме шампиони и отличници. Най- бързото вето, най- празната газова тръба, най-многото изгонени дипломати, най-атлантически и умни кратуни! А, забравих, и най- скъпата баница, най-скъпото парно и най-тъпата заплатка!

Сега бързо-бързо орязаните суми отиват към Украйна и всичко е точно...

Кво стана? Тия двамата малоумници от Харвард, говориха глупости, разтягаха локуми, че икономиката имала ръст, то икономика не остана, те ръст, е хак ви е сега, с тоя милиард много неща можеха да се свършат, но в друга държава. Тъпото и Ококореното така или иваче щяха да ги окрадат. Сега скърцат със зъби и вдигат парното

Еее как бе? Нали според про100то и ококорения имахме най-добрият план???

Няма няма и да има. Война е и никой не иска да дава кинти

На Ганя само бой, еб. не и мокри дърва. И по-здрави от Еуропа.....

Кире тъпото да обясни как стана така

Тва само Путин е виновен ... и отчасти Митрофанова. БайГаньоооо в Европа , има една стара българска приказка - " На ебан гъз ... майка му е повтаряне" та така джендърчета непоръбени

Браво това е Европейската благодарност за спрения газ, изгонените дипломати, изпратените оръжия, курортите за бежанци, предателство за македония и др. Колко повече си вееш голия г..з толкова повече те еб..т

Извинявай, но си се объркал. Това е продължението. Европа няма да даде пари на руските агенти. Толкова.

ще се справим, но като ви изгоним и вас, които сте се приготвили да крадете от ЕС, но сте все за Русия и срещу нас българите. И вече сте в ТРУДОСПОСОБНА възраст.

Именно так. Болгария выполнена свою миссию, отработанный материал. Только тупицы могли так поступить, нужно было поддерживать отношения и с русскими, и тогда бы больше внимания и денег бы давал Евросоюз.

Аааа ... Бойко е виновен ....

Още една добре свършена работа от Кирето и Асенчо! Те това е резултата!

Да, парите няма да отидат в кухите старчета.

Както казвахме в казармата : "Обещаното не е като даденото"

Че едни които до пенсия неищо не са създали, сега ще вземат милиони да възстановяват. Вервам им.

Взех да намразвам тия от Брюксел, хранят БГ олигарсите и крадливите ни политици , ако им дадат парите без да има сериозна борба и осъдени политици в БГ заначи Чиновниците от БРюксел изкуствено поддържат българската ДЪРЖАВНА МАФИЯ !

Оооо добър ден ....

Путин даваше повече на агентите си, ама Европа иска и работа.

Верно ли, ти явно си знаел, колко е давал на "агентите"? Кажи, като си врял и кипял, другите колко дават? Сподели за нас.

Нашият път е с Европа, да ни клатят, а ние да си мислим, че ние ги клатим. Ние сме толкова по-развити от тях, че тази сума е прах в очите за нас, въобще няма и да забележим наличието и .... най-много да я дадем на някое бедно шведче, да си купи позлатено Ламборджини. Истината е в ЛГБТ-то, така ще постигнем 100% прираст на флората и фауната на българска територия (в тази сметка хората не се броят) и ще запазим природата за идните поколения на пчеличките и минзухарчетата. Обичам те Европа, клати ни, клати, та да изчезнем най-накрая заедно с теб. А после свише ще наблюдаваме мръсните руснаци и китайци как се мъчат, докато се чудят къде да отидат на почивка.... на нашето черноморие, на атлантическото или средиземното и единственото, което ги затруднява в изборът е, че няма жива душа по пътя, но пък има много комари. Нека да им е гадно, че са нормални, затова пък нас ще ни копаят руските археолози и ще ни изследват в укитайските ниверситети, разучавайки методите за разпространение на маймунската шарка

Вън от еврогейсъюза

Европейският титаник потъва. Време е да се спасяваме.

Тези от ЕС що не си го начукат ? Не им щем подаянията. И без това стигат само до техните подлоги

Кур за ЛеФски ли се получи ;) На ви Еуропа

бой по другарите, назначени за милиобери. Няма вече безплатен обяд. Ходете при чичо Путин.

Тия опорки от 90-те може да си ги завреш ... знаеш къде...., ако намериш обаче място от многото маймунска шарка дето се е ескътала там :)

ЕИ ми Зеленски иска по 5 млр. $ на месец, как ще му ги осигурят - винаги се почва с ритник по слугите.

Иска 8 млрд, дават му 7! Това у за заплати! По пера са много повече,без да се смятат оръжията!

Нали слушкахме. Или не достатъчно.

Даже изгонихме повече руски дипломати, отколкото имаме у нас! И много повече от правоверните ЕС държави!

да получаваш пари не е достатъчно да слушкаш, както са ви научили от подземията на ГРУ и КГБ, не трябва и да си КОРУМПИРАН. Затова. За какво ви са бе? Кой ви вярва, че ще възстановите икономиката. Кирил оправи плана и Кирил ще казва как ще се харчат. Толкова!

Ами оправете си либерастките олигарси дето ни управляват, нашите от КГБ и ДС измряха вече или се пекат на плажа в Маями като видни СДС-ри :)

Еееее,нали трябва да се осигурят 300 млрд. евро за африканските страни .

Тъпанарш....за бг става на нъпрос

не това е хонорара на прост киро- той си го е взел...., за изпълнените поръчки до сега...

Не, това са парите за КОВИД от Европа, "усвоени" от Тиквата в последните дни на мандата му. Той затова и драпаше да се задържи още някоя и друга седмица, да понапълни чекмеджето за последно, че му беше ясно, че вече власт няма да види :)

киро не дели, той и бойко кюлчето за това не се обичат

Дайте и за другите държави от ЕС, мързели една таблица ви мързи да сложите за целия ЕС.

Милиардите от Европа към България ,се превръщат на милиарди от България към Европа. На Европа както и на онзи лигав американски пудел Макрон ,доверие не може да се има

Друго е Путин. Дава безвъзмездно.