ЕС: Без мита и квоти за британските стоки, но ако спазват правилата

Няма да правим нелоялна конкуренция на Европейския съюз, но няма да следваме тяхните правила, отговори Борис Джонсън

Обратно в новината

Коментари - ЕС: Без мита и квоти за британските стоки, но ако спазват правилата | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За наша нерадост в или вън от съюза винаги ще са по-добре от територията Бг

ХАХАХА Май не ти е стъпвал крака в ЮК! Там е отвратително за живеене!

Освен скоч, за друго внос от ЮК не се сещам нещо! А британците ще плащат скъпо за плодове, зехтин, вино и сирене! ЕС винаги може да компенсира износа за ЮК с износ за другаде! Докато френските, италианските и испанските продукти са просто незаменими за британците!

Ако пуснете аванти на ингилизите. ще дадете повод и на други да напуснат ЕС!!!

на англичаните и особено на сегашното правителство не може да им се вярва. исторически, англия винаги е действала подмолно и с интриги е настройвала европейските държави една срещу друга за да извлекат ползи

Ако бяха минали към еврото и се бяха отказали от лирата , сега какво щеше да стане?

Rule Britania! Не можеш да не се възхищаваш на един остров с малко хора и почти никакви ресурси, които покориха света само с наука, смелост и самочувствие! Хаа...викат някои "Крадци и колонизатори"...ами стани и ти крадец и колонизатор да те видим дали можеш? Ама не можеш...за това завиждаш!

Глада, алчността и грозните жени са ги зорлем направили мореплаватели и откриватели . Каква наука, какви пет лева.

Търговията е ясна - никой никога не е имал проблем да е безмитна и неограничена (независимо от изказванията в пресата). Проблемът си беше и чисто политически и военен..Обаче в желанието си да се наложи на всяка цена и непрекъснато, Лондон слезе изобщо от голямата сцена - в момента нито ЕС, нито САЩ, нито Азия ги интересува какво мисли Лондон.. Ще изслушват внимателно и загрижено и..в другия крачол. Жалко, балансът се крепеше точно на конфликтите на големите страни в съюза...

Къде остана Свободното придвижване?

Тъй де какъв е смисъла да напуснеш едив съюз и после да играеш по неговите правила. Подписването на СЕТА относно правилата на играта с Канада може да изиграе лоша шега на ЕС. След като може за едни значи може и за други и не е само това проблема, ако острова покаже, че е тръгнал нагоре може да послужи за пример на други и точно тука ги стяга чепика брюкселските лентяи.

Ми смисълът е да не спазваш никакви правила. Европейските регулации започнаха да притесняват офшорките, от които Сити-то богатее. Точно те плащат на новия Чърчил и компания да поведат овцете в кралството. А овце и овни да искаш във влажния остров. Дай им да блеят колко са велики.