Евродепутати искат създаване на "синя сделка" за справяне с водните проблеми

Сушите и наводненията от това лято в цяла Европа бяха още едно ярко напомняне, че се нуждаем и трябва да предприемем незабавни действия във всяка държава-членка и на ниво ЕС, заяви Перниле Вайс

Обратно в новината

Коментари - Евродепутати искат създаване на "синя сделка" за справяне с водните проблеми | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има наченки на това което се мисли - пикаене само под душа - стриктно съблюдаване на режима на пълнене и обема на тоалетните казанчета - забрана за използване на собствени водоизточници - забрана за събиране на дъждовна вода под каквато и да е форма Честит ви капитализъм, хахаха , тока и водата са забранени, ще ядете когато, каквото и колкото ви се каже, сега остава и по един метаномер да ви заврат в гъзовете да ви таксува всяка пръдня, хахаха

Да направят сделка за на майкаимшундата и евгейските разбойници

Който оцелее след зелената сделка - ще го довършим със Синя.

Да видим как алчните евродебили ще сложат ръка върху кладенците в хорските дворове

Ний с братчеда Юсуф таман дигнахме един хамам у Велинград. Още един-два месеца довършително: плочки, фаянс, туй-онуй и ще го отваряме декември. Тез дипутате сега какво ша искат водни емисии ли да се плаща, квоти ли, какво...?

Въвеждат се квоти за потребление на вода, например средно гражданите не могат да потребяват повече от Х литра на ден. - За държавите ползващи повече вода се въвеждат водни данъци. - Нови технологии за намаление на разхода на вода в индустриите. - Ако ползвате дъждовна или изворна вода плащате данък. - и прочие такива глупости, които се свеждат до едно - ДАЙТЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ!

"Време е за Синя сделка на ЕС". Трябвало да бъде поне толкова "амбициозна" колкото и "Зелената сделка"... Мислете му значи за какво става на въпрос. Ще изработят и ЕС законодателство за водата. Ужас без край.

Искайте помощ от Виетнам. Там има ясно изразен дъждовен сезон и много образовани в България нейни граждани, които милеят за тук като за свое!

Имаме нужда от български Ганди. Време е. Иначе модерния евро колониализъм ще ни унищожи.

Имаме го, Костантин се казва. Ама медиите добре му работят по рейтинга, че да може оФцете да реват "Няма избор!".

Още една далавера се задава. Ще ни продават природа, скоро и въздух.

Ужас. Сега и питейната вода ще ни вземат и ще преминем към справедлив внос на европейски борсови цени.

Те питейната вода от язовир Тича се говори, че отдавна я изпускат, за да печели някой от ВЕИ, а хората в Шумен и Търговище плащат баснословни суми за кубик вода по около 5 лева.

Предлагам червена сделка: Всеки евродепутат да дари по 5-6 литра кръв?

От въздуха буквално се правят повече и по бързо пари- така наречените въглеродни квоти…са синя сделка, там има ли такъв келепир

И какво, ще я носим с кофи ли тая вода от тук във Франция? Или ще се окаже, ще не може да се позволи ползване на вода за охлаждане на АЕЦ, или за Павец, или за напояване и т.н, най-вече в България?

Като виждам колко е успешна зелената, доста ме е страх от синята