ЕС отпуска 1.61 милиарда евро на България за инфраструктурни проекти

Това една от най-големите суми за страната по програма "Транспортна свързаност"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боко: "Ох, машала, ашколсун!"

Еее радвам се наистина от сърце, най накрая ще има пари за "Цанков Камък 2"

Е то затуй е бързането на БОКО и ШИШИ,да се "усвояват" парите от ЕС,много загубен народ сме...

Награда за ГЕРБ,че спечелиха.Трябва да клъцкат ленти и да отварят къщи за гости.ЕСЕС ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗВАТ КАК ПОДКРЕПЯТ ПРЕСТЪПНОСТТА ТУК!!!

Алтернативни източници означава например колонки за зареждане на ток на електромобили, или водородни станции за автомобили на водород,.. Ама първо да запонем от прости неща като - един тарикат, явно близък с шефа на гара Варна е взел под наем паркинга на сточната гара, и го дава под наем за автомобили. И всъщност никаква "сточна дейност" не се извършва. Т.е. няма абсолютно никакво желание или амбиция на шефа на бдж варна и началника му да печели таз компания

Какъв евросъюз. Проблема е в Нашите Крадци.Защо Европа дава пари на нашите Комунисти Крадци. Вижте Чехия,Унгария,Полша дори Румъния. Да закрепени Държавата-територията. Нито една институция не работи. Трагедия.

Голямо крадене ще падне.

И да се приготвите, пак да ядете отровите които ще влизат от Капитан Андреево! Не случайно за 10г. сме намалели с почти милион ! От управлението на Бойко през тези 10г.2 милиона избягаха , а 1 милион си отиде в отвъдноно от глад , болести и мизерия ! А сега не ми се мисли , какво ни чака !

Първо да ги очистят тия пътища. Ври от боклуци навсякъде. Такава мръсотия няма никъде в Европа, ни една спирка за отмор, тоалетна или контейнери за боклук може да види човек. Абсолютна кочина....

Давай Баце приготви чекмеджетата! Има още за крадене.А и с Гешев пак се събрахте! Кой ще ви пипне, след като глупавият народ , пак ви даде да картбланш!

Къде са парите от винетки и Toll такси?

Старите кримки, ДС и ТИМ в атака за лапането

Едно голямо крадене ще започне и нищо и половина ще излезе накрая...

Къв ЕС, кви пари, продажници? Сега следва референдум и излизане от ЕС. Само гледайте филма.

Абе вие луди ли сте? Ти знаеш ли бе малоумник , какво ни чака, ако излезем от ЕС ? Не се упражнявайте на гърба на народа , фашистки помияри ! Ама се чудя на тези лумпели дето отишли в чужбина , а гласуват за Израждане , която иска излизане от ЕС ! Питам ви , защо искате да излизаме от ЕС , при положение че вие живеете там, работите там и ядене хляба на ЕС?

Я па тоя ! Ядяли сме хляба на ЕС, ти да видиш ! Отдавна не бях чел по-малоумно изказване. ЕС ни изтръсква като за последно, явно всички разбират, че скоро няма да го има.

Герб и дпс ще крадат милиарди

ЕС отпуска пари за пътища, които ще плащаме всички, а целта е да помогне на европейския бизнес да стига до Ориента. За нас остава самоучасието и поддръжката после. Обаче какво означава това: "Изграждане на инфраструктура за алтернативни горива по основните направления на националната пътна мрежа; " - хич не е ясно

За зареждане на елекромобили, слънчева енергия и подобни.

......и подобни малоумия

ама електроенергията не е точно гориво. Явно в случая става дума за поредното европейско малоумие - станции за водород. Ще ги направим, няма проблем. Пък после започваме да търсим водород.

Я виж ти за какво била борбата, ГЕРБ-ДПС сега ще се налапат добре а народа пак ще реве !

Е дедо еконтий няма да хапне от жп то?? Ццццц

Ой, котьоооо - сега вече съм уверен, че със сигурност ще има правителство!!!

Това колко прави в чували!?!

Им постичал лигите. Какво крадене пардон усвояване ще падне

Охааа. Са ше окрадем поне 70%. Томиславе , да правиш бързо правителството

Само си представете, че тези пари се изхарчат по предназначение и само 10-15% идат за рушвети и почерпки. Ами с тази сума може да се направи доста. Завършване на Хемус и Струма, Тунел под Шипка, както и нови скоростни влакови линии - две за Добруджа, две за Тракия и една за Петрич. С остатъка може да се модернизира или направо изгради ново пристанище на Морето.

Краси кради не му мисли дедо Господ се е обърнал на страни. гласувайте още за дебила. Утре няма да има къде да живеем.

Точно навреме, ГЕРБ спечелиха и сега парите ще се разпределят на точните хора. Скоро очаквайте още лимитирани серии Mercedes, Lamborghini, както и частни самолети и яхти. Блазя им на богопомазаните, останалите ще се облизваме и надяваме, че някога нещо ще се промени, но... УВИ!

герб и дпс няма да остане камък върху камък от българия траншовете от ес ще бъдат опоскани в движение избори до дупка това е спасението на българия това не са партии това са икон групировки

Бог не помазва такива, по-скоро дявола.

Ехаа, ГЕРБ и ДПС пак ще захлебят здраво.

Още парички за магистралки? Бойко сигурно си удря дупето в тавана от кеф

_stankow

Има и за магистрала. Ама Русе-В.Търново. Добре, ама магистрала Хемус ? :(

Дупето ли съм казал? Простете! Дирника...

ЗАБЕЛЯЗАЛИ ЛИ СТЕ,ЧЕ ДОКАТО НИ-ГРАБЯТ,ПУСКАТ ПОДОБНИ НОВИНИ!!! ВИНАГИ СЕ ОБЯВЯВАТ,НЕКАКВИ-СТРАХОВИТИ МИЛИАРДИ,ПОСЛЕ СЕ ОКАЗВА,ЧЕ СА ЗА ИДНИТЕ:5-10-20-ГИДИНИ…В СТИЛ:ТАТЕ МИ ОБЩА КОЛЕЛО-ДРУГ ПЪТ!!! МЕЖДУВРЕМЕННО,НИ ОГРАБВАТ С-МИЛИАРДИ-ЕЖЕДНЕВНО!!! САМО-ХИПЕРМАРЙЕТИТЕ,БАНКИТЕ,МИБИЛНИТЕ,ВЕРИГИТЕ БЕНЗИНОСТАНЦИИ,КОНЦЕСИОНЕРИ,САЩ-ТЕЦОВЕ,…И ДР.ПОДОБНИ,НИКОГА НЕ ОБЯВИЛИ,ПЛАТИЛИ И-ЛЕВ ДАНЪК,СА ИЗНЕСЛИ-СТОТИЦИ МИЛИАРДИ ОТ-БЪЛГАРИЯ(ГРАБЕЖ)!!! НЕЗАБАВНО НАПУСКАНЕ НА:ЕС,НАТО,СЗО!!!

Ето защо ГРОБ наляха толкова пари в цигански гласове.... Шефа им е в мокрите сънища на баба Урса.

Ами от Плана за възстановяване ПП и ДБ можеше да вземат 24 милиарда.. Но бяха толкова некадърни, че дори това не успяха.

24 милиарда ЛЕВА. Които ЕВЕНТУАЛНО (може би) щяха да ги отпуснат за 12 години. По 2 милиарда ЛЕВА на година. Вноската ни в момента е почти толкова. Т.е. щяхме да дадем едни пари солидарно всички и после щяха да ни ги върнат, но да ги вземат има-няма 10 човека.

300 млн. за мен 300 млн. за уважаемата комисия 500 млн. за ГЕРБ 200 млн. за ДПС 100 млн. бонус за шефа на строителната фирма и не на последно място 200 млн. да изградим 10км асфалтна Хемус. Ето всичко е разпределено.

ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ

Бате Бойко още официално не е обявен за победител и влизат 3.2 милиарда лева за пътища..

Такова крадене ще падне пак! Обектът след тях може и да падне, но няма значение.

Предпочитам да се краде ама и да се прави. А какво направиха ПП и президента за една година - само папкат, и един километър път не се направи. Айде бегай

Къде е откраднато и кой обект е паднал? Когато само се говори, а нищо не може да се докаже говорим за "клевета".

И нека краденето започне сега

"Премахване на наличните "тесни места" по пътната инфраструктура" Че то има ли "широки места" по нашите пътища?! Едва ли са повече от 5%. За качеството им изобщо няма какво да се каже! Поредните потънали пари, които внуците ни ще връщат!

_stankow

Русе-Бяла е най-тясното място. И ето, отпускат пари за него. Русе-В.Търново. Кога, за колко години, не казват. Но дано стане !

Фъндъчката като пренареди още няколко пъти жълтите павета и парите ще свършат

Удвоявай пълни европейски и Банкянски чекмеджета от 3 милиарда за 2 месеца ше ги направиш 6.

м/у Варна и Бургас има коларски път, с влак се пътува 6 часа поне, иначе ще правим път до Македония. Много важна тази Македония излезе, да Ви таковам м*ката.....

Ето, Бойко спечели изборите и 1.61 милиарда вече чукат на вратата.

За кого, за тебе ли чукат тия мулиарди?! Хайде съвземи се,бе!

По роднински ще ги усвоят!!!!

Оха тъкмо навреме се завръщам започва голямото лапане. Взел съм нови чекмеджета в нас.

вече ще мотивира печелившите да сглобят правителство.

Стига сте завиждали. Благодарение на Герб става всичко добро в даржавата. Имат негативи то е ясно. Винаги с успеха идва и завистта.

само като прочетох дАржавата........... ми станА ясно

Толкова си умен, че не знаеш как се пише "държава"

евднага на бойко да отворят път да прай магистрали :D

ГЕРБ и ДПС хубаво ще ги усвоят.

1,6 милиарда евро. Сега какво строителство на магистрали, какво усвояване, какво крадене ще се развихри.

Te за какво мислиш напъваха и купуваха гласове като разпрани, да може сега да се облажат от такива средства. Лапайте и дано се задавите!