ЕС подготвя по-високи цели за CO2 емисиите за най-цапащите три сектора

Сгради, транспорт и земеделие - те отговарят за близо 60% от вътрешните вредни емисии в Европа и досега не попадаха под регулация, аргументира предложението си Европейската комисия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

абе, войните къв ли диоксид генерират? И плащат ли си го военните?

Емисиите от транспорта, селското стопанство и сградите. При транспорта емисиите могат да се намалят, но с малко. За сега няма с какво да заменим дизелното гориво на камионите, нито на корабите. Градския транспорт може да се елктрифицира, но част от това електричество си остава от въглища. В селското стопанство не виждам как ще сменят горивото на тракторите. С какво ще орат и сеят? А изкуствените торове? И те са до голяма степен петролни продукти. Сградите можем да ги изолираме топлинно /саниране/, това намалява нужната енергия за отопление на половина. А смяната на врати и прозорци??? Новите са пластмасови, демек са произведени от петрол. Явно е, че планетата е пренаселена. Явно е, че голяма част от замърсяването идва от консуматорския начин на живот. Трябва да се сложи край на стоките-еднодневки и/или с кратък срок на употреба.

Но това косвено означава да се спре Китай. Те са основния генератор на стоки еднодневки.

Направо се чудя как са пропуснали дишащото население на евросъюза. То такъв източник на СО2 не е за изпускане. Според мен трябва да се въведат строги лимити и ограничения. До 5 години всички в ЕС трябва да издишват най много по веднъж в минута .

а пък всички домашни животни направо да се ликвидират от раз или поне да си плащат въглеродните емисии ...

Цапащи?

Брюкселските бюрократи се занимават с това как да измислят нови данъци и да си вдигат заплатите. Сгради и селско стопанство давали вредни емисии. Ми дайте да седим на тъмно и студено и да не ядем?

А ти защи още дишаш бе, я веднага си затваряй носа и устата ...

ТЪПАНАРИ!!!!

"Лидерите на ЕС вероятно ще потвърдят националните цели за CO2 емисиите при сектори като сгради, транспорт и селско стопанство...." - Какво ще рече това : " Ще ви направим живота черен от цени за да не можете да си купите жилище , ще плащате като попове за транспорт и ще работите само за едната храна ..." ЕС е най-отровната помийна яма в която България някога си е завирала главата и ако не намерим начин да излезем възможно най-бързо сме загубени !!! ЩЕ РЕВЕТЕ С ГЛАС за времето когато липсваха САМО банани !!!!!

При соца това трябваше да е пропагандата - "бедни сме защото пазим климата, а злият запад живее охолно за сметка на планетата." Никой нямаше и да мисли за банани от другия край на земята.

" Злият запад " пак ще си живее охолно , а колкото до нашата БЕДНОТИЯ - Тя ни е ГАРАНТИРАНА и ще е нашето бъдеще , чакайки на решенията и милостинята на Запада !!!