Коментари - ЕС ще улесни законната трудова имиграция, ще привлича мозъци | Бизнес.dir.bg
назад

ЕС ще улесни законната трудова имиграция, ще привлича мозъци

Европейската комисия отчита недостиг на 11 млн. работници в Общността

Обратно в новината

Коментари - ЕС ще улесни законната трудова имиграция, ще привлича мозъци | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кухи приказки в стил Габриел

Най- светлите умове ще ги привличат с оферти за работа по грижите за възрастните, превозите, строителството. Я честно.

ама - за каквото си учил..

светъл ум - тарамбука с трети клас.....

почна да придобива същия невменяем вид като предшественичката си, а глупостите които дрънка са направо за освидетелстване.

С брашно от скакалци, трици от киноа и 17 градуса на закрито и режим на тока, ще привлечете на някого №@%$№ .. Аре у лево... на където сте и тръгнали

В руска барака е МИНУС 17, а тоалетната е на двора..

Първо гледайте как да се освоботе от господаря чичо Сам.

Най тъпите комисари и евродепутати,които не разбират от светли умове.

Демек, търсим ново прикритие на ислямското нашествие в Европа, щото това с "горките дечица от Сирия" се изтърка.

Е що така бе, нали вече пристигнаха милиони инженери, лекари, учители, ядрени физици... по покана на Меркел.

iсамо педерашките работещи в Германия са 350000

Само ако САЩ позволят

Средната класа в ЕС едва връзва двата края, храната поскъпна с над 50%, ток, парно/газ няма смисъл да споменавам. По си на сметка да цоцаш цоциал и да пафкаш тревичка с апапите в парка.

Светъл ум който да работи за посредствените папагали в Брюксел… Смело желание, може би за дядо Коледа. Или по-точно дядо Мраз или Ким.

Мноого педерашки работят и дават мило и драго да работят в EU

Погледнете в България първо. Има много свестни деца. Или се търси друга боя?

И боята, и религията, и пола...

Колониализмът на европейските държави продължава. Вземат най-доброто от трудовия пазар и суровините. За периферията войни, корупция, крадливи правителства, мизерия, лошо образование и здравеопазване, нисък стандарт. Този подход е обречен, как не го разбрахте?

Аха, тази е новата, която замести предишната - Лиляна Павлова. По-слаба, по-стара, по-грозна. Нищо друго не мога да каза за нея.

Еврокомисари , върховен председател на еди си какво , и какви ли ти не странни длъжности . Като в империята на злото е .

Това с комунистически политики като зелена сделка, прайдаджийство и квоти никога няма да стане. Кой ще иска да живее тук ?

Ако се съди по твоят мозък, бог да е на помощ на ЕС, свикал да граби и обира третия свят. ХРАНТУТНИЦИ МИЛИ.

Чуаш ли са кви ги бръщолевиш

Идиотщината на ЕС, в комбинация с тази физиономия на откровен простак, определено ще привлекат светли мозъци.

Никой няма да се излъже на постна пица

в африка и азия са едни светлиии....

ЕС навлиза в рецесия,така че няма да може да привлече най-умните.Фирмите се изнасят от Германия по посока САЩ и КИтай.

засега успешно привлича мургавите безумци!

ПРОБЛЕМА Е ЧЕ ДОРИ НАЙ БЛЕСТЯЩИТЕ УМОВЕ .... СА ПРОДУКТ НА СИСТЕМАТА .... И НЕ СА ИЗОБРЕТАТЕЛИ ..... ТИЯ ДНИ СЕ ХИЛЯ КАТО ПОБЪРКАН НА ГЕРМАНСКИЯ ИНЖЕНЕРИНГ ..... ЗАЩОТО ГАНЬО НАПРАВИ БЪЛГАРСКИ ИНЖЕНЕРИНГ НА ОБИКНОВЕНАТА ПЕЧКА ЗА ДЪРВА И ВЪГЛИЩА КОЯТО МОЖЕ ДА РАБОТИ С КВОТО СИ ПОИСКАШ С ДЪРВА , С ЧИПС ,

Само 11 милиона оператори с висока квалификация на АК47?

Вашето момче Зеленски се погрижи 400-500 хил. бели хора, обитавали земите на север от Черно море, да отидат на оня свят, ама щом Монго и Бонго от Конго ще ви я оправят икономиката - добре.

С едни от най-високите данъци за работещите, със социална среда съставена от нетърпими елементи дори в Кабул и разбира се най-високите цени на енергия Европа наистина ще е мека за тези 'умове'. Добавете и квалифицираната джендър-бендър работна ръка. Свободата на словото и рационалните и стабилни гео-политически условия. Звучи почти като сън, но от тези които те будят в треска. Калинката за какво и е мозък? В Брюксел ако видят умен човек ще го сложат в зоопарка или затвора. Ще развалят плановете на комисията бе!

да, като гледам през турската граница все такива светли умове напират - афганистански иженери по електроника и арабски доктори на науките, специалисти по квантова механика.... тая пачавра с вид на казахстанска стрина вече почна да бълва мантрите на ЕС за нуждата от мигранти от Африка и Арабистан, все едно че не са плъзнали навсякъде из Европа вече и като гледам засега не са се хвърлили да работят и да плащат данъци.... а дори и да са: аз лично не бих дал колата си в сервиза да я ремонтира някой "специалист:" от Африка или Ирак...

Европа рухна, само наркомани- цигани и корумпирани полицаи по улиците! Европа рухна!

Тая статия са я изкопирали от секцията с вицовете

Тъкмо се чудех какво прави Бил Гейтс в бюрото по труда в Дуисбург вчера. А той идвал по обявата за мозъците.

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ 11 000 000 "БЕЖАНЦИ"!

Едва ли светлите умове искат да бъдат управлявани от бюрократи, държащи се все едно са от друга планета.И все пак ЕС чиновниците може да разбират нещо съвсем различно под това понятие

то с общи приказки и лафове не става! и с такива калинки като тебе. Става с Мъск, Джобс, безос и Гейтс!

Да, ама е много грозна, не привлича никого!!! Само травестити1

руски тъпако, тя не е на конкурс за мис свят, мноо сте прости руснаците!

Ромче, не се обаждай!

Европата е клоаката на Земята! ЕС - ЗАКРИВАНЕ!

Ти нали си в Русия. Там е рай. Кефи се.

В САЩ е по голем рая, фентанил на воля111

Къв българин си ти бе, руски бот? Ай се махай, стой си у кочината!

Елементарно е, поглеждаме къде е Европа на картата на новите технологии и виждаме какво е бъдещето на континента. В разработката на софтуер, мисля, че САЩ ни води с много, в изкуствен интелект, също, барабар с Китай, с космически разработки, дори Индия вече прати мисия до луната.Назад сме и все повече ще изоставаме. Да се молим да не станем като Латинска Америка, но малко се съмнявам.

Споко, няма да станете като нас. Ние друсаме дупарите и едни други неща по цяла ден, и не си създаваме дертове с разни софтуери-мофтуери.

Толкова умна мисъл.

Само мозък може да намери друг мозък, и тъпунгер ще намери друг тъпунгер(ама по-хитър), който да нарочи за мозък, хахаха

то и България иска да ги привлече, ама няма с какво! само да се сетя кой не ги иска..... май няма такава държава на земята!

кой ги слага там бе? Егати блатото и дъното...

няма да се спре !

най-яките пишки по света, сега може и за умовете да помисли, да...

Бай Ставри от село,с големата паламарка,да го викате,да ви направи сбирката удоблетворена

Всички го искат. Въпрос на финансиран е е :) Четете ги тези книги! Не боили! "Следващите 100 години" ще ви даде много ясна представа какво следва. Ако си начинаещ политик е редно да четеш повечко, не да блещиш.

че ще търсят нископлатена работна ръка тъй като местната такава вече е скъпа.

Госпожо, айде първо дайте шанс на наличните в ЕС мозъци да работят и да получават адекватно възнаграждение и финансиране на адекватни проекти, и после търсете мозъци извън ЕС. ЕС и по-точно неговите бюрократични структури не умеят да оценяват това което имат. Затова резултатът от вноса на мозъци ще е същия. Мозък бизнес не прави. Мозък продукти не създава. Сбъркан е процеса в ЕС, да не говорим за малоумните регулации със спорни резултати - например съгласието за БИСКВИТКИТЕ на сайтовете е тотална малоумщина

Мозъците трябва да са специалисти по употреба на АК47 и да не им пука да стрелят по бледолики.

"Отчаяно се нуждаем от законна трудова миграция" Да се разбира "Отчаяно се нуждаем от роби, защото не искаме да плащаме адекватно на европейците да ни работят"!

"По данни на комисията в ЕС днес не достигат 11 милиона работници." Абсолютно нагла лъжа! По данни на ЕС над 25 % оъ трудоспособното население на ЕС /18-65/ НЕ работи! Младежката безработица в някой държави от общоността е над 30 %. Тези за да вкарват още и още мигранти измислят всякакви приказки от 1001 нощ!

И защо да е лъжа? Двата факта са абсолютно съвместими! 25% НЕ ИСКА да работи, а НЕДОСТИГАТ 11 млн. работни места. Т.е. хора има, но или не стават, или ги мързи, или предпочитат да са гладни, но не потни.

Защото, първо се създават условия, тези хора да започнат да работят. После се търси друг вариант. Сега са създадени условия тези хора ДА НЕ РАБОТЯТ, за да може да внасят нископлатени работници и служители от чужбина.

не са светли а черни като африкански шамани,светлите вие ги избихте