17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мадам Лагард, не може и вълка сит и агнето цяло. Не може и немските лихви нагоре и италианските, гръцки и португалски икономики над вода.

И накрая след всичките похарчени милиарди ефекта за обикновения човек какъв е?Защо нито един журналист не задава този въпрос?

Да се разбира: ЕЦБ продължава да печата и инфлацията ще продължи да хвърчи до небесата, а еврозелките ще обвиняват Русия и иизвънземните за нея.

Тоя филм не го ли гледахме 2009-2010? :)

Тия продължават да си раздават талончета (за нас съответно няма) и едни много полезни инжеститори ни назалват изкупувайки всичко което става за нещо. Земя и имоти най-вече.

Всъщност по-точно е да се каже, че продължават да кредитират тези държави, въпреки огромните им дългове! Въпросът е кой ще им плаща солидарно дълговете? Отговорът е, ами всички от еврозоната. Затова във всички държави, като нас, все още извън еврозоната вървят агресивни кампании за присъединяването към еврозоната. Частните банкерите от ЕЦБ си търсят солидарни длъжници да плащат на най-високо задлъжнелите дълговете. Справка Гръцката криза! Никаква еврозона !!!!!

Аз залагам, че първо ще гръмне Италия . Други предложения ?

Инфлация, не ти трябва журналист, за да го разбереш.

налива милиарди, дето нямат стойност и един пробит доларес. така и с ваксинарес... наливат без каквато и да е реална отчетност за ползите и вредите. а вредите, които нанесе третополовият грозник - лагард и марио драги - пионката на евресжките бандити, са толкова фрапиращи, че дори китай вече не може да избегне. но ми харесва типът на ритуално самоубийство на "филантропите". завличат със себе си. предимно себе си и създадените от тях си педераски общества! евреите не могат и ден без содом и гомора и без разрушението им на бабилона, прокажен! Природата с нас Бог с нас

Всички които приемат заплащане в евро за своя труд (продукт). Те ще платят, защото няма никакъв начин тези дългове да бъдат върнати без печатане на евро.

В ЕЦБ малко са изопачили девиза на Робин Худ - вземай от бедните и раздавай на богатите.

Кога некой "икономист"ще изкочи от телевизора и да обясни как се правят тия ФОКУСИ.Откъде взима ЕЦБ тия пари та покрива дълговете на ЕДНИ И СЪЩИ помиярски държави и колко време ще покрива та тия държави ги хранат още преди еврото с хилядите и милиони лирети,песети,драхми.МАЙ НА НИКОЙ НЕ СА МУ ЯСНИ ТИЯ ФОКУСИ.