Коментари - ЕС преговаря с Берлин за спирането на продажбите на коли с двигатели с вътрешно горене | Бизнес.dir.bg

Коментари - ЕС преговаря с Берлин за спирането на продажбите на коли с двигатели с вътрешно горене | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И каква е ползата? Европа е една шепа хора. Китай и Индия работят още с въглища и бълват яко пушек. Останалите държави също. Само в ЕСЕС нещо все се забранява, все нещо се оскъпява.

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ЕВРЕЙСКАТА КОМИСИЯ, УРСУЛА НАМ СИ КОЯ....ГРЕШКАТА Е ПОВЕЧЕ ОТ ВЯРНА! ТАЯ МОЖЕ ДА ПРЕГОВАРЯ САМО ЗА КРИВИТЕ КРАСТАВИЦИ И ЩАСТЛИВИТЕ КОКОШКИ! ЗА ДРУГО НИТО ИМА ПИПЕ, НИТО НЯКОЙ Я Е УПЪЛНОМОЩИЛ! НАТРАПНИЦА!

Предлагам германската индустрия и тази зад океана хамериканската, да помислят за танкове на батерий. Все пак там са 1500 конски сили и замърсяват доста повече от обикновенните коли. А и като гледам натам вървим с бързи стъпки. Не е лошо да се обмисли.

цитат : "Тези горива се смятат за климатично неутрални, ако енергията, необходима за производството им, се произвежда от възобновяеми източници. " Така, когато ни гоборят за зелените слънчеви панели и вятърни мелници удобно си затварят устата с каква енергия са произведени, транспортирани и инсталирани въпросните ВЕИ-та. На всеки е ясно, че енергията идва от изкопаеми горива. Как си противоречат, но повечето хора приемат информацията както е дадена и не я обмислят.

_stankow

Мракобесието вилнее

Германия излиза от ЕС и си решава проблема

Било хабене на зелена енергия. Не е ли същото с електтрокарите. Нали пак им трябва енергия. Толкова вредно това СО2 ама щели да го слагат в горивата. Луд умора нема. Тия наистина мислят, че ядем доматите с колците. Май ще става нещо, което няма да е много приятно. Нито за нас, нито за тях.

Добре, ката свърши лития какво?

Откакто се разпадна социалистическата система, "демократичния запад" напълно обезумя и тотално оглупя. Трябва да има някакво противо стоене, национализъм ли ще се казва, технократизъм ли ще се казва ли нещо друго. Трябва да има нещо срещу този "демократически" ИДИОТИЗЪМ. 10% от хората в Европа, напълно видиотени от "зелената сделка" налагат терор върху останалите 90%. Както казва шефа на БлекРок , зелената сделка е просто бизнес. Все едно слушам шефовете на мафията, "Нищо лично, просто бизнес"

търсенето не определя пазара. Комунизъм в действие... за целите на определени "капиталисти" глобалисти

Зеленият комунизъм изкушава и хората докато не го преживеят, ама хубавко и не си спрат колите и пътуванията, няма да мирясат! Единственият начин да се победи зелената чума е да й се отдадеш и да те поуправлява няколко години! Дай боже да са няколко години... Ще сринат икономиката и ще плачат немците, но пък вече никога няма да посягат към това средство за построяване светлото бъдеще!

Тая Усрана Фон направи мазало в Европа вкара Европа в криза и нанесе жесток удар на своя народ, просто долно и подло.

потриват доволно ръчички.

МАЛКО ОСТАНА СПОКО! СКОРО ИЗОБЩО НЯМА ДА ВИ ТРЯБВАТ НИКАКВИ АВТОМОБИЛИ! ПРИ ПОВСЕМЕСТНИ УРАГАНИ И ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ, НЕ ВЯРВАМ НЯКОЙ ДА ТРЪГНЕ ДА СЕ РАЗХОЖДА КЪДЕТО И ДА Е.

_stankow

Земетресенията, какво, и те ли се причиняват от двигателите с вътрешно горене ? :D :D

В Германия в момента управляват червени и зелени. Не можем да очакваме нищо нормално от тях. Вчера на изборите за кмет на Франкфурт, на балотаж отиват двама леви (единият от същата корумпирана партия на стария позорно свален кмет), а плътно зад тях е кукувицата на зелените. Та не само на нашите избори е цирк.

Емисии на глава от населението или общо? Едва ли е първото.....

Бензиностанциите ще станат доста по- големи, със заведения и шопинг щото ще има доста пленени посетили спрели за час да заредят колата с ток... Изобщо ще има хляб в терените покрай магистралата щото тока в тия коли ще свършва често! Добре, че ме кефи да спирам и да пия кафета по бензиностанциите! Това ще стане част от преживяването по магистралите и шосетата! Общо взето в ЕС всичко правят да ограничават немците и да им пречат, но и разчитаме на немските пари!! Ако Индия, Бразилия и Китай не захапят тази европейска кукичка не е ясно защо сме ги ручали жабетата! Сметка без китайците е гола вода.

Абе ние няма ле да, се махнем от това обединение на психично болни.И без това не сме желани

"Тези горива се смятат за климатично неутрални, ако енергията, необходима за производството им, се произвежда от възобновяеми източници." Да попитам само за производството на литиевите батерии какви източници се използват?

Китайски, щото те не "цапат" Европата.

Преговаря ЕС, Как да съсипе автомобилният бизнес в Германия и Италия!!! Трябва да са много тъпи, за да се навият на подобна глупост!

Стига с тая зелена пръдня. Новите технологии, дори и тези за електромобили, или производството на ВЕИ, отделят същите емисии, само че в Китай. Всичко е за пари и бият раята с остена да купува.

Германия настоя за тази забрана, сега... нещо май не се продават...знам ли

Но пак за разлика от Китай, Индия, Африка и Южна Амарика което е сиг 70% от населението си живея в мизерия и изобщо не им пука за някакви си зелени зделки.

комично/трагично

Айде почвайте да купувате каруци.. Искахте ЕС, ето ви сега ЕСсср. Честито

Ааа, не може с каруци. Конят сере, пърди не е "въглеродно неутрален"

се замислих след като спират масово използването на кравешки кожи в колите, тези кожи просто ще се изхвърлят ли след като кравата се транжира за кюфтета? това не е ли прекалено гадно?

скоро ще ти забранят да отглеждаш и ядеш крави! Само скакалец и брашнен червей!

Всъщност, суровината - естествена кожа, наистина създава еко-проблем. Така или иначе, тя съществува и нещо тябва да се направи с нея. Всеки ден в Южна Америка се появяват тонове кости от телетата, които изяжда Европа. И кожи. Но това е проблем на Южна Америка. ЕО замърсяване няма.

Германците сигурно искат дерогация!

До този момент няма измислена технология за електрички, която да предизвиква такъв интерес у мен, че да мога да олатя двойно пари, за нещо, което струва 40% от съществуващите с ДВГ автомобили. Да не говорим за съхранение и утилизиране на негодните батерии. След години ще настане следващата драма, за която всички ще плащат, а именно къде да унищожаваме батериите. Хитричко, нали?!

ако нема ток, нема електрички.

Набеждаването на СО2 за "вредни емисии" ще остане в историята като най-голямата измама на 21-и век.

Tака де, за какво са им на германците автомобили. Те скоро няма да имат пари за храна, та камо ли да пътуват.

бързат сироспиите гадни. бързат. в другия ЕП няма да ги има въобще!

Кучката Урсула, която купи милиарди безполезни ваксини за европейците и никой не я разследва, продължава с простотиите. Абе тази жена никога не е работила. Била е утроба за фондерлайенчета. Защо и е дадена такава безмерна власт. Като многократно доказа че е тъпа.

купи ваксини за милиарди от мъжа си! Може и кюлчета да имат в нощното шкафче!

ЕК и ЕП свзимат решения против народите. От вички забрани въведени в България държавата губи МИЛИАРД НА МЕСЕЦ.

Ако в началото на 20-ия век би имало ЕС, най-вероятно заради автомобилите биха забранили повсеместно "колите" с конска, волска и магарешка тяга ... Но - слава богу, тогава поне тая щуротия ЕС я е нямало.

Да минават на една човешка сила, вместо на "коня" или kW. Местните германци ще дърпат каручките с приходящите велможи-тъмноцветни инженери от третия свят.

Направо коня с каруцата , лъка със стрелите и в пещерата ....... към 1 век ........... да ви ЕПМ !!!!!! Само ТРЕПАНЕ ще ви оправи вас изроди долни !!!!!

тия са ненормални, и занродите им са мега заспали и прости, трябва да ги освободим

Ферари с триста коня ще изминава на ток макс педесе километра.

Споко, Фераритата ще ги произвеждат с атомни реактори.

и от къде ще дойде електричеството за всички автомобили след 35? Путин каза, че ще плащате в рубли и ЕС се НАСРА, защото повечето от централите са газови. Проста Урсула, ако има господ трябва да побърза!

Може ли без лъжи в заглавието. Никой не спира продажбите на ДВГ.

Е е ли спиране продажбите на "коли с двигатели с вътрешно горене" ? Иначе ДВГ може и да може да си купиш - някой генератор, примерно.