Енергийният министър: При проблем с газовите доставки ще компенсираме с ток

Постави под съмнение изнесените данни от "Булгаргаз", според които дружеството е прехвърлило всичките си ползи в размер на стотици милиони левове към българската индустрия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

интересно нещо са компенсациите. всеки иска компенсации, но никой не пита от къде идват. а те идват обикновено от заеми, които после някой трябва да връща. сега ще се компенсираме, а следващите години ще работим и плащаме данъци само да връщаме лихви. за 12 години Бойко увеличи външния дълг на България 3 пъти. новите партии на протеста и те изтеглиха 9-10 милиарда. за последните 2-3 години се изтеглиха може би около 18-20 милиарда евро за подпомагане на бизнеса, на хората.....а насреща нищо. нито бизнеса е усетил, нито хората са усетили помощ, но 20 милиарда са изтеглени. кой и как ще ги връща не се знае. след няколко години вече няма да се ремонтират пътища, няма да има социална политика. ще има само връщане на заеми. а може би тогава ще приватизираме още нещо с което да влязат свежи пари. може да приватизираме и продадем например горите си, може да продадем язовирите и реките и на Турция и Гърция....имам какво да продаваме. добре че са били лошите комунисти да строят че сегашните демократи да има какво да продават. пътищата и магистралите дето е построил бай Тошо още се ползват. новите магистрали не могат да изкарат 1-2 години и влизат за ремонт.

Преди 2 години направих на цеха лъчисто отопление с газ. Къде да го включа този ток, за да топли? Сушилните ми са на газ.

Ще направя така, че тоя лично да дойде да ми подкара газавото парно и топла вода електричество! Неграмотник!

tonk11

Много ми е интересно как ще компенсират тецовете щота повечето са на газ. Има и доста производства на които им трябва газ а не ток. Как ще стане? Тоталноа некадърност.

Хаха. Да, да. Ще компенсират с тока, който сигурно ще удари 1000 лв за мегаватчас за бизнеса. Такава компенсация ще падне...

Ще компенсирате дедовия! Некадърници!

"Според него държавата е положила усилия компенсациите за бизнеса да са навреме, така че да не се вдигат крайните цени за потребителите." След като прочетох това, има ли смисъл да коментиеам?

Проблема не е в Москва. Проблема е във Вашингтон. От там забрани ха на Европа да купува и да сключва дългосрочни договори с Русия. Затова хранилищата са празни. Газта не е като да си я купиш от Кауфланд. Днес ти трябват 2 кила, утре 1 кило. За съжаление всички ние плащаме за интересите на САЩ. и Русия не е виновна за високата цена. На същата цена продават САЩ, Норвегия... Все приятели на Европа

Така е. Преди дни стана ясно, че германия има резерви от газ за 17 дни! Тези водят Европа към тъмните векове. Новината от вчера от берлин - германия не признава ядрената енергия за зелена.

Тъпанари, вместо да приказвате небивалици са ваксини, грипове, нато-мато и пр., кирчо да хваща самолета за Москва и да моли за газ, защото февруари можем да се спре газа през украйна. По цял ден безмислени приказки от тези, без нищо свършено.

Тока с пари или с купони

Малоумник

Ще компесирате с дръшки. Спрете марица изток и последните генерсторни блокове на АЕЦ и ще видите ква компесация ще стане по жълтите павете. Турция строи нов АЕЦ и търсибгаз из шелфа, нуе търсим само компенсации от ден за пладне докато не рухне всичко..

Бойко крадеше, ама поне знаеше какво прави. Да обесим чорапа, докато не е дошло време да съставя нов служебен кабинет

Абе Николов как досегс всичко беше добре , а при вас не?Ясно е кой върти пазара с ел енергията и кой получава помощи за ВЕИ! А колкото до пари има , само че кажете къде отидоха 9 млд лв за 9 дни?

Предните лъжеха, тия освен че лъжат, ами са и нагли!

Лайнар

tonk11

И са некадърни и некомпетентни!

Е, естествено с ток. И с ваучери за ток.

Ми отваряйте блокове 1-4 на АЕЦ Козлодуй. Едва ли ще ви се отдаде по-добър повод.

То хубаво ток, ама тези с газ нямат бойлери за топла вода, с канчетата :)

Гледах интервюто му ! Уплашен , знаещ но уплашен ! Има решение но не му стиска ЕС та ЕС уплашен Е Маха се чл. 100 от закона за енергетиката ! Енергетиката става държавна както в Кирчова Канада той знае и във Франция ! Всички 140 депутати с мощности в енергетиката на съд за закона който са си гласували и са си гарантирали печалби в разрез с ЕС директивите и законите на капитализъма ! Доставчици и посредниците на съд и конфискация ! Куница - Парибица на съд !

И като е държавна кво? Да не мислиш, че ще работи на загуба? Сядайте да учите, да имате добре платена работа, да си плащате сметките, а не да ревете държавно да било, такова да било, обакова да било - държавата да дойде да ви обърше осрания задник не щете ли?

Абе цървул, нима ВСИЧКИ могат да са на бюро. От къде ще си купиш баничка и кой ще ти измие колата.

Какво сте ги емнали тия млади, образовани и почтени министри. Те сега се учат, трайте си докато се научат. За какво сте се разпенявили, ей го януари мина, до май малко остана. Оставете го Киро Дебило да направи анализ и да напипа куролацията. А еднокнижника досега да е овършал Норвегия Русия Азербайджан и Щатите и да ни е докарал газ от Юпитер ако трябва.

Националниът Предател боко Тиквата ЭАКРИ АЕЦ БЕЛЕНЕ

Ааа , Педро идиота ли е ....

Абе тоя капут е много силна конкурвнция на ПКПто.

Понеже съм неграмотен, тока произвеждан от ТЕЦ, които са доста голям процент от производителите на електрическа енергия у НАС (Вулгария), след запетайката, понеже повечето сте неграмотни, не се ли произвежда от газ? Минаваме на мазут ли? Има ли такъв народ с промяна и птеродактил със зелени чорапи да каже?

А ако няма хляб, ще ядем пасти

Баце , ще ядем друго.

Да ... ще трябва ток да компенсираме. Само се чудя какво ще помогне повече АЕЦ Белене или остров Белене. Сякаш острова.

А това недоносче и недоразумение от къде се цвъцна???

Пич, да не си сменил дилъра, че нещо ...

Има риск за газовите доставки за България и ние не можем да си заравяме главата в пясъка, но какво ще се случи не е под наш контрол. Това заяви министърът на енергетиката Александър Николов в "Говори сега" по БНТ. Ами какво ще правите бе идиот такъв? Като не знаеш какво да правиш, питай Дългия, твоя патрон. И яка и той не знае, подавай остовката си бе идиот.

Миналата година тока ми беше 100 лв, сега е 300лв. Нали нямаше да вдигате тока за домакинствата? Как ще ме компенсирате, като освен тока плащам и завишебите цени на стоки заради поскъпналия газ и ток? Обикновените хора ще платят всичко и ще обеднеят още повече! Докога? Нали имало пари бол, вика просто Киро! Раздавайте!

На българските граждани, които имат договор с ЕРП, им дават фактура и там пише колко електроенергия са изхрачили за предходния отчетен период и на каква цена им се продава и колко е общата сума за плащане. При крепостните, не знам как е.

Ако използваме куролацията на Киро ще компенсират скъпия ток с газ. Майтапа настрана, много сме като теб, не знам кво ще правим

Да де разбрахме, да свикваме с цените викаш? Тои един онзи ден го каза по телевизията ама не ми се вярваше.. Много ток в излишък имало ама малко акъл тряяло! Каквото народа сам си направи и господ не може да му го направи!

Дойдоха мунчовските некадърници и резуртата е налице, моакар че това е само началото. За една година е..ха мамата на държавата, а като ги питаш що така те най-нагло отговарят: щото Герб били управлявали 12 години хахахаха.

Възмутен съм от журналистите от БНТ,БТВ, НОВА. КАТО СЕ ЯВЯТ МИНСТРИ ОТ СЕГАШНАТА ВЛАСТ, СТАВАТ ТОЛКОВА МИЛИ, НЕЖНИ. НЕ СМЕЯТ ДА ИМ ЗАДАДАТ ЕДИН НЕУДОБЕН ВЪПРОС. А АКО ПОСМЕЯТ, ОТТОВОРЪТ Е ТОЛКОВА АБСУРДЕН, ЧЕ СЕ ЧУДЯ ЗАЩО НЕ ГИ ПИТАТ ПАК. МИСИРКИТЕ КЛЮ КОЛЬО КОЛЬО КЛЮ КЛЮ.

Тоя наистина ли е министър на енергетиката? ... Тоя ток нали пак иска или газ, Или въглища, или река или ядрено гориво за да се произведе? Това, което е казал е все едно да каже "като поскъпне бензинът, колите ще ги караме с двигатели с вътрешно горене". А и не разбрах дори какво се е опитал, в некомпетентността и плиткоумието си, да каже - че ще внасяме отнякъде евтин ток, щото да си генерираме наш ни е скъпо? Де го тоз евтин ток?

Отбор Дебили..

Министър Николов: Компенсациите за бита освобождават разполагаем доход на домакинствата, който ще се върне в икономиката и ще съдейства за ръста й. Този е идиот. Ама много голам идиот. По-голям от патрона му Славчо. От къде ги намирате бе хора? Тоя си няма хал хабер от енергетика. Вие го правите министър.

12 ужасни мизерни години, но от април 2021 всичко свърши, чуден живот настана, заслужаващ 21 залпа!

"Посто Киро" Имаме няколко вариянта ааа за срравяне с ааа кризата. Те са ааа идеи на другарката ааао Нинова. 1. Отряди от БСП с подкрепата на други променящи партии/Пппп, итн, де бъ/ нападат мандри. Обират каокавал, сирене, масло, мляко и ако има и нещо друго. ПРОДАВАМЕ ГО НА БОРСАТА И КОМПЕНСИРАМЕ ХОРАТА. 2. АКО ВАРИЯНТ ЕДНО НЕ ПРОРАБОТИ, НАПАДАМЕ ВСИЧКИ ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛИ. КРАДЕМ ТОКА И ГО ДАВАМЕ НА ХОРАТА.

Това ми звучи като няма хляб ще компенсираме с торти (от премиершата)

Лошия Бойко вече 9 месеца го няма и глей как просперирахме!!! Направо у космуса излетехме!

А при проблем и с тока, ще компенсираме с кисело мляко. Овче, за да отговаря на профила на изибирателя на радевата чета

Копърка от 18 стотинки .има ли .имали..а баничка без гуатен от 6 стотинки .има ли има ли....

Браво бацее натегай на тоя ток ,той не е наш хахаххаха плаща го папата хахахах

Кирчо, мамин Кирчо. От къде го намери тоя идиот?. А от партията на Дългия. Е няма такъв идиот. Щял да компенсира с ток? Ей идиот такъв. Аз ако се грея на газ и няма, ще мина на ток. Ако няма ток, ще мина на дърва. Какво ще ми компенсираш ти бе посерко? Аман от нахилени идиоти в това правителство.

От партията на радев, за да сме точни.

Малоумен ли е ?!

При Бойко всичко си беше наред. Нямаше инфлации и "международни" положения. Дойдоха отново червените крадци с хейт и измама и сринаха за пореден път държавата.' Никаква милост за копелетата на руското лайно и крантавата курва.

Радев, Радев, ще бъдеш записан като най-големия провал на президент в БГ. Винаги съм си мислел, че от предния по-смотан няма, но в сравнение с него си истински...(самоцензура).

Егати кавалите дойдоха! А тоя министър явно не е анализирал куролацията Оставка бе, мърши крадливи некадърни

Еиии боклуци.,окрадохме всичко.окрадохме и копърката от държавният резерв .пък има че за воина се стягаме.. излязохме май долните боклуци ..срам

Тоя олигофрен от на Дългия партията, хич не го слуша главата. Щели да компенсират липсата на газ с електричество. Ма кой ще го плаща бе идиот такъв? Ми компенсирайте го с дърва, въглища. Ама нали и тях трябва да се плащат. Ми то е естествено, като няма едно гориво да го заменим с друго. Ама да ми казва този идиот, че ще компенсира. Това е фалшива новина.

Боклуци. как допуснахме ..хора със 4/ със изборна победа да ни определят бъдещото..еба ти народа сме..