17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Усраняций земете решение страхливци ще ви скъса гъза сега мърши страхливи

Евро лидерите са страхливи и нерешителни. Страх ги е да наложат истински санкции на Русия. Затова скоро руските танкове може да стигнат до Ламанша.

tonk11

Значи санкции - може. Ама да не засягат интересите на банките. За обикновените бастуни, демек народа, им дреме на капата.

Достатъчно е човек да види стокооборота между Русия и ЕС след наложените им "санкции" за Крим. 20% нагоре с Германия само за първата година! Ако желаят да се прострелят в крака - добре! Това важи както и за САЩ, така и за ЕС. Няма да стане! Реално САЩ и Русия отвориха рана както в Сирия. Всичката фашистка сволоч ще се юрне да защитава Украйна, но там дори и украинците ще ги стрелят такива! В Сирия беше същото - всичкото радикално чалма ходи да се бие за Аллах и отиде при него. А все още има кандидати! Дано тук свършат бързо с патакламите, защото Европа няма нужда от това!

стига сте говорили глупости бе. аре кажи ми какви са санкциите с/у Русия. Знаеш ли ги... аре да те видя кви ще ги изблещиш сега... аман от малоумници които харер си нямат за какво говорят.

за парата, за парата продават си душата.

А, сети се Мара. Добро утро.

Единственото което ще постигнат е създаването на алтернатива, която рязко ще промени цената на безплатния обяд след вече 100 години Наркоманско цицане! Когато имаш стоката, и бартера върши работа ... когато имаш само хартийки с обещания, гладуваш и псуваш!

Аз като ви казвам, че Украйна е продадена на руснаците, не ми вярвате. Говедарите са я шитнали като гарантират ненамеса от нато и меки санкции, а руснаците са поискали да се саморазправят в бившите слугинажи на говедарите и те са се съгласили срещу съответните награди... А бе, зарежи, много надеждни партньори са и ес и сащ и нато, ще ни харижат без да им мигне окото...

цялото вайкане и плашене по медиите в продължение на месеци от Байдън си беше чиста проба преговори с Путин задкулисно. Не напразно ЕС реагира като.. налага някакви си санкции, които едва ли не и до сега е имало. Жалко е - така започва и ВСС. От друга страна въпросът е какво ще получат ЕС и Щатите в замяна..и къде ще го получат! Да не се окаже, че пак ще сме в Желязната Завеса :(

швабата голям боооклук се оказа. дай му лидъли да ти пробутва и да ти обяснява колко си мързелив

2 тръби, обмен.. Австрия да не е по-различна с ОМВ - виж, че не смее да гъкне великият им канцлер...а беше силен и с топки когато се ебаваше с грипа и задължителните ваксини..

Мама им швабска, нагълтали са се с руски рубли.. а доскоро бяха против еврейте..

"но би се отразило и на трансакциите от Русия" Лилия, пише се транЗакция

lu4ka

transaction Според Официален правописен речник на българския език. С., БАН, Просвета, 2012, с. 620 правилно е да се пише трансакция, мн.ч. трансакции. Думата има латински произход – transactio.

Това е тъпо ... дори на английски се произнася със "З" ... транЗитирам или транСитирам?

"посочи европейски дипломат" Кой е този "дипломат", който определя позицията на ЕС? Цяла статия сте написали базирана на анонимна партенка. Въпроса може да се разгледа от европарламента до тогава пишете колкото да не заспите.

Байдън вече ви го каза - Трябва да сте Готови да Платите Цената за Идеалите си!!

Абсолютно. Така трябва да е. И Русия, и Китай трябва да се отрежат от цивилизования свят. И света трябва да си плати за това, че искаше евтини ресурси и евтина работна ръка.

Мило наивно налъмче!

Ако изключиш Русия и Китай от "цивилизования свят", кой ще остане ? А примерно Индия, Индонезия, Бразилия ? То това е половината човечество!

tonk11

А трябва да се чете така - Трябва да сте готови да платите цената за идеалите МИ / да се чете интересите на фащ/!