17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересното е друго - как ООН , намери точно тази албанка, с 14 работника , и точно на нея дадоха поръчката? При толкова големи и истински производители - точно албанези! Че и Рийтерс я интервюира. Това е в меко казано нагласена работа. Много лъжеправдоподобна статия - браво на мисирката!

Албанците се славят в Европа със всякакви възможни криминални прояви, но не и с работа. Тази информация ме стъписа - на кой му е нужно да знае, че някоя си дама, копува за 100 евро стар бус от Германия,или направо си го краде. После го боядисва, слага лампи и кислородна бутилка - и го продава на Зеленски за 10000 евро - е , това ако не е супер далавера- не знам кое е .

А сега питайте Кауна за колко ДЕСЕТКИ МИЛИОНА $$$ купи няколко десетки линейки? Или в България всички са гъзоръки и не могат да преоборудват микробуси в линейки или направо да купуват шасита от производителя и в България да произвеждат фургона с апаратурата? Как България е купувала от Германия шасита и е произвеждала автобуси....при Царят?

"...в тези времена не трябва да се мисли само за пари..." Ми за слава ли работиш, ма офцо!?? Имате поръчка от 500 бр., ама не работите за пари, а? Я дай и на мен една бройка да си джиткам на червено!

Заключвайте си микробусите, има голямо търсене !!!!!

По- добре да прави катафалки! По- удачно ще е!

A Вие, какво сте създали в живота си мизернико жалък?

И това правят - хладилни вагони за изоставените трупове на руслямски орки, вече над 28 000. Няма къде вечи да държат труповете, а джуджет в Москва се ослушва, щото няма труп няма пари за семействата им. Изрод.

Ще им пращат труповете по беларуския "Еконт". Може и някой друг хладилник и тоалетна чиния да сложат за баласт.