Ердоган: Турция би желала да купува повече втечнен природен газ от САЩ

Турският президент също така призова Вашингтон да премахне митата за внос на турска стомана и алуминий

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

но не е вчерашен. Натиска се да гепи нещо, че може да го свалят челебиите като нищо въпреки джепането и еничарите.

Тоя май забрави, че е сам в ъгъла

Физиономия на психопат-сериен убиец.

Ердоган е истински държавник и е естествено да отстоява интересите на Турция. Никога не е имало съмнение, че е съгласен да препродава втечнен газ и очевидно ще го прави в близките години, тъй като Европа не може да замени руските доставки. Също така е ясно, че тази далавера ще е срещу подходящо заплащане, което ще вдигне още повече цената на газа. Всичко в региона щеше да бъде много по-различно, ако Борисов не беше се изрепчил и не беше закрил преди години проекта „Южен поток“ – сега България щеше да преразпределя газ, а не да се чуди откъде да достави месец за месец. До сега и АЕЦ „Белене“ щеше да е готова, щяхме да продаваме ток на космически пазарни цени и да се чудим какво да си правим парите. Но Борисов реши да угоди на едни чужди, враждебни интереси, а за българите остави съществуването като аскети. Е, как да му се радвам на този индивид, какво общо има той с държавника Ердоган, покрай когото дава мило и драго само да се „отърка“.

Борисов нищо не "решава" - бОрисов изпълнява. Кот кажат "началниците".

и че Византия може да е изчезнала, но византийските номера в политиката и междудържавните отношения още са живи! Казано по български - този и "на дявола свещи пали и на господа тамян кади"!

А дали има пари да купува ?

И ние искаме американска газ, ама няма......

jingiby

пРезидентът не ще американски газ, а рускй гъз...

Истанбул не е град а един голям пазар...не точно пазар а сергия! Това олицетворява и харектера на сегашният Султан. Политиката му е сведена до тази на стар евреин който обикаля пазара и търси най евтините домати като от време на време можеш да го чуеш как подхвърля на продавачите "Хубава стока, ама оня там ми е дава с 10 стотинки по евтино".

Стомана и Al от Русия и Китай, ама минава за турски, турците са майстори на алъш вериша. Не случайно заеха нашето място в търговията с Русия. Място което нашите калмуци-политици доброволно отстъпиха.

Това руските цървули даже не можете да разберете глупостите, които пишете. Турция била изместила България.Ние за себе си едвам произвеждаме, че с Турция ще се сравняваме.

Що не пита наще руПладжии да му кажат, че без москалски газ сме умрели още тая зима, само гъзпром ша ни оправи Предател!

Турция иска да купува американски газ за да ти го препродава на теб тъпак

Трудно е да се обяснява на тъпаци... Те сега ни продават руски газ ще ни продават и американски , а ганьо цървула ще взима квот има щото той е колония и безгласна буква...

Умее Ердоган ефенди да лиже за.ници ...

След като едновременно се оплакаха от Германия, Украйна, че не и изпращат оръжие и Полша си поиска обезщетението от ВСВ. Сега и на тоя му притрябва втечнен газ. От другата страна май мобилизацията е много по-голяма.

абре Ердо вие отдека имате стомана и алуминий бре?То като смениш сертификата за произход не значи че го произвеждаш Ама карай - търговия да става

https://celik.org.tr/harita/

Този май разбра на къде духа вятъра и почна да се присламчва

Духа към нов военен преврат.

... и да продава с 'малка' печалбица на комшиите

Ама как може! Това противоречи на опорките на путлерастите!

Лани бай Ердо не се ли дуеше, че сами почвали да си копат газта от морето и имали за 350 години напред? Два кораба пращаха да изследват. За това се скараха с гърците. А сега - щели да вкарват газ от другия край на Света.

като всички гледа само бързата далавера и да се използва момента, че утре може да го няма

А? Що така? Що не внасят само прекрасна московска газ?

Руснака няма да продава на глупаци като,теб и него.

маскалите вече продават на всякакви за нищожна цена, само и само да си вържат гащите с приходите.