Санкции срещу Русия ще засегнат тежко икономическия живот у нас

България продължава да получава огромна част от енергоносителите си именно от фирми от Руската федерация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всички зависими от русия държави са зле и гражданите им живеят зле-Сирия,Беларус,България...които наритаха руснаците отдавна се оправиха-Полша,Чехия,Словения,Словакия....

Ние едни "паметници" не можем да премахнем толкова години …. Само след забрана на русофилията може да се случат нещата

А защо все още сме зависими от Русия ?

с РИТОРИЧНИТЕ въпроси.

Много добър въпрос. Защо балтийските страни, защо скандинавските страни, Полша и други държави не зависят от доставките на Газпром? Защото те отдавна скъсаха пъпната връв с Русия. България от друга страна се управлява от слуги на Русия, в полза на руските монополисти.

Санкции срещу Русия ще засегнат тежко икономическия живот у нас, няма значение, ние можа да няма какво да ядем, но пак ще сме против Русия и ще подкрепяме нашите американски братя

Както се вижда и нашите братя участват в начукването.

Руснакът яде танкове , на ле ?

Аре да ги шибат тия санкции и да се свършва.

ще вземе газ по въздуха от Азъбрейджан или по море от САЩ . Тъпи и продажни политици.

Преди 30 години ние скачахме за пазарна икономика. Тия санкции са непазарни и са измислени от някой чиновник, следователно са обречени. Вече сиренето е с пари, и всеки си прави сметката.

на ТОЛУПА да не са негови сондьорите? Не е ли възможно компаниите да нямат финансов интерес да ни продават. Като нямаме акъл да дупчем за газ с наши сондьори и разчитаме на други така ще е. Старите хора са го казали /ако нямаш армия ще храниш чужда/.

компании сондираха и накрая си тръгнаха без да кажат нишо. Много съмнително.Край КРИМ има,край Румъния има,край Турция има а в България няма. Нещо с договорите а?

Няма как да се спре хода на историята всички народи искат да живеят под Демокрация битието определя съзнанието развитието на обществото е достигнало такова ниво че вече всички искат Демокрация а не диктатура колкото и да тъпче Путин колкото и да мачка няма да върне времето назад изтекло му е Неговото историческо време

Нали затова искахме диверсификация на доставките обаче 30 години свирим по свирката на Путин и на Русия нали затова беше цялата Офанзива да сме зависими от тяхната не може сега да им се опълчим обаче свободата е по-сладка от икономическата зависимост така че дори и бедни ние искаме да сме там под ботуша на Русия по-добре бедни отколкото поробени или война

намери газ в Черно море а ние не. Има нещо гнило.

Да. Гнилото се казва Боко-Толупа

или това което е останало то него е една карикатура-усмивка от старите ленти.Ако моажеше нещо да направи срещу Русия щеше вече да го е направил.Ноооо нищо не може ЗАЩо?Защото е едно военно политическо и вече със сигурност икономическо джудже което плаща така или иначе анкиции на самата Русия по линия на газаи тока и по лония на капиталовите пазари.Запада е с опрян пистолет на челото и чака да натисне спусъка сам.Друг няма да му помага.

имаше едни фокуси и илюзии навремето... хан Аспарух, Силистар, квадрант 24/14...и всичките в Черно море в наша акватория. обеми на газ и петрол - колкото в целия Сибир, Саудитска Арабия, Катар, Либия, Венецуела, ОАЕ взети заедно! и к,во?? едно голямо л...о! тогава всеки щеше да има кюлчета и пачки в чекмеджето...

е българската газ от нашето черноморие? Нали БОЙКО ни обещаваше енергийна независимост.

Волът рие ...рие , а то му пада на главата! Така и сега...Краварите искат да налагат санкции, ЕвроГейският съюз се подлага на ФАЩ , ама те достатъчно газ няма да ни осигурят(а това , което осигурят ще е на фантастични цени ) и всики ще гризкаме кривака , ФАЩ ще контролира Европа (а не РФ)....С една дума сме от грешната страна на члена .... :-)))))

Живеещите ,като рентиери от " лоялно отношение" и " благодарност" към Щатите са доста ограничени в мисленето, което е естествена последица от паразитирането им и задоволяване на луксозни капризи благодарение на усвояване на голяма част от бюджета ни.Това е обществена " тайна", почти всеки от нас познава част от "каймака на обществото"- кастата на американизираните негодници,които са готови на всичко за да не бъдат наритани от големия брат.Част от генералите се препитават с пенсията, не падат на колене и заслужават уважение за разлика от една друга пасмина в ролята на дистрибутори на натовско въоръжение, натовска заплата и натовска зависимост.България има правото да е свободна от американци, руснаци, турци и др. паплач, но за да се случи това правата трябва да са в ръцете на достойни българи представляващи народа си, а не мижитурки кипрещи се пред ТВ-тата и хленчещи пред силните в Европа и САЩ.За съжаление те са вече биологична рядкост.Слез 1923г. беше избита голяма част от интелектуалния елит на нацията, след 9.091944- поне в продължение на поне 20 години бяха доизбивани, гонени и преследвани останалите достойни българи.Някой знае ли напр. кой е Петър Семерджиев и каква е съпругата му Еме Герон? Но знаят кой е Владо живков.Падение г-да капрали и корнети! Истинско падение!

Знаеш ли, че единствената държава който се е застъпила за нас при Ньойския договор са САЩ и тогавашния им президент Уидроу Уилсън? Гърция, Югославия и Румъния са искали подялба на територията ни, както век преди това са постъпили с Полша? Аман от недоучили ахмаци, кланящи се на североизток.

Цялата статия е една голяма измислица. Но какво да се очаква от сайт собственост на семейство Сатанишеви. Бозаят от две нанки - хем от Брюксел, хем от Москва. Пък Ви е си спорете за глупости.

че българите, които харесват САЩ, са отишли да работят и живетя там. Онези които харесват Германия са в Германия, други в Англия, Испания и т.н .... Само русофиЛете стоят в България и са плюнчат пред клавиатурите, що тъй? А и едно въпросче - защо Русия след като толкова ни обича и ние трябва да се считаме длъжни да я обичаме е била против Съединението на България, защо помага на Сърбия във войната срещу нас?

Чукча писател....

Забелязванията ти не почиват на реални факти.

Я кажи колко милиона българи са емигрирали за по-добър живот и социален статус в Русия?

Сам си отговори, тези които са в България, харесват Русия, е към 70% са, не са всички.

Ами да заминават в любимата им Русия, никой не ги спира...

АМА НЕ МЕ ИСКАТ!

чакам некой русофил да отговори на въпросите...некой? м?

добро утро!!! и лека нощ!

навремето е било забранено на цигани и чифути да влизат в народното събрание поради ясна причина

Сега не е забранено. Ама наплив няма. Та крайният резултат е същия.

Като изключим държавите, добиващи газ в Европа, Нидерландия и още някой, които не могат да заводолят собствените си потребности, доколкото съм чел, всички други чакаме на руския газ, че сгъстен американски газ малко, май американците нямат толкова кораби за да танспортират необходимата газ до Европа. И за кефа на америка и постигането на геополитическите и цели, цяла Европа ще гърбим. Чудесни политици си имаме и хрантутници в Брюксел .

Т.е. според теб трябва да оставим безмълвно русия да напада и бие когото си иска така ли?

Кого е нападнала беее? Кого?

Не бе, трябва да защитаваме интересите на американциет, за наша сметка, като не ми пука че ще е най-вече за сметка на украинците и на руснаците. Стягай колана, щото тази цена на тока и газта ще ти се струват манна небесна. Сети се как се прецакаха европейците като спряха износа в РФ, и какво стана, поне ние намазахме сьомга по 14лв./кг.

Още преди години Швейцария каза, че България е една купена държава в която 40% от икономиката се контролира от русия.

Лукойл - Нефтохим е холандска компания, в която дял има има и инвестиционен форн на Ротшилд / те и другите сбственици са евреи/. Та, НЯМА ДА СПРЕ РАБОТА. споко. Да не говорим , че и в момента у нас се внасят горива от Гърция и Румъния. И въобще - вземете да търсите по-грамотни автори.

Абсолютно, той икономическият живот у нас е пряко зависим и свързан само с Русия !

СИК-аджийската Мутра кога ще бъдем съдени? Кирчо Лъжеца гей ли си, не си ли гей, тсб чакаме. "... След това, като стане както в другите държави - да използват хладилните камиони не за месо, а за съхранение на трупове или площадките, на които се пързалят децата, да бъдат морги - тогава ще ми зададете този въпрос." Алчния Мишок Мутафчийски кога ще бъде съден? Да го цитирам ли и него?

Колкото повече крякаш атакистче, толкова повече ти личи колко си тъп.

И все пак кога ще бъдат съдени?

За какво?

В в момента в който Русия каже, че ще даде Ядрени технологии на Иран , за Русия проблемите и санкциите спират веднага, но няма да го направи защото Путин е еврейн

Путин е хазарин, по веризповедание - юдаист.

Истинското залгавие: АКОР РУСИЯ НАПАДНЕ УКРАЙНА, БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТРАДА ОТ ПОСЛЕДСТВИЯТА!

Най-много да почнем да си добиваме газа от Черно море, както правят румънците!

Жалка руска сган. Всеки българин има роднини в САЩ. Копейкаджиите на мутрофанова тръгнали да вдигат опорки колко било лошо там. Американците се напиват с кока-кола и бият негрите. Нали?

Хапчетата приятел,хапчетата . Ако не ти помагат бягай при Наполеон от третия етаж.

Абе, dir-а, то бива, бива да сте руски подлоги, ама вече се излагате!! България е член на ЕС от 2007г. , икономиката ни цъка само заради европомощите, ако не са те сме умрели, ама не! Русия ни била важна и бе нейната икономика видиш ли ти нямало българска. Русия ни е важна точно през онази работа на нас. Но някои хора за 5 рубли и майка си ще продадат, какво остана за Родината! Боклуци!

Простак,тук ти говорят,че от санкциите срещу Русия ти ще зъзнеш и ще стоиш на тъмно,а като ти дойдат сметките ще виеш като карпатски вълк на гладно. Просто,просто та тъпо,чупи тъпомера от всякъде.

а защо ще вием от санкциите? Защото руските подлоги в Бълагария ни докараха да сме зависими от тия алкохолици!

Те няма да ни засегнат тежко , те направо ще ни мамата ако почнат с тия санкции ....

не само на нас, а на целият свят почти.

Кво ревете бе? Нямаме ни'ифи грижи! Нали тиквоча напрай гЪзов хъб, докара газ по НаКуко(Набуко) и разработи несметни находища в черноморския шелф...! Пик и газ да нема нали построй нов реактор с фалиралата Уестинхаус и продаде прескъпо купения супер-дупер мега най-нов реактор на Иран( или понее се опита смешника) ,като върна стария ( Реактора работи вече над 5 години в Русия)! Демек тока ни е в кърпа вързан!

Нищо не могат да направят клоуните от ФАЩ-изостанали в военнтехнологично отоншение със 2 ръждясали самолетоносача които приключват с по ед а хиперзвукова ракета циркон.Освен това въпреки печатане на пари 80 млн. са гладуващите по офиц.стаситкита ,60 млн. имат право на купони .102млн. за без здравни осигуровки бюджетния им дефицити и търговски дефиците -2 трилиона на месец, а инустрията се изнася.Управляващият горонтофилски режим и клановете са пътници при започваща вътрешна граждавнка война .Просто са хванати в капан.

хахаха. Смешни опорки от пасолството.

жалки са остатъците от анвлосаксите наритани в ъгъла.А ти отвори федералата им америк.статистика.Още шокиращи неща има за " великия холивудси" станадрта на живот в гетото с дървените бараки.За милионите клошари в цантъра на Лос анджелиси Чикаго и на главната в Н.йорк няма да говорим-пълна мизерия.

Късно е руснаци, българинът вече не е руски роб работещ в колхоза за копейки. Откакто е в НАТО и ЕС видя как е по белия свят, децата му учат и пътуват на Запад. Не ще да чака 10 години за лада. Не се напъвайте с евтина пропаганда.

ти да не си замръзнал в 80-те на миналия век.Или си живееш на село в едни курник.

това върви го обяснявай на другара Първанов, другарката Нинова и ред други партийни величия от близкото минало, които се снишиха щото чуха "лустрация" и се сетиха за Народният съд как раздаваше присъди.

Ако имахме държавници през 30-те години на неосъществения “преход”, щяхме да сме си оплели кошницата и да имаме алтернативи. Най-вече да можем да живеем и без ресурсите на Русия при необходимост. Защото цялата соц. икономика беше назирана на концепцията “16-тая республика”. Но понеже масово в политиката и държавното управление намериха място основно креатури зависими от ДС и КГБ, сега положението ни е пак в изходна точка. Заслужаваме си всичките тъпотии дето ни се случват и ще ни се случват. И да се закачим за Щатите или ЕС (които са същите вампири, ако не и по-цинични) също не е решение. Ама като по природа сме Швейцария, но по мислене сме Мала Азия, така ще е.

Защо 2 милиона българи избягаха от прозападна,проАмериканска,член на НАТО и ЕС България! Защо избягаха и продължават да се евакуират?

Къде избягаха, в Русия ли? Избягаха заради русофилите в собствената им страна..

А нещо да коментираш къде избягаха? В Русия ли? С тоя мозъчен запек няма много да оцелееш.

Алоооо, рософилете, продавам рубли изгодно. 1 рубла за 0,02 стотинки. Изгодни са за тапети. Някой нещо ?!

пък продавам по тоя логика японски йени 1 -за 0,01 стотинка.И кво от това.По добре виж рекордните в статистиката излишъци които генерира руския бюджет от санкиите срещу запада с цени на ток и газ и космически печалби на руските компании.Това е важно.

а що да не погледнем стандарта на живот на средностатестическия руснак, м?

Май забрави, че 2000-та година махнахме по 3 нули от левовете!! Един днешен лев е равен на 1000 стари лева !!

русия също смени рублите.

Русия ще срине тези педалчета САЩ, няма как тия боклуци трябва да се озъснаят. БГ пак е на грешната страна и пак ще патят тия мизерни роби толериращи престъпниците от америка

Русия я има на картата точно заради тия педалчета от САЩ, които им спасиха задниците във ВСВ

Защитавате една примитивна мечка, която отказва да бъде част от съвременния свят

Стига сте лъгали народа,Катар не може и не кой въобще не може да замени евтиния руски газ за Европа.Вече слушаме и гледаме и друго медии и точно това говорят по западната преса,дори Русия да не спре кранчето цената ще полудее и как смятате че хората ще са в състояние да го плащат с мижавите си заплати.

Путкин нападна Сирия за да спре катарския газ за Европа Ама нвма да му мине номера

Германия,Полша,Англия да внасят азерски или катарски или нам къв си газ? Не нали. Ха тогава затвори си плювалника.

като са ни такива приятели , защо ни продават два пъти по-скъпо "евтиния" газ?

Или просто вкусът ви харесва ?

1944 г. България вече е окупирана от руската армия, а вътрешният министър Антон Югов издава заповед, с която се отменя всякакъв образователен ценз за заемане на ръковдни постове в МВР. Не е необходимо изобщо да си стъпвал в училище. Данъчен инспектор може да станеш със завършен 5 клас! После се чудете защо сме изостанали над половин век в икономическото и социално развитие от белите страни!

кретен, 30 г. нали сме на бялата страна, а още Антон Югов ти е виновен!

Това полицаите са били с по 2 висши образования сигурно.

пРоссия си заминава като държава. След като Кремълското Жуже падне от власт или се спомине, пРоссия ще се разпадне на съставните си части. Нямат нужда от война дори, просто тъпите руснаци не са способни да се управляват сами.

другарю фатмак.Т евече 15 години все се разпаздат и приклйчват ,ама по телевизора а те не знаят.

докато чифутите дават нареждания от американското посолство какво да става ще е така и по зле ще става къде е Соломон Паси миризливия чифут да оправи положението тоя трябва да бъде изправен пред публичен съд и останалите като него

Нарежданията идват от пасолството на мутрофанова.

ха! няма нареждания.. от там са само контролна комисия, която установява дали се изпълняват поръченията дето идват директно от Москва. И налагат наказания.

България е типичен пример за колониална държава, с генерал-губернатор г-жа Херо Мустафа. Такива държави никога не прогресират... А като гледам как са промити мозъците на някой хора голяма част от българите все още си остават с робски манталитет. Може би в следствие от петте века "Османско присъствие"...

Не бяхме колония По акълс ти личи че си бил старшина

България е колония на пасолството на Мутрофанова.

не може наложие запада на Русия.Постата истина която се видя последните 10 годин-запада начело със чучелото ФАЩ са като Зимбабве с фондова борса -пълна безпомощнот и смях.Останаха само приказките в разни говоролни и накрая една обща снимка за спомен на западните талирани и клоуни.Режим на геронтократи с фамилна обрененост.

Не само сега Ами и по времето на шибания соц Вън Блядовете от Родината!

Куфара,памперсите и изчезвай да се биеш за Украйна срещу руснаците.

Ама ако руснаците ни нападнат ти ще се нагъзиш вместо да се биеш Мдаа

Пикая в мирисливата ти русофилска уста

РусофЕлЕте и американофЕлЕте да го д*хат!

Докато алчната Америка вилнее из Европа, икономически растеж няма да има.

Българи, попитайте и вярвайте на собствените си деца и внуци къде искат да живеят - в ЕС и НАТО или в лъжливата русия.

Визи за Русия не е лесно да вземе който и да е. Това не ти е арабско-африканската кочина ЕС или САЩ.

За кочината ?! Разсмяхте ме

Затова ли в Москва е пълно с киргизстанци, узбекистанци и всякакви средноазиатци?

В последните 30 години Булгаристан е задушен в алчните лапи на САЩ и пуделът им ЕС. В Резултатът от "Партньорството" ни със Запада за Булгаристан е катастрофален !!!! Плод на това "партньорство" е обезлюдяването и превръщане на Булгаристан в кочината на ГеЙЕвропа!!! Връзката със Запада, за Булгаристан, се оказва „партньорство“ между сводник и проститутка, благодарение на гнилият Запад !!!

Последните 30 години нито един българин не е пожелал да замине за прекрасната росия, все за гейсъюза заминават. Дори децата на русофилите. А 300 хиляди руснаци се довлякаха в лошата България. направи сметка.