ЕС призова САЩ и другите големи да изнасят ваксини, а не да ги блокират

Само отстраняване на бариерите за експорта и споделянето на резервираните ваксини може да помогне за бързо справяне с пандемията,смята Урсула фон дер Лайен

Обратно в новината

Коментари - ЕС призова САЩ и другите големи да изнасят ваксини, а не да ги блокират | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези чакали в Брюксел действително ли си мислят, че някoй- имам предвид - Америка , Русия, Китай, Англия ли ще ги слуша?.Тях може да ги слуша само и то донякъде които са членове на ЕС. ( само при санкциите срещу Русия са единни) .Тъй като им отпускат средствата от фондовете според " държанието и поведението им ".

ЕС нищо не изнася... изнасят фирмите производители и отделни държави, които се чудят какво да правят с ваксините паднали в търговската война между отделните производители;) А и още от Януари е известно че Европейската лекарствена агенция, освен тези на които е дала разрашение за търговия, разглежда още 15 ваксини... които според Емер Кук ще бъдат одобрени, но някъде там в близкото бъдеще, айретен че на госпожа фон дер Лайен специално трябва да се напомня че по изричното и настояване препарата на Астра Зенека беше одобрен за използване от ЕМА на 29 Декември, 2020 а АЗ благоволи да подаде изискуемата от ЕМА документация чак на 11 Януари,2021, с други думи няма никакъв проблем да се използват и непроверени от ЕМА препарати. Така че за какво всъщност призовава госпожата?!

Идея си нямаш как работи света, нали? :))) Нищо, де, важното, че това не те спира. :))) Излагай се на воля, тука си анонимен, а в живота да знаеш, че ти се смеят. :)))

Не, не съм мошеник... така че наистина си нямам идея в действителност как работи Евросъюза-) Но пък евродокументите публикувани на сайта https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/ip21306 показват че еврокомисарите, а и еврочиновниците, са големи тарикати;)

Фирмите, и частните и държавните, оперират, според законите, които ДЪРЖАВАТА е наложила... Разбира се, ако си от ГЕРБ ти е ясно, че има едни закони за блъците и няма кони на нашите. И точно за това, много хора не искат ГЕРБ да е на власт. Някой от тия където са против ГЕРБ, искат те да докопат кокъла, други искат да няма кокъл... А, тука всеки вика, че е силен, богат и честен или беден, болен и честен. Зависи за какво мрънка. :) Та, с една дума, не ти вярвам, че не си мошеник. :)))

Имам един въпрос-С колко игли са вакснати ЕП,ЕК и защо без тях път- ув-ат навсякъде ,а за останалото население има нови и нови огран?

Абе, да питам руските тролета, в събота и неделя плащат ли ви двойна надница? :))

Ясноооо, експлоатират ви. Разбирам, защо сте толкова люти... Ама, може пък чобаджийте ви да са виновни, а не аз, а? :)

Работа ли си търсиш?

В момента правя 2400 на 37,5 на седмица и 29 почивни дни, при доста гъвкаво работно време. Имаш ли по-добра оферта? :)) п.п. Евро. ;)

Най-старият и престижен институт „​Пастьор“ в Париж не създаде ваксина, а чакаме от САЩ, защо ли?! Да не би да сме запазена пазарна територия на КРАВАРИТЕ или 52-я щат?!

кака урсулка е права... до дивана. :-)))

Смятай каква далавера е това с ваксините, за да се занимават цели държава. Давай ваксинирай наред тази сган, тя друго не заслужава. Благодаря за минусите от олигофрени.

Моля, пак заповявадяй! Когато идиот ти каже, че си олигофрен, значи си на прав път. :))

Израел е малък като население и има доста близки отношения със САЩ. Тук има много Евреи и горе -долу Израел е като 51-вия щат. Ваксини за Европа, ако си плати, може да има. Защо тази фон Лайнен ве си спомни как искаше да събира санъци ат американски интернет компанеи. Ами сега да извади събраните пари и да си купи ваксини, или да седнне на канапето на Ердоган!

ЕС се намира в ужасното състояние да се моли за ваксини с което да вдига цените.

Искам тук англосаксонофилите да ми обяснят как така има ваксини за ЦЯЛ Израел а за ЕС няма. Само ще ви подскажа, че чуфутите зад океана държат : Оръжие, Фармация, Петрол, Банки, Злато и прочие.

ЕС е беззъба корумпирана кучка, която може само да скимти...

И въпреки това предпочиташ надница в евро, а не в рубли??? Що така бе, Миме? И моята 4 годишна твърди, че няма нужда от мама и тати и, че може всичко сама, а след това идва да й вържа обувките...