Ердоган пуска още шатри с евтини зеленчуци преди изборите

Икономисти смятат, че този ход на правителството може да се окаже финансово неустойчив

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаше период и в България бяха тръгнали да махнат посредниците от веригата производител краен потребител,но така не можаха да ги премахнат.Но за сравнение мога да кажа,че цените в Турция са в пъти по-ниски отколкото вБългария и естествено и доходите са по-високи.Чест му прави на президента че на фона на къде,къде по-сериозни проблеми се занимава с такива незначителни неща.Кога ще видим наши управляващи да слизат на такова ниско ниво т.с да имат загриженост към народа който ги е избирал.Колко случая вече станаха,самозапалили се за това че няма как да си изхранят семействата си.

дано го изберат пак. нека страдат простите турчаля братушки на русия както ги нарече Шаломов когато беше в Анкара.

Турция ще забави растежа и ще задлъжнее... Ще е фактор на Балканите, но не е това, което беше!

Търговците на едро казват, че властите не само създават нечестна конкуренция, но и регистрират значителни загуби. Юсуф Йълмаз, председател на асоциацията на търговците на едро в южния регион Серик, който е известен с доматите си, каза, че те продават домати на властите за 3,8 лири килограма. На общинските пазари доматите се продават по 3 лири килограма. С тази си политика, първото нещо което ще направи ердоган е да доведе до фалит дребният и среден бизнес ,които са икономическият гръбнак на всяка една страна. Второто нещо, което ще стане , е че той трябва да увеличи данъците в държавата ,тъй като държавата продава на загуба, но тогава е интересно кой ще плаща данъците,след като си затрил средният и дребен бизнес в държавата си.

Казва се дъмбинг... Купуваш за лира, продаваш за лира... За месец-два става, но за година е голям проблем

Сигурно ще има отровна рукола и спанак с татул

ердогана знае какво прави - хляб и зрелища

Този тръгна по пътя на Мадуро. След няколко години Турция ще бъде една бедна държава, в която ще липсват почти всички стоки от първа необходимост. Тези неща не стават така. Историята е пълна с такива примери. Така беше и в България малко преди 1989г. Инфлация, празни магазини, купони за бензин, липса на елементарни продукти. Спомням си опашките тук пред бензиностанциите. За един купон от 20л бензин се чакаше над 2 часа да заредиш колата. И понякога точно пред теб бензина свършваше. Някои пишещи тук, обикновено завършили посредствени училища, се опитват да внушат на други завършващи посредствени училища, че това не е било така. НО АЗ СЪМ НА 65г. И ЗНАМ, ЧЕ БЕШЕ ТОЧНО ТАКА. Така ще бъде и в Турция след 1 година.

Само да уточня - кризата с бензина и хранителните продукти настъпи СЛЕД 1990 година.

По избори при нас раздаваме кебапчета, кюфтета и бира. Този още ги кара на едни голи краставици. Пълен профан и наивник.