ЕП прие призив за забрана на вноса на руски горива

Според оценките на ЕК ембаргото върху въглищата ще струва на Русия 4 милиарда евро загубени приходи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пенделите са решили да се самоубиват явно

да гръмне някоя френска АЕЦ като си смени ядреното гориво?Че таман е в центъра на Европата и близо до Брюксел.Е тогава може и да им уврат зелките

Козлодуй с гориво от САЩ ли ще е?

Най после скъсахме с Русия. Времето ще покаже дали сме на прав път.

са смешни! Декларации! Да, ама отлагат за въглищата за Август, дотогава я камилата, я камиларят! За газта изобщо и декларация не смеят да направят!

_stankow

Даже не декларация ами "призив" !? Госпожи и господа, дайте да дадете ! В това време Русия млати запада в украинските степи и фондовите пазари. Жалкари са западняците.

ЕП/ ЕС си подписа СМЪРТНАТА ПРИСЪДА. Да СЧУПИШ клона, на който СЕДИШ?!?

Еврозелките се ебават и с ЯДРЕНОТО ГОРИВО...

Козлодуй на въглища ли ще го палим? Слама УКРАИНЕ.

Нека да се отнася и за щатите.

А какво ще кажат по въпроса завидите за стомана ,които са основен потребител на тези въглища.

Очевидно неправилна и недалновидна политика. За съжаление и у нас се намират политици които не са наясно с проблема.Гледах Бойко Ноев при Сашо Диков и той за мое изумление каза следното:В България приблизитено 70 процента са срещу ваксините,срещу санкциите за Русия,срещу НАТО. Според него трябва да се води борба срещу тези нагласи,т.е. борба срещу българския народ. Това е втрещяващо.След непрекъснатия обстрел от медии,политици и обикновенни храненици от Америка да имаш такива резултати и да се ''бориш''? На това му викат ДЕМОКРАЦИЙЯ.А не е ли част от дефиницията за фашизъм?

Сериалът "На гол тумбак чифте пищови" продължава с нова истерична серия, "Нямам, но не ща", след като серията "Предай пищовите!" не получи зрителски интерес.

Какви загубени приходи за Русия сънуват в ЕК? В момента, когато ЕС се откаже от тези въглища, веднага ще ги купи Китай! Ако не бяхме пряко засегнати, щеше да е страшно смешно!

А на Еврогейовете колко ще струва ? Срив на цялата икономика !

Обади се на джуджето веднага да спре всички горива за ЕС и да видим кой ще фалира първи.

До средата на Август вероятно ще има напълно изчезнали украински градове и не знам колко още изтрепан народ. Биха си паса до конфликта, зъбиха се и сега мислят. Ялови световни управленци.

Да ви таковам и пакетите. От тия глупости най-много страдат българите. За средния европеец който получава 3000-4000 EUR заплата инфлацията е една. За българинът с 500 EUR заплата е съвсем друга. Ама иначе сме горди европейци.

"Демократите" са принципни хора, ама докато не им бръкнеш в джоба. Ще видим накрай с колко още ще забогатеят милиардерите.

Досега санкциите удрят само ЕС, а Русия и САЩ си търгуват без проблеми, че и оборотът им расте с 40% на годишна база. Каква е идеята - да пострада ЕС ли?

Наистина, изглежда това е целта....

да се приеме закон: Всеки български гражданин, призоваващ за насилие - под каквото и да е название (денацификация и т.н.) да му се отнема пенсията в полза на държавата за срок от 5 години. Парите да бъдат използвани по предназначение, за обучение на младото население в осмисляне на пропагандата на вражески държави и формирования.

Ей, това на пребоядисаните комунисти в главите им си остава отнемане, цензура,...

Смърт на всички украинци !

На дядо младото фашистче! Точно така, а ако пак оживеят, да ги сложат в концлагери и да ги превъзпитават.

Отнемането... също е насилие-)

Вероятно рашъните ще искат плащането да предхожда доставките.Дали на въглища, газ, петрол, зърно, метали и нам кво си още е без значение, важното е предплащане.Ако и те санкционират санкциониращите с отказ на доставки ще ни дойде нанагоре.На всичко отгоре се разпостранява инфо, че рашъните ще правят златно покритие на рублата.Няма ли финансисти да обяснят за кво иде реч?

Това,че ние(ЕС),само печатиме книжки.

_stankow

За златната рубла според мен е партенка. Но "газова рубла", спокойно може да мери мегдан с "нефто-долар"-а.