ЕС подготвя единен дигитален портфейл

Гражданите на Общността ще имат сигурен достъп до набор от частни и обществени услуги с единен електронен идентификатор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

И ЗАРИБЕН УХИЛЕН ДО УШИ ФУТУРИСТ-СМАРТОФИЛ............................... КОГО БАЛАМОСВАТ ЕЖЕМЕСЕЧНО ИЗТИЧАТ ЛИЧНИ ДАННИ НА МИЛИОНИ ИНТЕРНЕТ ПОТРЕБИТЕЛИ.... ПРЕДИ ГОДИНИ ПОДОБНИ РЕКЛАМНИ ПОДГОТВИТЕЛНИ КАМПАНИИ ЗАЛИВАХА МЕДИИТЕ ЗА НАДЕЖНОСТА И СИГУРНОСТА НА Е-МЕЙЛ ТЕХНОЛОГИЯТАИ ДО ДЕН ДНЕШЕН ИНСТИТУЦИИ, БАНКИ, ФИРМИ И ОБИКНОВЕННИ ПОТРЕБИТЕЛИ СА ПОТЪРПЕВШИ ОТ "надежните" и "сигурни" Е-МЕЙЛ И КОМУНИКАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ..... В ЕДИН МОМЕНТ...... САЩ ИМАЛИ ПЪЛЕН ДОСТЪП ДО ДИГИТАЛНИЯТ ВИ ПОРТФЕЙЛ........ 3 СА НАЧИНИТЕ ЗА РАЗПЛАЩАНИЯ В КЕШ, БРОЙ И НАРЪКА 4НАЧИН ЗА ПЛАЩАНЕ Е ЗА ЧЕТВЪРТИЯТ ПОДВИД РОБ-ПРИМАТ.... ВСИЧКИ ТЕЗИ ГНУСУТИИ С ЛИЧНИТЕ ДАННИ ДИГИТАЛЕН ПОРТФЕЙЛ, ЕЛЕКТРОНЕН ИНДЕТИФИКАТОР, ДИГИТАЛНО СЕРТИФИЦИРАНЕ НА ВАКСИНИ СА БЪЛВАНИ ОТ РЕПТИЛОИДНИЯТ 4ти ПОДЧОВЕШКИ ВИД ОТВОРИЛ КУТИЯТА НА ПАНДОРА-КОВИД

Питам се, дали е останал някой нормален човек, който да вярва на институциите на ЕК. Какво ще следва? Да ни чипират и вкарат изцяло в единен дигитален портфейл ли? Колко му е - след шофьорските книжки и задължителната промяна за подмяна на личните карти с нови с чипове... Комбинирайте го с фейсконтрола и всичко е топ! Удобно, сигурно - по всяко време ще знаят къде си, ще контролират приходите и разходите ти, ще знаят какво и от къде купуваш... Китайците и Оруел ряпа да ядат!

марш от тук платено тролче

може и татуирани баркодове

Стой си в пещерата

Пътят към ада е постлан с добри намерения.

абстрахирайте се от думи като 'сигурно' и 'удобно' Някой ще притежава на едно място всичките ви данни и всичките ви пароли.

за да могат с едно кликване да се премахват неудобните, евроскептиците, антиваксърите, русофилите, ...

а дано