17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тиквата смята че ще уреди възможно най ниската цена с Газпром все едно че турция не съществува а след това с Ердоган се надява да обсъди цени за останалите държави и да ги клецат колкото си искат? да ама не! тиквата е пълен бездарник и не е нужно да си сваля гащите ….

Турция винаги се е радвала че България се управлява от глупаци! Управлението на Тиквата е такъв дюшеш за турчулята, че трябва да му дигнат паметник на Капъкуле!

Което си е вярно - сега Русия и Турция са си дупе и гащи. Само не мога да разбера кой е гащите и кой...

Аз мога да ти кажа кой е дупето, и кой гащите Дупето са Турция, както когато вие бяхте под Турско робство )

Като ни напънат и двете страни ще се изясни... :(

Да "благодариме" на Орешарката,който се уплаши от Маккейн и предаде интересите на страната.А защо след 24.11.2015 ,когато турците свалиха руския самолет су-24,ЗАЩО ТОГАВА НЕ ОТИДОХА държавни лица дасе възползват отТУРСКАТА ГРЕШКА,преди Ердо да си плюе на лицето и уж "извини",а чак сега-ти изпусни питомното па гони дивото- отидоха и се върнаха от русия нашите президент и премиер С ПРАЗНИ РЪЦЕ?

Не пропускай в благодарностите и евродепутатите от една партия започваща с Г, които надигнаха вой в европарламента и дадоха начален тласък на цялата тази история.

Браво на тези които най-после ,,проумяха,, че така наречените ,,наши управници,, са работили и продължават да работят за чужди интереси срещу добро заплащане !!! Колкото и да плюем срещу Русия, тя си гледа нейните интереси и щяхме да намажем и ние/газопроводи,АЕЦ/ !!! Е наказахме ли Русия по поръчка на Чичо Сам, или си сра*ме сами в гащите ??? Сега на някои ,,брат,, да му пука че сме най-бедната и съсипана ,,Държава,, в ЕС !!! Сега да видим имаме ли ,,независими,, журналисти и опозиция, да разровят всичко и СЪД !!!

- сра*ме си сами в гащите по поръчка на Чичо Сам. И сега продължаваме, явно много пургатив ни е дал, безплатно, по братски.

Да видим кой ще купува . . . И Тръмп да види . И после. . . . .

Чудя се къде са форумните либерално-атлантически лайнометки, та дружно да оплюят султана? Да ни светнат как загробва Турция, как я опасва с газопроводи и ядрени централи, горката. А някой замисли ли се, че Турция стана табу за всякакви цветни революции под флага на атлантическото демократично общество? И в тръбите каква газ ще тече? Май такава, дето е собственост на Газпром и Роснефт. За друга не се сещам. И катарска да пуснат, и тя е купена вече от руснаците.

Абе ти така си се родил или отпосле ти стана?? Кои сме ние да "прецакваме" Русия или Турция? Или Америка? Или когото и да било?? Баси и дипломатите сте всички тука...

За теб обаче ми е ясно, че си на положение на яйцеклетка. Неоплодена. Чудя се само на швейцарците, кои са пък те?!

Има търговия и геополитика! При търговията се съблюдават интересите на двете страни, а при геополитиката на едната страна се налага силово решението на другата страна! В наш търговски интерес беше да сме разпределителен център на руския газ и да печелим от това! Сега ще печелят турците!! Американците ни натиснаха да прекратим Южен поток и затова правилното решение сега е да ни обезщетят за загубите!

Нали се сещаш как ще те обезщетят американците...

Ми то, как да не бесе сещаме, те вече 28 години ни бесноощетяват.

За съжаление Ердоган е прав - ние сме си бананова република, а т.н. политици са подчинени, съгласно конюнктурата на СССР (преди) или на САЩ (сега)!

Сложих ти минус, защото ПРЕДИ НЕ БЯХМЕ бананова република!!!!!! Когато покрай истината се пробутва и лъжа И ТО ГНУСНА, ЗАЩОТО ТОГАВА БЪЛГАРИЯ ПОСТИГНА ЗА 10 ГОДИНИ, ТОВА КОЕТО ДРУГИТЕ ЕДВА УСПЯХА ЗА 100, АЗ ПОСТАВЯМ ГОЛЯМ МИНУС!!!

Въпросите около газа са дискотирани на дълго и широко в ютуб. Истинските новини по всички въпроси са в ЮТУБ

JUDES

Да, истината е, че в България няма опозиция! Има едни мискини(политици), които въртят един и същ (но не общ) бинес. Защо един и същ бизнес ли? Защото и Герб и Бсп са на една и съща хранилка! И двата отбора: отбор А на Герб и отбор Б на Бсп и резервните играчи от Дпс и разните квази патриотари си подават взаимно политическата топка и прехвърлят горещите политически кестени. И Бсп както и Герб са се Компроментирали с антиРуска и проНАТОвска и проАмериканска политика и разчитат на тяхната поддръжка и на техните сребърници, така, че завой и нова политика от тях не очаквайте! Следователно реална Опозиция няма! Има кучета джавкащи се за подхвърлен кокал. Има един политически Клан, в който едните играят ролята на доброто, а другите на лошото ченге. Всички заедно не допускат създаването на реална опозиция, и то благодарение на политическата система, която „въпреки недостатъците си нямало по-добра от нея“.

Да България се отказа от руски газопровод, защото в българския парламент преобладават тиквите, мислищите глави са много малко !

16 млрд. които щяха да бъдат платени пак от нас,а в замяна щяхме да получим един рязан руски хой.Не благодаря,нека сега Ердоган да плаща ако въобще построят нещо щото досега русия нищо не е построила никъде.

Поздравявам майка ти (знаеш как)!

Това дето Русия го построи и у нас, вие мързеливи политикани фурнаджийски лопати - алкохолици и наркомани, излезли от селското си гюбре, няма да можете да го разрушите още 50 години. Което окрадохте - окрадохте, набичихте си милиардите и милионите, ама нали сте прости комунистически пройдохи не знаете че неизработени пари лесно свършват. вие не прибавяте нищо, само рушите, а което строите е глупаво, грозно и безполезно. Затова след 10 години ще сте или по затворите, или ще подлагате ръка за стотинки.

""""България се отказа от руски газопровод .."""Това не е съвсем вярно ,по скоро трябва да звучи по следния начин "България е отказаха от руски газопровод и не само от него.Всички си спомнят незабравимото и свръх- експресно посещение на г-жа КлинтОн,когато тя ни озари със сияйния си поглед ,нагледа колониалната администрация воглаве със светилото на България ,титана на епохата Б.Б.На правителството на "независимата " държава България проведе такава стегната ,енергична и дълбоко мотивирана строева подготовка,през време, на която участниците в нея им се наложи по няколко пъти да отскачат до кабинетите си ,за често смяна на бельото и след като се увери ,че е правилно е разбрана ,просто си отлетя.Правителството малко се помота, прехвърли част от топките на друг кабинет.Измисли разни енергийни пакети нещо като №3 и бодро отказа да строй потока.Сега хленчи пред разни затворени врати и понякога го на ритват като псе ,визирам този месец юни , но поток няма и не се очертава .Това от своя страна доведе до отлитане в небитието на така лелеяното хъбче и сбогом мечти за енергиен център на балканите ,такъв какъвто бяхме,сега центъра е изместен на югоизток , а ние сме периферия.Красота

При Тиквоча, България винаги ще "духа супата"! Не го ли разбрахте, малоумници ?!

Не случайно нашите етнически турци министри, депутати и политици, "служещи" на България първо тичат в турското посолство за инструкции, а после ходят в Парлмента,ДАНС и министерствата си!

Да, нашите продажни политици направиха "грешката" да се откажат от газопровода, който щеше да носи милиарди на България по заповед и за изгода на Турция. Те се отказаха така и от строежа на втора АЕЦ, която сега се строи в Турция. Всички печеливши за нас проекти се насочват към Турция. Явно добри пари са им превели от турска страна по сметките....

Специално за троловете от Позитано, техния мъдър ръководител г-н Антон Кутев и още по-мъдрата им ръководителка г-жа Нинова: "Южен поток" беше спрян през 2013-та година от правителството на г-н Пламен Орешарски. По същото време беше спрян и проекта "АЕЦ Белене". Това се случи по време на посещението на сенатора Маккейн и още двама американски сенатори, като не е доказано да има връзка между двете събития -:))

армееца, или арменеца? Защо тогава Бойко Борисов се хвалеше, че е спрял руските проети?!!!!Кажи ни, да знаем.

Не се е отказала България. Проекта е отказан от корумпираната ни политическа глутница, избрана от плиткоумието на народа и от дебилизма на не гласувалите.

руския " братски " газопровод 500 км-16 000 000 000 $ + още едни 12 000 000 000 $ газопровода от израел през кипър до гъпция-2 000 км- 6 000 000 000 $ турски поток 6 000 000 000$ + още едни 1 000 000 000 $ благодарим ви, "братя" а иначе, дали ще купуваш газ от россия през украина молдова и румъния, или ще я купуваш от россия през турция, май второто е за предпочитане! аа, и да не забравя, турски поток я стане, я не, ама турция пусна газопровода танар от азербейджан през грузия, турция и в европа

Турски поток стана. Сега идва ред на хъба до границата с Гърция. Сега който иска купува от Турция, който не иска или нема пари, не купува.

A бе хора, стига сте писали колко лош е Бойко, като е спрял проектите за газта, нефта и ядрената енергия. Какво толкова е станало. Голяма работа, че губим милиарди от тези проекти. Нали от ЕС ни ръкопляскат, оценяват ни, галят ни по главата.Какво сме се разревали за някакви си милиарди. Вижте хубавите неща - имаме европейски ценности, можем да си правим гей паради, ще ни дадат, да подпишем истанбулската конвенция, ше ни наводнят с емигранти..... Какво сме се хванали за тези проекти? Хак му е на Ердоган – нека си блъска главата със проектиране и строителство на разни потоци и тем подобни. Е затова, него никой няма да го гали по главата. Да си стои извън ЕС и да си строи ядрените централи и разни газови потоци.

искам да прочета някое мнение или анализ в дира и моментално налиташ на тролове заради вашата сляпа любов всичко руско ми омръзна и освен това нали вече ви е ясно,че една по една балканските страни се откъсват от любовта на матушка....

И сА кВо? Вместо нЕкой да поеме вина, поема шампанско и потупване по рамото за гОЛемата работа на Балканите! Ма много го хвалят, пък виж ти имало завистници, ти да видиш!

Ееее верно е

Сега някой тича да оправя Западни Балкани, а когато трябваше да я свърши и да мърда крачолите, се кланяше на Цецо и компания. С продажни политици държава се затрива...… без значение от цвета им. Когато господ те да дарява с нещо и ти да избягаш, си е грях непростим!

Eрдоган е прав, разбира се! Всяко зло за добро, обаче. Сега поне сме сигурни, че интереса му към Кърджалийско ще намалее т. к. няма да ни плаща транзитни такси за газа...:)))

България се е отказала от руския газ защото има твърде много турци и цигани и евъзможно да стане инцидент, а после българите да плащат "формалните" неустойки по неизгодната зделка.

Президента Ердоган си го казва директно - отказването от Южен поток е стратегическа глупост! Но какво можеш да очакваш от бандити, служещи на чужди интереси!!!

И защо трябва да вярваме на Ердоган? Нима той се е загрижил истински за България? Само идиоти могат да вярват на тоя азиатски сатрап!

Май по -лошо в България може да е само при война вече....

прост народ,прости и продажни "управлявящи" - слаба държава.дето е текло пак ще тече,сиреч държава дето е била империя пак ще е империя

шибъното ни продажно правителство и управляващи се наведоха и прокараха американската политика спрямо русия и резултата е изказването на тоя фес!

ИСТОРИЯТА ЩЕ РАЗНИЩВА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ГОДИНИ ПРОДАЖНИЦИТЕ. ПОКОЛЕНИЯТА ЩЕ ЗНАЯТ ИСТИНАТА!

Тоя фес казва истината такава,каквато е.Сега вече той ще пише правилата ,а не "третия енергиен пакет".Неговия приятел Бойко може да направи хъб на пелети или да предложи четвърти енергиен пакет,задължаващ Турция и Русия да доставят и подаряват газ на България.

Това са глупости западна Европа ще купува от Германия .северен 2.а количеството от Турция е недостатъчно.за европа

СЕГА ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА Е ЯСНО ЧЕ ОТ 30 ГОДИНИ ,ТАКА НАРЕЧЕНАТА ДЕМОКРАЦИЯ СЪСИПА РОДИНАТА,ЦИГАНИНА ЗАПОЧНА ПРЪВ С БАЛКАН,ПОЖАРНИКАРЯ Я ДОВЪРШИ С ЮЖЕН ПОТОК

Кое не беше съсипано по време на съветската окупация? Ти или си малоумен или тп!

"Ердоган: България се отказа от руски газопровод и това бе в наша полза. Затова Европа ще купува газ от нас" ... Бокич, нещастие българско, по-ясно едва ли можеше да ти се каже какво представляваш. Ако не се "оттеглиш" своевременно сам, и Цецо - Закуската няма да може да ти помогне.

Сега има ли някой още да се съмнява кой направи всичко възможно да отпаднат и трите важни за България проекти ,за южният поток вече е ясно ,стана турски и султана го афишира по горе ,същото е и положението с Белене ,централата ни зацикли а турската Акую се строи вече с пълна сила от същият производител и не на последно място спирането на нефтопровода Бургас Александруполис от което пак Турция печели стотици милиони от транзитни такси през проливите .

Всеки който е бил ПРОТИВ Южен поток да плаща завишени цени за газа, и цени на най скъпия ток на американските Марици. Който е бил ЗА Южен поток да плаща по занижени цени за директни доставки на газа, и цени на най евтиния ток от комунистически Козлодуй. Ориентацията да се впише в личната карта, и фактурата да се изчислява според ориентацията !!

Овластените Тиквун и Плевник допуснаха поредица от престъпления срещу страната си! А умният Ердоган побърза да се възползва от гафовете на глупаците.

така е.но сега б-уйко ще направи гъзово хъбче.

.....е получил в тайните си сметки Бойко Борисов за да се откаже от Южен поток и да го продаде на Турция? Защото не би звучало достоверно ако се каже, че е станало ей така от глупост. Ако от Турция са му налели стотина милиона евро в сметките лесно се разбира защо се отказа от Южен поток.

Орешарски беше. И не получи нищо - дойдоха трима сенатори от САЩ и му набиха канчето. Напомниха му че България е американска колония и ако не слуша то тогава...

"От сегашните визити видяхме как България е отново на картата на европейските и световни интереси, коментира вицепремиерът. Нека да не забравяме, че Борисов е премиер, който спря три големи енергийни проекти – на газопровод, нефтопровод и ядрен проект, обяви Бъчварова и добави - това е силно политическо действие, което няма как да не бъде оценено от нашите партньори. В световно отношение това е изключително важно решение. "

ЕС заплаши България с глоби, а вие не сте в ЕС и никога няма да бъдете. А втората тръба на потока още не е готова, така че нищо не се знае, като знаем каква надеждна страна е Турция. Лошото е, че отоплението в обществените сгради - училища, детски градини и болници е на газ, софийската топлофикация е също на газ.

Ние пък ще си правим газово хъбче. Както вървят нещата най-вероятно с американски сгъстен газ, за да ни е по-евтино.

По-голям шамар за безродните български политици беше само посещението на ББ при Путин.Путин се държа хладно и пренебрежително,докато Едроган звучно шамароса Вестоносеца на Меркел.Така е когато няма политици,мислещи за България,а самото такива,мислещи как да са колкото се може по-дълго на власт за да си пълнят джобовете.

Ердоган откровенно се подиграва с България. Не че не сме за подиграване, де. Първо поканиха Бат' Бойко на откриването на техен газопровод, а сега и това изявление (съвсем друг е въпроса какво точно е казал и какво е предадено от нашите медии в търсене на скандала и сензацията). Интересното е, че цялата тази работа с газопроводите е голям удар по сегашното правителство. Но опозицията си трае и вдига вот на недоверие за всичко друго, но не и за провал в енергиината политика (например). Защо? Защото този, който каже, че сме се провалили като дипломати в това да се възползваме от прословутото ни стратегическо положение, веднага ще трябва да отговори на въпроса "А какво трябваше да направим?" и ако отговорът е "Да изграем с руснаците в полза на националните ни интереси", това ще означава уклон към Русия, а като знаем голямата роля на чуждите служби у нас, то това автоматично означава, че този някой ще бъде обявен за про-руски и никога няма да бъде допуснат до властта. А дори и да се окаже за момент на власт, то този някой веднага ще бъде обявен от Европа за популист и еврофондовете ще му бъдат спрени, а САЩ ще му спретнат един Мейдан за по-малко от месец (имаме съвсем пресен пример от скорошната ни история). И така на всички ни е ясно как се прецакахме, но нашите политици се правят, че дъжд ги вали. За да не изпуснат шансовете си утре и да могат да се качат на кранчето с еврофондовете и да се задържат там максимално дълго. И така с подкупи и комисионни да осигурят и правнуците и да ги изпратят на согурно място на Запад. А България - кучета да я ядат. И нас покрай нея.

Ами супер! Сега остава да научиш газта да се телепортира от Турция към Европа и всичко е на отличен!

Решението за спиране на проекта „Южен поток" е взето еднолично от президента Владимир Путин, обяви руският министър на енергетиката Александър Новак, цитиран от ТАСС. Държавната Дума (парламентът на Русия) подкрепи решението на президента Владимир Путин за прекратяване на проекта „Южен поток" и пренасочване на енергийните ресурси по други направления, предаде ТАСС.

Мислиш че хората не помнят как България спря проекта под натиска на трима "гостуващи" американски сенатори?

България никога не го е спирала. Дори когато го замрази до изчистване на договора, пак продължиха работите по него. Хората не знам какво помнят, ама знам какво вие искате да им пробутате да помнят. А горното са факти предадени то ТАСС.

"България направи грешката да откаже строителството на газопровод до нейна територия и това бе в наша полза. Затова сега Европа ще купува от нас...".

ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ ИЗЯДОХА ХЛЯБА НА ТУРСКАТА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ, КАТО ГЕРБ СЕ ОКАЗАХА ПО-РАДИКАЛНИ ТУРСКИ БАШИБОЗУЦИ И ОТ САМИТЕ ДПС.

ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ ИЗЯДОХА ХЛЯБА НА ТУРСКАТА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ, КАТО ГЕРБ СЕ ОКАЗАХА ПО-РАДИКАЛНИ ТУРСКИ БАШИБОЗУЦИ И ОТ САМИТЕ ДПС.

На продавачите на национални интереси, какво да кажем, НАРОДЕ?КОНГРЕЧУЛЕЙШЪН,БОЙКО!

Баце Бойко веж тоя какви ти ги говори! Яобротно веднага пак в Турция от Изрел да се похилиш на екрана като първия глупак от тримата глупаци!