Коментари - Ето кои руснаци и компании потопи четвъртата вълна | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демек евроге....те,не могат без руска водка и хайвер, и също така не могат военно да се справят със ситуацията, така че ако може руските олигарси да свалят путин от власт. Не,че това ще реши ситуацията радикално. Кой знае, кой генерал ,ако вземе куфарчето и ......пиздец.

Европата може да "потопи" само себе си в собствените си лайна с продажната си политика. И тепърва ще яде ядове.

значи за стари договори (може да са за 100г.) не значи - демек монопол

Водката и хайвера са изключени от сакнциите. Предполагам че са жизненоважни за работещите в европейската комисия.

без руските "горива и някои метали, както и водката и черния хайвер."

Еми само това са полезните активи на Русия. Европа чака да се стопли за да удари и газа. След това почва чакане. След чакането отново загуби за Русия, Украйна и ЕС. От чакането печели САЩ - произвеждат си собствените ресурси, изнасят си оръжия, газ и петрол за Европа на високи цени. Путин приятел на САЩ!

Путин избива славяните с руски и чеченките главорези. Това което не може Хитлер, Путин го прави. ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ!

облечени в черно с лопати

Иса Мунаев и Адам Осмаев... са командували отделен чеченски батальон воювал на страната на Киев, познават се с украинските нацисти още от времето когато украинските нацистите воюваха в Чеченските войни;)

Ега ти и журналистите......

Тарикати. Подкрепете санкциите срещу Русия и купувайте стомана 2-3 по скъпа от нас.

Не е военна операция другарко автор на статията, война си е. Не знам какво трябва да се случи у нас, за да си отвори очите голяма част от българското русоробство путинофилско общество.

Ами защо Украинците не обявят война? Питал ли си се?

РАСИЯ КЕ ПАДНЕ!! тъпа азитска скотина лочеща спирт, ХАХАХА

Да не пропуснат и мен да ме сложат в списъка. Много обичам, "евроатлантиците"

По времето на СССР беше същото, лошия запад си живееше добре, а ние като скотове. Единствената разлика е, че СССР беше много по-силен от Русия днес.

Живеехме боклуко платен

Вие от ДС си бяхте екстра.

Девушките ще бъдат ли включени в пакета санкции? Или ще търсят начини за бягство, завалиите?

Попои всички американци и ЕС, като предишната вълна

Засега се смеем само отстрани на икономическия колапс на Русия. Но много скоро вълната ще се върне и така ще ни удари, че жална ни майка. Още нищо не сме видели. Истинския ад тепърва предстои.

Виж си минусите и си представи колко прост е народа, за него трябва да има зрелища, трябва да си или за Украйна или за Русия иначе на бесилото. Хич не го интересува народа дали има или ще има желязло,газ,ток,храна. Нямаме визия, не виждаме това което е пред нас без значение дали война или болести не предвиждаме какво би се случило и какво най вероятно ще се случи! Това е защото народа живее ден за ден и не се вълнуват какво ще стане след три месеца или година, това е мисленето на една бедна държава. Да отричаш това което е очевадно че цените ще скачат все повече и повече и че икономиката ни в следващите години ще е в пълен крах е като да кажеш на бялото черно.

Ако НАТО започне война с империята на злото Русия, изключително важно е България също да се включи. Защото след като Путлер бъде победен и натовските танкове влязат в Москва, империята на злото Русия ще бъде разпокъсана на части. А така България ще получи едно парче от руската баницата. И после ще имаме собствен газ и полезни изкопаеми.

То така мислехме и като се включихме през втората световна на страната на Германия. Да не се окажем отново от погрешната страна на огневата линия.

Що не си припомните какво стана по време на пандемията заради ЛОГИСТИКАТА С ЧИПОВЕТЕ? И как спря производството на автомобили, и всякаква друга техника.. Та чак до микровълновите печки опря.. А сега си представете какво ще стане, когато няма да има ПАЛАДИЙ и ФРЕОН за производството им.. ( С фреона за храдилниците чипове не могат да се произведат. Друг фреон за лазерите за производството си трябва.) 50% от паладия в света и 90% от лазерния фреон е от Русия.. И прибавете натиска над Китай за отказ от Русия. Та къде са най-големите фирми за производство на чипове? В Тайван е първата. В Китай е втората.. Пък там нещо си щяло също да става.. ТА КАТ НЯМА ЧИПОВЕ И ПРОЦЕСОРИ... Кво прайм???

Еуропа я чака студ , глад и укрофашизьм а вие се радвате на това че Америка продьлжава да ви оножда отзад

Бегай в Русия докато е време

путлер вече е свършен. Само неговите подлоги не го виждат.

Сичко е точно. Само дето ме мъчат едни въпроси... Защо си въобразяваме, че изключенията, от налаганите НА Русия санкции, няма да бъдат включени в налаганите ОТ Русия контрасанкции? Защо тя да се чувства длъжна да ни ги продава, при положение, че ние не можем да й ги платим заради наложените ограничения и замразявания във финансовия сектор? А дори и да й ги плащаме в кеш (ха-ха-ха!), какво ще стане, ако те поискат да им бъде платено в рубли, защото долари и евро просто не им вършат работа - нали са отрязани от световната система? И накрая, хубаво пишете, кои руснаци колко били загубили, а защо не напишете, кои западни богаташи и фирми колко са загубили? Дори само и от това, че преките инвестиции от Запада в Русия към края на миналата година са възлизали на приблизително малко под 1.2 трилиона долара? Нима си въобразявате, че руснаците просто така ще ги върнат? Или ще ги накарате да плащат репарации? Как - с ядрена война ли? Ми това е идиотия.

Скъпи хора, запомнете стара еврейска поговорка:,по-добре е руснак да спре газа, отколкото един немец да я пусне.. времето ще покаже

Май ще караш пак москвич

Сега е момента да национализираме всички имоти на руснаци по Черноморието!

Путин не е славянин.Трябва да му бъде забранено да говори на език близък до българския и да пише на кирилица

Вярно е. Семейството на Путин произлиза директно от липсващото звено между маймуна и австралопитек. Данните са от Московският научен институт.

Империята на злото Русия трябва да бъде унищожена и ще бъде унищожена!

Руският крепостен селянин ще е щастлив да се завърне към обичайното си историческо състояние - потънал в мизерия, изолиран и мразен от цивилизования свят. Да му пожелаем здраве и успех в бъдещети начинания.

Европа трябва да построи специален затвор за руски престъпници, първи ще е Путкин!

Мечтай

Молете се да не спрат газта че не знам тогава кой ще потопят доста са търпеливи :-)

Свободата изисква жертви. По-добре известно време на студено ама жив ,свободен и с чест.

американците ще продължат войната до кончината и на последния европеец!

Ха ха,"потопи " ! Пръдна им на оная работа!

Русия има претенции за Крим. По тая логика що не го върнем на Турция, който преди това е бил и техен, а руските земи да ги върнем на Българите, защото преди руснаците ние сме живели там.

С кво ще правим акумулатори за електричките на просто Киро?

Плетената къща на село не е мръднала!

Ама Лондонската борса за метали ВТОРА седмица е потопена с НЕпредлагане на НИКЕЛ.. Щото Русия нещо си спряла.. Пък цената му станала ДВОЙНА.. И пак - НЯМА НИКЕЛ по борсите.. А без никел и кадмий засега и в близките три до пет години.. ОЗЕЛЕНЯВАНЕТО НА ЕВРОПА и СВЕТА е потопено.. Апропо - някой, някъде да чу нещо от ГРЕТКАТА? За спасението на света?

Много радетели за свободата на украинските граждани, и много осъждащи Русия… Не искам да бъда разбран погрешно, това което се случва е ужасно, и не трябва да се случва… Но къде бяха всички тези моралисти, когато САЩ нападнаха Сърбия, Афганистан, Ирак, Либия, Сирия???? Защо не реваха тогава колко лошо нещо е войната? Защо нямаше санкции срещу САЩ, въпреки че правеха каквото си искат, и думкаха с обеднен уран??? Защо никой не осъжда двете атомни бомби, с които избиха стотици хиляди цивилни???

Това са минали неща. Но дори в момента се водят войни с много погубени човешки животи и никой не казва нищо за това. Какво е мнението на запада за Йемен? Там дали има жени и деца@ има ама са леко църнички и не интересни за запада. В Сирия и Ливан доста често израелците бомбандират. Но и там са църнички децата и няма проблем. Американските дронове управлявани от територията на Германия постоянно бомбен някъде по арабските държави. Децата умират но те са църнички. В Гуантанамо има до днес стотици затворници изтезавани и държани без съд и присъда. Асандж на база на какво искат да го осъдят? Къде са правозащитниците? Трюдо в Канада конфискува средства на мирни хора не нарушили никакви закони. Но това е западната демокрация

Минали неща са, ама никой не рева така, както реват в момента!!!! Нима в Сърбия, Афганистан, Либия, Сирия, Ирак... не живеят хора? Или щом ги трепят американци - това е демократично.

Краварите и ЕС май ще останат без халумин и чогуний :)

да прави нищо Русия, наказва запада със спадащ жизнен стандарт и масови фалити вече на химически стоманодобивни хранителни и автомобилни заводи на територията на ЕС.Първите фалити и уволнения на работнизи от вчера са факт.Списание политико го написа яснао : пълната и бузусловна цена ще плати запада- чака ни и тежка продължителна и болезнена икономическа криза и стагфлация.

Нали си чувал за великото нулирате. То е в ход. Целта е да обеднее населението дотам да не притежава нищо.

май не ти е много ясно..

Всичките укри със скъпите джипове, дето напълниха скъпите хотели по морето, са роднини на азовските фашисти! Искаме ли ги в България? ВЕДНАГА ДА БЪДАТ ДЕПОРТИРАНИ !!!

Сега е моментът Русия да забрани износът на нефт, газ, титан, алуминий, всички видове въглища, паладий, торове, мед, никел. Да видим какъв жален вой от Сапада ще се понесе

А денги ест?Ял ли си нефт или газ дебилна ватенко а нефт и газ имат и други държави та с това пилешко мозъче явно само равновесие пазиш

На практика нищо не са забравили, щом забраните важат само от 20 март 2022, а ни засягат договорите преди тази дата. Слава Богу няма да има недостиг на стоки и храни. Повечето договори са дългосрочни и сключени преди 2022

И тия с това мислят да уплашат и да сломят руснаците? Много са далече от истината.

Трябва да си скъсал с човешкото за да подкрепяш психясал убиец като Путлер, или - просто да зработваш копейки. Не виждам друга алтернатива на глупостите, които се сипят тук. Но трябва и да си подготвен. Душевно да си мизерен, няма нужда дори да ползваш руски език или култура, например. Достатъчно е да си подкован имбецил, с нулев морал. Накратко - орк.

А ти си подкепяй азовците, че не останаха :)

" С ХАРАКИРИ плашим Русия".. И с този девиз вече яко диша във врата на Макарончо.. За изборите дето ИДВАТ следващия месец.. А МАКАРОНЧО за някой друг процент вече и за АВТОНОМИЯ НА КОРСИКА се съгласява да даде.. А що се отнася до обединена Европа.. Вече не е чак толкова обединена.. ВСЯКА КОЗА ЗА СВОЙ КРАК е водещото в случая.. Покрай Украйна вече действа ПАКЕТА МОБИЛНОСТ.. И свободното движение на СТОКИ го няма.. И торове за френските фермери.. И евтин бензин и нафата за ТИРОВЕТЕ и транспорта.. И стачки отпочнаха.. Макар, че "обективните" ни УЖ медии таквиз новини смитат под медийната плява.. Апропо - за какво се договориха МЕРКЕЛ и БАЙДЪН? За запазване на транзита през Украйна.. А като Европа се отказва от руския газ.. КАКВО ЩЕ ОСТАНЕ ДА СЕ ТРАНСПОРТИРА през Украйна?

Краварите удрят всичко, което не им трябва :)

Да помогнем на руския народ да се освободи от тиранина фашист.

Медведев хареса това :)

Значи не забранявате въглища, нефт и природен газ, титан, алуминий, мед, никел, паладий и желязна руда. Обаче забранявате парфюм Шанел и рокля на Армани. Интересно!

Ми така е с дивашките страни. Ако имат нещо ценно и искат да продава, то да заповядат. Но за да се възползват от привилегиите на цивилизацията се налага да положат усилия. На първо време да не изтребват братята си поне.

Изключение: водка и черен хайвер. Това прочетохте ли го?

Минавам на ракия и пръжки с лук!

Западните идиоти са се самозабравили и накрая ще потопят само себе си.

"забрана за износ на луксозни стоки за руския елит" На това трудно се издържа да не се смее човек.

в полза на украинските бежанци

Твоя също, както е тръгнало.

Тези санкции са ги писали сексуално фрустрирани жени. Да не смятат, че руската тёлка ще скочи срещу Путин , защото няма Гуччи. Те са безочливи. Ей това видео показва руските путинистки. https://youtu.be/snLa5oyjwPM

65 годишна тьотка разказва, че е виждала войната, за сметка на младите? Тя е била на -7 години години като е приключила. Малко сметките им не излизат вече.

Точно.