Коментари - ЕС въвежда нови правила за етикетите на автомобилните гуми | Бизнес.dir.bg
назад

ЕС въвежда нови правила за етикетите на автомобилните гуми

Занапред ще бъдат поставяни обозначения за горивната ефективност, сцеплението при влажна пътна настилка и шума при движението

Обратно в новината
| Редактор : Георги Брандийски

Коментари - ЕС въвежда нови правила за етикетите на автомобилните гуми | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И на презервативите да сложат етикети.

Абе тъпак то си има етикет а новите гуми точно за тези три неща... Или си идиот или купуваш само гуми на битака за по 10 лева или си бот.. Защото за втори път ти чета безумните писания

Умник, покажи ми снимка дори на гума, на която са обозначени

Кой кухар не гледа като купува

Покажи ми гума (снимка дори), на която да има обозначено горивната ефективност, сцеплението при влажна пътна настилка и шума при движението на гумите. Ти прочете ли статията въобще?

Това е супер, така или иначе има място по гумите, а и в сайтовете информацията я има, но не и на самата гума - има само товароносимост, макс. скорост, сезонност, дата на производство и размери. Мен лично ме интересува как се отнасят гумите към разхода, сцеплението в разл. условия, шума при движение. Приветствам.

Има място по гумите и за платени реклами!

Мажете си гумите с олио за да няма съпротивление. Така ще ви падне разхода на акъл.

Ти си намажи главата с умно.

Тези етикети, компаниите си ги слагат сами.

Един глобален проблем по-малко. Само не барайте размера на краставиците и ще съм добре.

Една питанка - простичка, като за тебе. Според теб, че краставиците трябва да са прави - само за да изглеждат по-добре в магазина ли е ?

А за китайския вирус въвеждат ли някакви правила? Знаем, че обозначението за горивната ефективност на гумата е много важно, но при този подход след 2 години може да няма кой да кара коли из Европа.

Айде, че е време да се разходят два-три пъти между Брюксел и Страсбург и да напишат правила за правилата за етикетите! После и за лепилото, ама догодина - да не се преуморят!

Ами дирниците.

Тия етикети ги има от 5 години

Те ДИР са пичове