Коментари - ЕП предлага въвеждането на нови данъци в Евросъюза | Бизнес.dir.bg
назад

ЕП предлага въвеждането на нови данъци в Евросъюза

Целта е чрез тях да бъде подпомогнато изплащането на заемите, взети по време на COVID пандемията

Обратно в новината
| Редактор : Аделина Томова

Коментари - ЕП предлага въвеждането на нови данъци в Евросъюза | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

" Депутатите в Европейския парламент призоваха днес да бъдат осигурени нови източници на приходи за Европейския съюз, за да бъде подпомогнато изплащането на.. пари за оръжия на Окрайна, клоуна и камарилата му, т.е. нови милиарди за "демо(ни)кратизиране" на света, който и да е той. Това е верният текст, срамежливо променен за да е както се казва политкоректен за стадото в ЕС.

Работата мирише на фалит на брюкселската ферма за зелки.

Може би е време да се преразгледа размерът на бюрокрацията, разходите свързани с нея и да спре безумното местене на ЕП 2 пъти в годината от Брюксел в Страсбург и обратно. Първо да стегнат те коланите, след това хората и фирмите.

Някой трябва да им плаща сътворените глупости и корумпираните им схеми. Богатите стават по-богати, а бедните... - те си знаят.

Заради подкрепата на впйната инфлацията е висока. Вие искате вие плащате аз не.

Евромафиотите и евроолигарсите не се наситиха, а ние продължаваме да се натискане да влезем в " клуба на богатите". Смях !!!

ЕС започна да свършва парите. Кой ще е първият разход, който ще ореже? За култура и здравеопазване. А кой няма да ореже? За войната в страна извън евросъюза. А нашите управници с изплезени езици бързат към евроатлантизма... където няма да имат думата изобщо.

Ще глобяват фирми, които не плащат достатъчно на работниците си, но няма да ги върнем на тези работници, а ще ги изхарчим за войни на САЩ и други глупости, които водят до световна криза, която пък води до ново обедняване на същите тези работници!!! Ей!!! Аз не съм съгласен и не ви давам право!!! Тези трябва да влязат в затвора заедно с целите си родове за предателство и геноцид срещу човечеството!!!

И с тези пари от глоби ще плащат на пушечното месо от "доброволци".

Споко, Усрайна още не е на ред, сега данъци, че ще връщаме на САЩ, че ни спасили от Ковида..

Нали ваксините бяха "безплатни", а вие големи герои, че сте ни ги осигурили, по простата причина, че африканците отказаха да си ги слагат, ги пробутаха на европейците! Разпределихте дозите в държавите от ЕС и ви ги платихме!!! Да, ама Урсулката е сключила договори за сумата години напред и Файзер и Модерна, които "произвеждат" доказано недействаща уж ваксина и си искат парите! Урсулата да ги плаща!!!

Още въпроси защо Англия напусна ЕС ???

Нахалници, я се махайте с вашите ваксини, които никой нормален не искаяе да си слага, поради простата причина, че ползата им беяе само за продавачите от САЩ и измекяри им от ЕК! Разкарайте се или търсете по-дълбоко - Колко хора умряха от тези ваксини??!!

ще се наложи да демократизираме ЕС или да го напуснем ! да напомня ,че Магна харта (уж поставила началото на някаква демокрация в Англия) е за да се ограничат прерогативите на краля именно в произволно налагане на данъци или тяхното увеличаване точно това се опитва да инициира т.нар. европарламент , в който нито един дупеклат/ка няма Право на законодателна инициатива Сигурен съм ,че Европейският съвет, законодателният орган на ЕС, с удоволствие ще се "подчини" на т.нар. европарламент ;) а свръхкорумпираната Европейска комисия на корумпираната и съдена вече за съмнителни сделки с фарма мафията фон дер лайНен с кеф ще тури печат над покачване на данъци, за което ЕК и кой да е друг орган на ЕС няма правомощие стгласно действащите договори за ЕС

Ами вземете си парите за ковида директно от Урсулата! Тя и мъжът и най се облажиха навремето!!! После потърсете и другите "дофтори" пропагандиращи вакасините за собствено обогатяване!

Ще излезе просто едха нагла схема за радаване на купища пари на едни наши хора. Схема, която изстреля инфалцията нагоре, а есега и парите ще трябва да се върщат пак от ограбените, чрез нови данъци. И какво точно ще бъде "възстановено"?

Цялата история с ковид е скалъпена, за да отложи една голяма финансова криза. По неотложност. Но вече събитията не са под контрола на запада и е все по трудно да се убедят народите да плащат за безкрайните дългове. Вече събитията ги контролират сили, извън колективния запад и това е огромен проблем в синхрона в управлениети (криза - решение - криза - решение..). Филма свърша с принудителни данъци, репресии, цензура, мобилизация. Война.

Дамн... Започна вкарването отзад. Полека, полека... Че да не боли много!

Ти мисли за "вкарването" което Путан направи на руснаците, че следващите най малко 100 години ще са белите роби на света.

Де го чукаш, де се пука! Типично зомби!

Изкара едни 2 цента . Браво на бота !!!

Който иска да ги мисли руснаците, украинците и прочие небългари. Аз мисля за българите и децата ни .... ама как да ти уври тиквата я ....

нека всички,които лаеха за "страшния вирус"да съберат парички и да си платят дълговете. Онзи с голата глава,баба Радка, един пуяк от Берн,докторката Бацелова от Пловдив-все видни и заможни ковид идиоти.

Все пак някой трябва да плати сметката на укропитеките... Също така трябва да се платят и субстанциите предназначени за набождане на Урсула Лайняната.

тъй тъй са започнали да взимат данъци от “несправедливостта”, да вземат да увеличат данък хазарт, алкохол, цигари, да легализират проституцията и дрогата и да ги обложат. еврогейство в действеи - не се справили с нещо и правят нова пакост.

Само парите за Украйна няма да се пипат...всичко друго може....да ходим боси и голи но да победим Русия... И за какво да я побеждаваме?

И какво излиза, че ние европейците ще плащаме войната на САЩ в Украйна като даваме милиарди на укронацистите а за гражданите на ЕС , един среден пръст.

Войната в Украйна ще я плащат руснаците и феновете на Путан .... Ппонял ???

Ще, ама сега ти я плащаш! Я си виж колко са ти доматките, краставичките, сиренцето....

Абе ти сега нали я плащаш, после ши чакаш путан и зелю да ти върнат парите, нали?

Слава фашизму!

Добро утро дебили! И днес ще ви дерат.

Ти на Марс ли живееш?

Ето ви до къде водят безплатните "ваксини", а всички медии които с охота приеха грантовете за да ръсят ковид пропаганда сега ще плащат.

Поддържайте украинският режим докато ви лъсне голия задник!

Предлагам да се събира Дъш хакъ, щото еврогейовете в Брюксел като ядяли скакалци и хлебарки, много им се износвали зъбите.

ДАЙТЕ ДА ДАДЕМ!

Ха-ха-ха Да са ви честити новите дебелобрюкселски данъци, наивници :))) Развързвайте кесиите, за да издържате кухите лейки и тем подобни нищоправячи като Габриел Мария ;) Вие наистина ли си мислехте, че брюкселските бюрократи ще се самоиздържат???

с или без данъци все някой ще си събира от народа. било то олигарх, било то диктатор, било то бюрократ.

Тези кретени лъжат като диви магарета, нужни са им пари за Украйна и за да купуват оръжие и ваксини от САЩ.

Отлично..... Колко комунистическо.....

драги никак не е комунистическо!!! А СИ Е БАШ КАПИТАЛИСТИЧЕСКО, ТОВА Е МЕТОД НА КОНСЕВРАТОРИТЕ !! А в комунизма пари нема и за тва данъци от този вид нема хехехехех!! За тва западняците ви лъжат и манупулират щото просто нямате нужната идеологическа подготовка!!

Американизиран, евроатлантически, неолиберален, трансджендър капитализъм, чийто основен закон е: "Моето си е мое, а чуждото - общо. Да го духат бедните". Честито!

Нали ви е ясно,че пари те за украинците требва да се свличат от някой гръб!Не ставайте прости!

Я какъв си наивен оптимист :) В заявленията ясно е посочено, че новите данъци са необходими за финансиране на корупцията и разсипията, която сътвориха през годините на "страшния" ковид. Стотиците милиарди, които сега се подаряват на Република северна украйна, ще се финансират след години - чрез още повече нови данъци. Да ви честито донори! Давайте, давайте - понеже сте цъфнали и завързали - давайте на некорумпираните северноукраинци.

Не само .... графа "други разходи, които се появят", какво включва според тебе ?

След инфлацията, която ни изяде спестяванията, сега ни трябват само нови данъци. За да финансират войната в Украйна.

Основен закон на капитализма: "Колкото е по-голяма инфлацията и скъпотията, толкова по-голямо е забогатяването на 1% от световното население за сметка на зверското обедняване(т.е. законно ограбване) на останалите 99%". Тия глупости за пазарна икономика и демокрация са един вид близалки-залъгалки за масовия потребител-идиот.

В османската империя само в българско е имало десятък, в останалата част на империята са плащали 20, 30% данъци.

Източник?

10% плюс две деца за еничари, а през две недели местния ходжа е унождал сестрати.. било е супер

Ти да не би да мислиш, че сега е по-различно?

А сега сестра ти е джендър, двете деца така или иначе заминават навън и техните деца не говорят български, а данъците са ти към 45% ... И не смей да мислиш, че искам турско да стане. Искам само да започнеш да мислиш ;)

638 милиона трилиона години следване икономика , за да измислиш да вдигнеш о въведеш нови данъци. Майкоооо.

То добре нови данъци, ма защо? Не е ли по-лесно и по-честно просто евродепутатите, ЕК и европейският съвет да си направят заплатите по 1000-2000 евро, да се откажат от привилегиите и безплатните екстри, и да опразнят сейфа на Урсуза и чекмеджето на Варел - и воала, пари има бол! А който иска да помага на Укропия - моля, защо не - но от собствения джоб, please!

Хахаха, че то в София няма заплата под 7 хиляди лева. Как ще живееш с 1000 евро на месец? Това са джобните на първолак.

Един друг

И ти почна като американците с годишните, а не с месечните заплати...

Да, вие ще се гаврите с хората и ще си пълните тлъстите задници, ще ги затваряте и ще им отнемате права, а те ще ви плащат за това с по-високи данъци....хахаха

хора, замислете се! Докога някаква дърта пикла ще решава вместо вас?

Ти наистина ли мислиш, че тя решава?

някой друг може да стои зад нея, но за ЕС каквото каже тя - това и става. Чак не мога да се търпя, че съм безпомощен.

Не е тя, а Карл Шваб и тия покрай него...

идват новите избори и да излизаме от този измислен съюз! Басдта!

на Украйна! Слава на Лйняна!

Да ве.Аз не съм взел и два лева заем обаче ще плащам на наркомана вересиите.Който му ги е дал той да ги връща.Жена му си вей флиндата по света а аз да и плащам. Кога укрите ще обесят тоя продажник кат Мусолини надолу с главата? Заедно със Олената му?

Това вече не е съюз. Това е европейско робство, от което не можем да се измъкнем без преврат. Ще ни налагат нови данъци, ще закриват предприятия у нас. Но ние като роби ще трябва да мълчим. По турско не е било толкова зле.

Кой ще плаща ваксините на Лайнень и стотиците милиарди за фашистката хунта на Зеления пръдльо???? Народа!!!! Както каза асенчо ококореният пидель....да го д.....бедните!

Добре, че са капачковците да спасяват положението! Една супер-турбо благородна идея, върховна благотворителност!

за разлика от аутсайдери като тебе, които търкат клавишите у фейсо да изкарат някой лев, че иначе за чеп за буре не стават, тези хора вършат работа.

Не прозира директно идеята зад коментара на зевзека, та ти е простено. И, да, хората, които се бъхтят да събират капачки за лудо (и все пак - за да направят някому малко добро) са достойни за уважение заради идеята да помогнат. Друг въпрос е, каква е основната идея, пък и към какво са я закрепили - идеята да се събират точно капачки. Накратко, такъв тип инициативи вредят. Вредят заради факта, че част от продукта се отделя и продукта не се рециклира като цяло. Вредят заради факта, че по този начин се приучават хората да не разчитат и да не изискват насреща от държавата и данъците им да се прибират за съвсем други цели. Вредят, защото НПО-та изземат функции на държавни структури ... Абе, вредят :)

Крайно време е България да излезе от ЕС!

Излез ти

Тия оправиха формата на краставиците и вече стигнаха до парите на фирмите и хората.

Е да имаме щастливи кокошки, щастливи прасета в кочината слушайки класическа музика и изобщо всички да сме щастливи преди заколението

Всъщност нямаме нито кокошки, нито прасета, кози, крави и овце. Пардон овце има - около 6,5 - 7 млн.

Парите за възстановяване от ковид замина за Украйна!!! Сега се търсят нови пари! Изглежда, че ще се наложи да се самовъзстановяваме!

ще се наложи да въставаме

И що ще въстават, като данъците тоя път са за изедниците, дъл си от тях

Въставаш ( мамка му и коректор)

Да, абсолютно сме солидарни, трябва да се помисли и за обезщетение и компенсации за САЩ, които непрекъснато жертват интереса си за всемирното благо!

съвсем се осраха

Чукча не читател, чукча писател. Тоя път данъците са за изедницит -трансакции, данък гранична справедливост - като не плащаш на работниците си, а им даваш колкото да си остават под границата на бедност. Ма ко да чете!

И ти не прочете нищо, освен заглавието, ама много знайш

маррето гаррбиел ще ви вземе и тези 100 лева дето сте ги скрили от жена си ще ви обере като пладнешки обир браво маре браво бойко гордееем се с вас и с росен банов на синоптичката ирланската овчарка и да се къпите по-рядко така рекламира шампионска лига за икономии