Еврокомисар: Няма проблеми с доставките на руски газ през Украйна

Очаква се новият договор да е дългосрочен, за поне 10 години, каза Марош Шефчович

Обратно в новината

Коментари - Еврокомисар: Няма проблеми с доставките на руски газ през Украйна | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украйна да си купува газ от краварите. Нали те са им приятели.

Ако ЕС Украйна и Русия се разберат Турски поток остава куха схема до българската граница.

Значи построяването на резервен тръбопровод, който лишава украинците от възможността да крадат, било опасно за Европа... и това го казва ресорния еврокомисар;)

Stan Stan

"Руската страна е готова да сътрудничи, за да няма затруднения на доставките". Е няма по-голяма наглост от това изказване !?! Като че ли газът го доставя Украйна, а Русия само пречи !? И той този велик мъж отишъл и тропнал по масата и руснаците, клекнали, нямало повече да пречат на собствения си бизнес. Нагли са западняците ! Какъв авторитет имаха едно време, пък сега се сринаха, хора без достойнство !

Нищо не зависи от тоя еврокомисар. Идват избори и цялата патаклама на това говорене е да се постигне мнимо успокоение и да минат изборите. Пък след тях - нови хора, нови преговори и те така. Никой не е в състояние да диктува на Русия, да подписва или не нов договор. Още повече, че тръбата вече реално не принадлежи на о-Крайната, а на байдънови (тея дето са още живи от тях). И ако се съгласят на условията на руснаците - ще има и за тях, за сметка на о-Крайненския бюджет разбира се. Ако ли не - да се снимат до тръбата и да я пълнят с шистов американски газ, купен от северните руски пристанища!

Ако има проблем, пак ли ще обявите санкции, защото логическото мислене при ва се е загубило.

Въобще, време е отдавна държавата на урките да бъде закрита!!! Заради престъпната корупция.

Подкрепяме фашистите, значи, а? Затваряме си очите за шествията на националисти, за езика на омразата, за постоянните провокации. Важното е газът да минава през Украйна, за да не би да се срути от недоимък измислената държава Украйна и тогава Западът да трябва да си бръкне в джоба.

Не бе! Кой подкрепя Путлер и Руслямска държава с техния език на омразата.

Абе, Шефчович, украинските медии друго пишат. Че Русия е поставила на Украйна условия, които Нафтогаз не приемат. Разговорите щели да продължат през май. А зимата тепърва започва. Да не стане като през 2009?

Да освободим укрите от омразната руска газ ! Те нали не искат нищо руско ! Дайте газта насам, ние ще я транзитираме !