Ето какви ще са новите компенсации за високите енергийни цени

Предлагат се промени в схемите за компенсиране на битовите потребители на газ и на бизнеса за потребената електроенергия. Преди да влязат в сила мерките обаче се очакват решения на МС и ЕК

Обратно в новината

Коментари - Ето какви ще са новите компенсации за високите енергийни цени | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората на ПП - продължаваме подмяната - знаят за тока само това да си включат радиото в контакта. Кой от тях може да си смени бушоните при нужда ? Пълен и повсеместен провал на държавата при управлението на Радев - за 9 месеца нищоправене , само създават нови кризи . Пълен блокаж на държавата.

Все не разбирам! В ония времена на СИВ, българската селскостопанска (и друга) продукция се бойкотират от Запада с един мотив "селското стопанство в БГ було на държавни дотации" . Я някой да изброи какво в днешния ЕССР не е на дотация/държавна субсидия, дали индустрия, земеделие или енергетика? Бааси кАманизъма дето го развихриха глобо-хомо димУкратите...

Вместо да пръскате на вятъра държавни средства за подпомагане, сключете дългосрочен договор с Газпром на цени, които са в пъти по-ниски от борсовите.

И ти си въобразяваш, драги Кагебейчо, че Газпром има интерес да сключи такъв договор ли? Ти от коя планета си дошъл на Земята? Колкото по-скъпо, толкова по-добре за Газпром.

"Болен здрав носи" е българска народна приказка, четете я, за да не ви я разказват разни чиновници!

Нотация от ЕК. Нотация от СИВ. Открийте разликата. Оти ручахме жабетата . Овче стадо, не народ, ам...а

Разлика има, когато бяхме в СИВ, имахме наистина съюзници а сега в ЕС имаме само господари.

Той народа вече си цака по новите цени, вие докато го компенсирато той ще си избере ново правителство!

570 лв сметка за газ тази година - миналата за същия месец, който беше по-студен беше 278 лв. Това е действителна Промяна. Дано и не Продължи.

Закъсняха с компенсациите за декември. Днес дойдоха сметките и няма отразени компенсации в тях. Оставили са дори такса "Задължения към обществото". А цените са ужасяващи. Работим с 30% от капацитета, а сметката е близо 3 пъти по-висока от най-високата сметка преди лятото, когато работехме на пълна мощност. При това сме спрели всякакво отопление, само машините изразходват ток. При тези цени никакво производство не може да оцелее!

ОСТАВКА на Мунъо Пъпката - страхливия Резидент и главен Метежник!

Цените на газа зависят до голяма степен от цените на електроенергията. Чакай, не ни ли убеждаваха в противното........

Стига с този бизнес. Обикновените хора до кога да плащат високи цени и 20 процента отгоре?

Не знам дали знаеш колко струва енергията за бизнеса. Хората изнемогват. Това се отразява на всички и всичко - по-високи цени на стоки и услуги, понижение на заплатите в някои случаи, загуба на работни места. Има ли условия за бизнес ще има и просперитет.

Тока за битовите потребители,т.е. обикновените хора не е променян.Дори замразиха цените до март.Увеличението е само за бизнеса,които е на свободния пазар.