Еврокомисар: Ще влезете в Еврозоната, но сега не можем да говорим за срокове

Пиер Московиси опроверга твърдението, че животът ще поскъпне след приемане на еврото

Обратно в новината

Коментари - Еврокомисар: Ще влезете в Еврозоната, но сега не можем да говорим за срокове | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво евро с тия неосъвременени ,мизерни пенсии,с които ни наказват,че сме живели при социализма?Вдигат си сами заплати и доходи ,но никога ниски пенсии-правят ни ГЕНОЦИД днешните правителства.....новите узурпатори на БЪЛГАРИЯ и крадат и с гъ.овете си....

А бе, кажете ми вие, че я съм тъп и необразован, що Норвегия и Швейцария ни са в EС, ни в Еврозоната, а са N*1 в Европа по стандарт на живота ? Защо не влизат в Еврозоната Швеция, Дания, защо и UK си оставиха техната валута ?! Айде Вие ми обяснете, че я се чудим още...?

Всички анти евро коментари доказват, че елементарната грамотност не е поумняване. Евростандартът на живот е зрялост на всички аспекти на обществата. Не е достигната възраст или ръст. Форумът е пример за неуки инфантили на преклонна възраст пропиляли живота си в очакване на държавно подаяние и ограбени от "Великите сили". Единственият национален грабеж е бил по време на съветската окупация.

дали някой го намерил ?

Защо не въведем като Австро-Унгария тези швейцарски Талери , произведени изцяло от смес на како , мляко , мед ? Те даже стават за непосредствена консомация !

имал пожар в Банхофстрассе. Така че в момента невъзможно . Но на експертното ниво наистина се обсъжда и този вариант . Поздрав от наводненият трезор за майсторските платна .

"Тате каза, че ще ми купи колело, ама друг път ..."

Всички професионалисти-икономисти и общественици-интелектуалци приветстваме гръмко пламенно-жарките слова на недостижимия корифей в стопанско-икономическата сфера - видния европеец със звучното-носталгично име г-н Московиси, име, образувано от монументално-спояващото, граматично-морфолигично сливане на безценната думичка за българския народ "Москва" и статично-полюшващия се глагол "виси". И това наистина е така!!!! Чрез навременно-актуалното си изказване г-н Московиси започна непоколебимо да ВИСИ като една трептящо-елмазена, бляскаво-духовна ледена , европейска висулка на Толерантността и Глобализацията , като един оранжево-издължен морков на Радостта и Надеждата в съзнанието и в развълнувано-скърцащите мозъци на всички родолюбиви българи, очакващи с огромно нетърпение, тремолиращи конвулсии и безкрайни трепети влизането на България в изумрудено-приказната ЕВРОЧАКАЛНЯ, в която ще ни омайват русокосо-панталонени, обаятелно-арийски феи на Радостта, защитнички на всички страдащи и бягащи и симпратично-млади, еротически французки баболюбци!!! Радостта на целокупния български народ е толкова безгранично-всеобхватна, толкова истинска, толкова разтърсващо-обладаваща - само аз ли храня опасения, че много българи-патриоти няма да могат да дочакат от психическо опияниение заветната 2025 година и ще получат инфаркти, инсулти, гърчове, ментални девиации и психическа импотентност от щастие, пулсиращи духовни оргазми в рамките на една космическа нирвана???!!! Треперя от задоволство и преклонение, че нашият европейски водач-защитник към бленувано-жадуваната еврочакалня е не кой да е, а честният доказан политик-професионалист, мъжествен интернационален мачо, пламенен социалист, изтъкнат демократ, истински чист българин и родолюбец, а в същото време непоколебим европеец - г-н Станишев - който като министър-председател на България бе започнал непоколебимо-устремно да ни извежда към безбрежните широти и недостижими висоти на духовния и икономически просперитет, а ние, изпаднали в сладко умопомрачение от бурното развитие на родината ни, цъфтяхме бурно и връзвахмемощно-плодоносно! Дерзайте, г-н Станишев и Вам подобните чада на България!!! Ние се молим горещо да бъдете и пребъдете във вековете, както вие, нашите доказани лидери, така и вашите синове, внуци и правнуци, чиято почтеност и честност ще бъдат крайъгълният камък за просъществуване на България, а пък Путин ще спомогне за просъществуване и водещата световна роля на нашата мила сестрица-душица - Русия! Поклон!

изумрудено-приказната ЕВРОЧАКАЛНЯ ли ? Би означавало че ни чака дъжд от Щ.Д. Моето предложение : вместо изумрудено-приказната ЕВРОЧАКАЛНЯ, сапфирно-брилиантен Евро-Воксал . Тогава ни чака , след дъжд качулка , след Щ.Д. най-после пряко транзитното трасе Народното Събрание София - Дума Москва за достижимия проект , все пак достижим а не илюзия , свързване на газовия котлон в кафенето на Народното Събрание с кранчето на Тазпром в московската Дума . Поне цените за кюфте и кепабче в кафенето да са по джоба на политическата класа ни в България ! Друг , съвсем друг аспект получава целия спектър от вашето изложение ако сте объркали изумрудено-приказната ЕВРОЧАКАЛНЯ с юмручно-побойно ЕвроОтделение .

Благодаря много за логичното Ви допълнение-уточнение !!! "Юмручно-побойно Евроотделенние" е върхът! :))))

Вече сме в Шенген, сега ще "превземем и Еврозоната! Да треперят европейците! И всичките големи обещания са все по време на ББ! Е, как да не го преизбираме? Бай Тошо ни лъга 35 години, че комунизмът чука на вратата ни, докато се усетим, че ни баламосва! Какво са тука някакви си мижави и непълни 3 мандата ? И при това талантът на ББ да ни връзва ушите на фльонга са къде-къде по-големи и професионални!!!

така се нарича най-новото законотворчество достигнато до нашите учи, очи от страната , коя друго да е за в момента предвид става въпрос за пари-пари-пари ? Да , правлино , става въпрос за отсъственият закон чрез който се отчуждават в ползата на държавата имотите на не в страната присъстващите лица . Цялото представлява една пререгистрация с тесен срок , плюс това не чак толкова евтина . А къде е тази снрана на мит недостижим за реалността другаде ? Хайде , който познай получава една бонбониера !

SU-152

Никой не отговаря на въпроса защо ПОЛША, УНГАРИЯ и ЧЕХИЯ нe БЪРЗАТ с ЕВРОТО….????!!!!!!A НИЕ се РАЗБЪРЗАХМE????!!!!!!

Такива са указанията на задокеанското Политбюро! Поредното планирано, последователно и безвъзвратно (поне така е замислено!) излизане от орбитата на Русия, каквото и да значи това! Така е с най-големите марионетки в ЕС! Да не би Прибалтийските страни да са най-стабилният финансово-икономически рай, та така бързо и вкупом ги "сурнаха" в Еврозоната? И да не би корупцията в Италия, и не само там, да е по-малко отколкото у нас! Таратанци!

Ние носим всички негативи все едно сме в еврото (Валутен борд - нямаме собствена парична политика), а нищо от позитивните. Полша Чехия и Унгария не са с Валутен борд и могат да си правят собствена парична политика.

Аз пък не искам България да влиза в Еврозоната! Примерът на Гърция, Италия и Испания ми е напълно достатъчен за да не вярвам в хубавите обещания на икономисти и банкери. Не на Еврозоната и излизане от ЕС!

Най-големият проблем е за банките, защото ще трябва наистина да спрат със събирането на абсурдно високи такси за преводи в Еропа. То и в момента на теория превод в евро не трябва да е по-скъп от превод в лева, но всички се ослушват и никой не спазва европейската директива. Чакат последния момент, когато ще ни заплашат с глоби, за да го въведат. А това съществено пречи на развитието на икономиката, която е тясно свързана с всички страни от ЕС.

Така говориха и писаха, когато се въвеждаше ДДС-то, че цените няма да се променят, но всички цени скочиха поне с 20%, повечето поскъпнаха още повече. Така че, приемам това като обещание цените да скочат, най-вероятно умножени по 1.956, да го закръглим по две.

Ей, много се обиждате на ЕВРЕИ, защо? Това е название на народ, за които има и други названия, но и те се смятат за обидни. как да ги наричаме за да не триете неистово?

МОСКОВИЦИ/много популярна евреиска фамилия/.МОС--на иврит ДАНЬК такса налог такса-рекет КОВИЦ-на иврит ПРИВЛИЧАМ сьбирам колекционирам придьрвам за себе си

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

За да влезе България в Еврозоната доходите на българите трябва да се повишат поне 10 кратно,заплатите трябва да скочат с много за да има шанс да влезем! Това означава много здрава икономика и почти никаква корупция,истинска Съдебна система и прокуратура!!!! За да влезем в Еврозоната първо в затвора трябва да влязат куп политици и олигарси,а това знаем много добре,че няма да стане... При сегашната тотално покварена Съдебна система,при сегашната прокуратура,при сегашната поголовна корупция и при тоталната мизерия сред хората,просто няма как да влезем в Еврозоната!!! По нито един критерии не отговаряме за да влезем! Най бедната държава в Европа, няма как да влезе в клуба на богатите,просто всичкото това бръщолевене граничи с фантастичните филми!!

Прав сте, разбирам, че с тази мизерна заплата,не съм готов за еврозоната !

Приемането в Еврозоната ше ДОУМОРИ малкото останали бьлгари .БЕДНА Бьлгария ШЕ СТАНЕ ДОНОР на БОГАТА Европа.А когато евреин като Московици ви казва че ДОБРЕ за Бьлгария значи е точно ОБРАТНОТО

Точно,защото е бедна,няма как да влезе в Еврозоната,затова спи спокойно,Еврозона скоро няма да видим... Без тотално вдигане на доходите не може да се влезе в Еврозоната!

И аз така мисля. Значи ИСКАТ ОЕДНАКВЯВАНЕ на ВСИЧКО едни цени на стоки услуги едни праВИЛА -ОБЩИ ЕВРОПЕИСКИ едни критерии .Обаче някак си ЗАБРАВЯТ НАИ-важното услушват се мьлчат кат бити пе*ли за Оеднаквяване на ЗАПЛАТИТЕ -Почасови НАДНИЦИ поне минималните .Тоес ЕС надниците минималните от 8-10 ЕВРА на ЧАС да са и надниците вьв Бьлгария или 80 ЕВРА за 1ден или 150 лева на ДЕН или 3000 ЛЕВА /1500 Е/ заплата и всичко ше точно .Но НЕ идеята всичко да поскьпне да се изравни на ЗАПЛАТИТЕда замрьзнат което значи само едно ТОТАЛНА СМЬРТ и изчезване на БГграждани и заместването им с ОРИЕНТалци -мюсилмани и руско говорящи евреи с 350.000 ИМОТИ по БГ Черноморие

Плащаме на русски тролове за писане срещу Евро! Запишете се на [email protected] Врагът на нашият враг е наш приятел! Ние банкерите обичаме русските тролове пишещи в българските форуми срещу Евро. Ако се въведете Евро, ще трябва да се конкурираме с всички други банки, а сега много от тях предлагат нулеви месечни такси, нулеви такси за преводи, нулеви такси за плащане с карта!!! Та при това положение как ще правим по 1 милиард печалба на година съфирайки кожата на българите с големи такси, а?!?! Долу Еврото!

писа откровени лъжи. Банките в Европа са същите кръвопиици. Нямало било такси, нямало било за преводи. Има случаи когато няма, но те са изключение. Примерно вземаш нова карта и две години имаш гратисен период за теглене от банкомати ама си го плащаш от другаде. Или ямаш такса нещо си, обаче трябва да си получаваш запалтат в тази банка, през нея да си плащаш тока и водата и да имаш винаги над Х хияди евро. Откровено лъжеш и манипулираш. Надявам се да ти се изплаща по някакъв начин, иначе си е обикновена лудост. Ти си знаеш

Съвсем вярно е написал човека. Мога да потвърдя от личен опит. Досега само в България съм видял такса за входящ превод. Или такса за теглене на каса на дребни суми до 1000 лева. Такова нещо няма в нормална държава!

Таксите и курсовете на банките нямат нищо общо с еврозоната, това си е тяхна собствена политика. И повечето банки в България са дъщерни на западноевропейски банки, които са в еврозоната. Аз мисля, че високите такси и неизгодни курсове, които прилагат в източна Европа са част от политиката им да източват тези държави и да принудят хората там да поискат еврозоната, с надеждата, че това ще им подобри условията!А платените тролове усърдно работят да им вменяват именно това!

е,как да не бързат,нали станаха много на клона -току виж взел да се счупи и тогаз..язък за броженията ,молитвите и пр.глупости ,господа управници -вие дето живуркате на наш гръб трябва да знаете,че така както сме ви избрали,така и ще ви изметем с метлата,щото не само на еврото му се клатят краката ,но и вашите,не направите ли референдум за еврото,народното недоволство ще ви измете и тогава беж при вашите европриятели и не знам си още какви лапачи..Боко,гледай лакомията да не ти изяде главата,колко стомаха имаш бе човек,колко още ти трябва ...нали знаеш,че живота е кратък...

А скандинавските страни, кога ще изпълнят критериите за влизане в еврозоната? Май нещо не мислят по този въпрос... Сигурно са по-глупави от ББ?

А ние изпълнихме критерия за мизерия и стигнахме в това отношение Россия, но въпреки че сме в икономически съюз с тях, не можем да въведем Рублата!

Председателят на ПЕС подкрепя ли бомбандировките над Сирия от САЩ,Великобритания и Франция ,без доказателства за химическа атака от страна на правителството и смята ли ,че те са пътя към мир?

НИКАКВО ЕВРО. РУБЛА! ТОВА Е ТО СВЕТОВНАТА ВАЛУТА!

Тати каза, че ще ми купи колело ама друг път. Та и тоя така!

Направо бих се зарадвал, ако избирателите на Нинова се събудят някой ден и разберат, че заплатата им е равна на 5 евро, защото някой некадърник, като Чобанов е сринал левчетата...Голям кеф ще е да гледам, как лумпените дрънкат (пак) празни тенджери...Тогава ще квичат, защо по-рано не са влезли в еврозоната..

ще ни продадат , всички ще са ХЕППИ !

Иначе казано: Трай коньо - за зелена трева!!!

Никога България няма да влезе в Еврозоната.Тя трябва да бъде изхвърлена и от ЕС. Защото в момента никой не знае какъв е строя в България,няма аналог такъв по света.Нима това е "Демокрация"?

Има,в Русия е същото!!!

Нито за ЕС, нито за НАТО, нито за Евро, ще се допитат до народа... От всички тия неща, до момента се облагодетелстваха тези с капитали... а, всички сметки и негативи за народа... о, да има и позитиви - банани целогодишно, пътуване в ЕС, за друго не се сещам но и двете са с пари. А, да не забравим свободата на словото - 110 място...

Аеб Муньо, какви са негативите за народа. Че 2 милиона българи рабитят в страни от ЕС и САЩ? Че ни построиха Метро, което коунистите при разития социализъм строиха 30 години и нищо не направиха? Или е лошо, че всяка година ни дават милиарди чиста пара. Що не одиш при Путлер, дето минималаната заплата е 2 пъти по-малка от българската и поркат шампоан за вана. Нали той ви дава тия умни идеи за референдумите.

Не може да си толкова тъп - дават ти нещо!

Еи паляк дето са радва на 1метро .ЛОНДОН има метро от 1894 година

И какво е позитивното в това 2 милиона българи да работят в чужбина,да пълнят хазната на чужди държави, да финансират здравната и пенсионна системи там, да живеят като скотове сред хора, които гледат на тях като на 2-3 качество, заслужаващи само отпадъците на техния лукс и като остареят и се поболеят, да ги връщат обратно в родината им, да ги гледат и носят сънародниците им? И нима си мислите, че пенсиите, които ще взимат българските мигранти ще са толкова високи, че да си живеят и пеят в България, при цени, като в Германия?

От га чакам това евро. Айде бе!!!

Що за глупости? Европейският съветски проект на комисарите се провали с гръм и трясък. На дневен ред е спасяването на Европа, а не на комисарските заплати.

Дори нови названия не измислиха: Съвет на Европа, Комисари... Някога бяхме странични наблюдатели на народите в СССР и имахме някаква самостоятелност в рамките на лагера, а сега сме вътре зад оградата и определено е по-зле.

Въобще не бързаме , влачим се като охльови , поне още 10 пъти по 28 г. ... Абе , ние сме си НАЙ ! Пречи ни циганията , г-н комисар ! Сърчицата са ни цигански .

Въобще не бързаме , влачим се като охльови , поне още 10 пъти по 28 г. ... Абе , ние сме си НАЙ ! Пречи ни циганията , г-н комисар !

Ние руснаците сме твърдо против Еврото! Никакво обединение, никакви нулеви банкови такси за българите! Въведете братската рубла, та ние сме ви освободили и пишем на една обща македонска азбука, както каза нашуят Путин!

Нямам впечетление, че руснаците в България не обичат еврото! Дори напротив, не щат левове, се за евра питат и си ги изчисляват по централен курс!

Тия лумпени ще ни съсипят, да се направи РЕФЕРЕНДУМ, ЗА ИЛИ ПРОТИВ въвеждане на евро!!!

Аман от РУСНАЦИ пишещи по нашите форуми

Пиши и ти по техните !

нямам да гледам моят любим щоумен !

Татко ще ми купи колело, ама....

Подарете ни всичко и ние после ще ви обичаме безплатно.

над 1000 ЕВРО ли ? Забранено .

Какво значение в брой или по банкова сметка, като ние ги емитираме?