ЕС не е близо до сделка по плана за икономическо възстановяване от кризата

Ще усетим влиянието на пандемията догодина и това ще се отрази главно на БВП, заяви чешкият премиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко, дръж се! България е над всичко.

Спрете да снимате тази гнусна мутра! Тиква гнусна крадлива мръснаа

Мутри вън от България

Горкия Боцко - това беше последната му надежда - да му дадат парички от ЕС

Еееех, добре си живея извън България, Радев ела в Дубай да ти обясня как да наредиш кабинета.

Щели да се проточат преговорите до неделя! А бе вие луди ли сте, Тиквата бърза да си подаде оставката! Дайте му милиардите, че има семейство в Барселона да храни... ................................................................................................. А бе кво ни занимавате с тоя капут, който отиде там, за да се изпърди от България, че ако го гепи някой, ще му завре кюлчетата в задника?! Уел кам ту Булгарията Тулупче мамино! Ся че ти дрънкат пернишки винкели у капацуната

Бойко дръж се за чорапите ,само те не са осрани! Ще те гладят по главата и папи и депутати ,а в България вече и бесило ти приготвиха ! По добре при бай Ставри!

Пак му се крадат пари на този ненаситник. Има още чекмеджета за пълнене, та Севда да ги снима и тях.

Севда вече напусна България

Красьо, красьо, я си поглени! Ти, където и по света да си ще си останеш с насраните гащи.

Сега с маските т.н. водачи на ЕС са по-близо до истинският си образ на крадци и обирджии.

е на бай ви ганя и трохи да му дадат от трапезата пак ще е окей за крадене ама проблема е че и целият бюджет на еврогейският съвет да му дадат пак ще го откраднат така че колкото толкова

сделката е ясна! какво винаги западът ще одере кожата на изтока, ще му открадне парите, ще му отвлече младите, ще му умори старите...

Севде, а спри се малко де.

Откъде знаеш ве?

Паричките им се точат червените мухъли от улицата, но няма да ги огрее хаха

никакви пари за тулупа!

много знаеш ами що не одерат кожата на гърците а

От създаването на ЕС безвъзмезфната помощ е фиксиран таван от 2.35% от БВП. 11- та година при Баце ний сме си пак с най ниското БВП. 2013-та с пример Хан разясни на Баце как ние имаме по 970 евро на човек, а НОВОПРИЕТА Хърватия взема 1900 евро за хърватин.. За промяна на тоз принцип в стъкмяването бюджета на ЕС ша отидат къде две години караници.. А третия програмен период е на половин година от започване..

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в -- Sexcris.Com

Боби Шкафа май ше бара кобурите на меките пишки в брюксел и накрая пак с пръС в гъС Нема повече игра тулуп, наигра се

Тези пари биха били за теб и мен.

браво,браво,браво! НЕМА ПАРЕ ЗА БОЕКО И ОТТАМ!

Май е най-близо до разпадане?

Абе хора, добро утро първо. Бихте ли ми казали ОТКЪДЕ ще дойдат пари в ЕС за да има за всички, освен ако не се напечатат от евреите, и после да си ги вземат обратно обаче с ЛИХВА. С какво помогна Европа на Бъкгария? Та ние си пшащаме близо милиард евра за членски внос. Вкараха всички техни вериги магазини. Спряха ни Южен Поток. Затвориха 4 блока на АЕЦ. Да не говорим че поради беднотията ни им изкупихме всички стари коли. Добре да пставим всичко това. За какво ТУК у нас са ни нужни още Евробюрократи? Та нима си нямаме достатъчно тулупи дето за 5 стотинки не вършат работа. Тоест храним в Брюксел ОЩЕ една огромна тълпа с огромни заплати и пенсии. НУКОЙ особено богатият не дава нищо ГРАТИС,зашото ако дава, няма да е богат.

Бе вие дайте надника насам, па си бегайте да се интегрирате! Ама внуците още ще го изплащат. А откъде знаете, че ще има внуци? Ако са внучки?

пустата му баница - докато я разделят, ще се омажат до лактите. дайте на Баш Баничара, той тия МАЗНОТИЙ най ги отбира, ще налапа най-голямото парче, а останалите ще нахапе...

Тея вече не се свинят да покажат, че са се събрали да решат как да ни УРЕДЯТ яко

Толкова старание да се помпат цифрите на заразени и починали и сега като дойде време за паричките от Европа, да не минат през крадливите лапи на хунтата. Какъв ужас друг да се облажи.

Далеч от чешките мошеници- за да са добре са готови да прецакат всички. Душицата им е мръсна. Работилите с чехи знаят

Нас кучета ни яли, хем ни крали, хем ни лъгали и накрая ни ваксинирани с боклуците на бил гейтс. И всичко това заради лакомията на ОПГ.

Най голямата новина за дир. бг. че на Борисов маската е накриво!!!-Др. журналисти, това ли решават в Брюксел та го повтаряте постояно ? Или нагнетявате обстановката в държавата!?

Хутата идва на власт, след преврат!?-На български доколкото си спомням се превежда като -КОМИТЕТ.

разбра ли каква е нашата позиция по въпроса, жизненоважен, а не на Чехия? Разбира се тук трябва висш пилотаж, но на това още по-малко разчитаме.

Защо Барба козирува на всякъде в Брюксел?

Останало му е навик от времето като е бил пожарникар