Коментари - ЕС и Великобритания постигнаха сделка за правилата за Северна Ирландия | Бизнес.dir.bg
назад

ЕС и Великобритания постигнаха сделка за правилата за Северна Ирландия

Нова глава в търговските отношения между Острова и континента

Обратно в новината
| Редактор : Денис Коробко

Коментари - ЕС и Великобритания постигнаха сделка за правилата за Северна Ирландия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече няма велика британия - името не съответства на статуса и възможностите. Англия трябва да напусне окупираната Северна Ирландия!

Айде заминавай за Сибир, кат Русия друга няма, тъй велика на света!

Прочетох много внимателно тази ужасно дълга статия, и в нея НЕ НАМЕРИХ НИТИ ДУМА за това, какво точно са се споразумяли индиецът и гинеколожката. Още по-зле, намерих опасения, че се очаква ветото някаква малка северно-Ирландска партийка и НИТО ДУМА ЗА ТОВА, КАКВО Е МНЕНИЕТО ЗА НОВАТА СДЕЛКА НА 27 ДЪРЖАВИ ОТ ЕС. Не че нещо, но гинеколожката е човек, на когото нямам и капчица доверие.

Северна Ирландия е в НАТО и не е в ЕС, Република Ирландия е в ЕС и не е в НАТО. Между тях няма граница. Кой където иска, там да живее.

Мега турбо вноса на британски стоки в ЕС не се случи. Сега се търси вариант как по лесно да се внасят ЕС стоки (например домати) на острова да има какво да ядат британците след брекзита.

lu4ka

И какво точно произвежда Англия, та да има “мега турбо внос в ЕС”?

Ролс Ройс..не можем без тях явно... ;) Предполагам Боинг зависи от тях, но..те имат проблеми с доставките на алуминий в момента и спряха производство.. уж да търсят дефекти

Британия е пакистанска колония ,.Шефът е индиец..Хехе ..Само цигани и поляци лтвански педали...

Опитват да подкупят Индия, като назначават навсякъде из великия англосакс запад индийци на високо. Ама..с цигани бизнес не се прави лесно ;)

Имайки предвид кои са преговаряли за ЕС (г-жа Урсула), ще е много любопитно какво е споразумението. Имам усещането че С. Ирландия ще се окаже рай за вкарване на стоки от цял свят в ЕС без да се плащата данъци по законите на ЕС. Все пак Сунак е икономист а г-жа Урсула е с неясна длъжностна характиристика. Назначена в иначе супер демократичния ЕС...

Е как така - като Ришито изглеждащи икономисти колко щеш у нас - я във Филиповци я във Факултета , само душа да ти сака!! Но като Урсулка нема - с нейната характериска и умения немаме - един от Банкя се опитва да е на нейното ниво ама е слабичък , празнократуновец е и тъпичък малко ама ще го пратим в Брюксел да се донаучи.

Урси спасява животи в момента. Представете си да е акушерка -колко бебета и родилки щеше да убие с некадърността си...

пример за бивша империя, която през цялото си съществуване се е хранила с чужди ресурси. Проектът Украйна се оказа ПЪЛЕН провал за тях и за ФАЩ.

lu4ka

БОли ги за Усрайна.

Явно ще има яка контрабанда в полза на британските мангоси.

Побелях и остарявам, българите не разбират никоя новина за Северна Ирландия.

С други думи стана както се каза за Брексита. Британците ще изстискат ЕС парички правейки се на неутрални, мушкайки фиктивна свобода на Ирландците, нали са джинджър. И сега вместо да спомагат за премахване на конфликта доят и те кравата. САЩ наложиха глоба на Руски фирми за 150 хиляди долара. ТОЛКОВА ЛИ СА ГОЛЕМИ ТАМ. От цялата корупция намерили само 150 хиляди мръсни парички. Китай мрънкат за санкции срещу тях а те през цялото време искат мир. България курва, Китай любовница а Русия законната супруга на Украинците пък самата украйна може да я погребем някъде тя така или иначе е бедна.

Бабо Ванго, ирландците СА свободни, ти си в космоса.

В Северна Ирландия мнозинството са лоялисти протестанти, които клонят към Великобритания по идеологически и финансови причини. Малцинството са католици републиканци, които искат обединение с Ирландия. Проблемът за статуса е, че католиците се размножават по-динамично от протестантите и са на път да станат мнозинство. Освен това властта неколкократно брутално се разправя с тях, арести разстрели и побои, което кара католиците още по-неистово да искат обединение с Ирландия. Има дела на католици заведени в Европейския съд и призиви към ООН... но глас в пустиня. Туй не е Украина, че да се рита против агресора.

Защото простестантите си подтискат пеганско вещерските общности които подрепяха протестанството защото католиците ги подтискаха. Съвременни и разумни хора които не искат да си имат общо с религията, да бъдат осатанисани е толкова прогресивно че просто нямам думи.

В Северна Ирландия католиците вече станаха мнозинство, но пак мнозинството там не желае обединение, защото хората предпочитат да получават най-доброто едновременно и от Обединеното Кралство, и от републиката. И така ще бъде винаги.

От броя на коментарите става ясно че българите ги боли фара както за ЕС така и за Англия.

Разбирам симпатиите на много българи за обединена Ирландия, но нито Северна Ирландия го желае, нито република Ирландия може да си го позволи финансово. Така че по-кротко с писаниците в интернет.

Русоробите в България не искат обединена Ирландия, искат бомби и размирици, но отново ще останат разочаровани.

Моля да коментират само хора, които знаят какво е Обединено Кралство, какво е Великобритания, къде е република Ирландия, къде е Северна Ирландия, къде е Дъблин и къде Белфаст. Благодаря.

Приднестровието, да го освободите!

Въпросът е, че при следващото правителство, което ще е начело с лейбъристите с огромно мнозинство, Великобритания ще е на кръстопът. Или ще трябва да се позволи независимост на Шотландия и Северна Ирландия, или ще се тръгне в курс обратно към ЕС. Второто е неизбежно да стане в следващите няколко години, но въпросът е дали ще се разцепи кралството преди това…

От кога ЕС стана континента, Европа и така нататък?