ЕС напира за азерски газ, ще строи и газови връзки

Европа иска по-големи доставки на синьо гориво през Южния газов коридор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един от добрите материали на "ДИР-ВГ" е този на инж. Димитър Щерев. Той е със заглавие:" МОЖЕ ЛИ ДА РАЗЧИТАМЕ НА ГАЗ ОТ АЗЕРБАЙДЖАН, ЗА ДА ИЗГРАДИМ ПРАВИЛНА И ДЪЛГОСРОЧНА ГАЗОВА СТРАТЕГИЯ." Всеки който иска да е в час по темата нека се запознае с този материал!

,,азиатската страна да изнася годишно над 10 милиарда кубични метра газ за европейския пазар." - сега уруспийчето остава да намери ,, само " още 150 милиарда куб, м. газ годишно .

Кокошката се мята наляво-надясно, белким някъде надуши газ.

Руската газ е история. Ще си пият вместо водка.

Само дето Азербайджан газ няма достатъчно газ, затова купува и от Русия. Тоест, пак ще е руски газа, само че 30-50% отгоре. А ние ще си цирикаме колко сме независими.

Пропускателната му способност е 16 милиарда кубични метра, а основен източник - находището Шах Дениз с резерви от 1,2 трилиона кубични метра газ.

Така нареченият ЕС или това което остана от него продължава да живее в илюзии.Ударът върху него бе толкова силен , че олигофрените които са начело на този превърнат в катун съюз, още не могат да изтрезнеят и не знаят къде се намират, нито накъде да тръгнат.

Нещо яйцето опря в дупето, а?

А защо урсуля не е в щатите, където според про100 киро газа е 4 пъти по евтин ? Ще ни го пращат в кенчета от кока кола !!

""На фона на продължаващото използване на енергията като оръжие от страна на Русия" - ми той тоя фон додИ след като Европа наложи санкции на Русия. Преди това нямаше нищо такова. Я махнете санкциите, отблокирайте сметките и спрете износа на оръжие срещу Русия, па да видим дали ще има някакви възражения от Русия.

........"ЮГК е дълъг 3500 км и минава от Баку до Южна Италия през Грузия, Турция, Гърция и Албания..........." Урсулка пак си говори на вятъра. Гол насран гъз но за сметка на това с големи изисквания и очаквания. Тая дърта гъска ни зароби за години напред да плащаме рескъпи и прескъпо.