Коментари - Енергийният министър допуска, че "Газпром" може да осъди "Булгаргаз" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Министърът да се настрои да мисли ОБРАТНОТО

Кирчо СЕ ПОХВАЛИЛ в Брюксел, че ЛИЧНО той бил СПРЯЛ РУСКИЯ газ. ПП: Банкянския ЯСТРЕБ също СЕ ПОХВАЛИ пред АМЕРИКАНСКИЯ бизнес, че ЛИЧНО Той СПРЯЛ "Белене".

Енергийният министър ДОПУСКАЛ, че "Газпром" може да осъди "Булгаргаз?! Министърчето да е СИГУРНО, че "Газпром" ЩЕ ОСЪДИ България. НЕ за милиони, а за 1 МЛРД. ЕВРО. ... И Дянков ЩЕШЕ ДА ШЛЯПА руснаците, пък накрая Русия ГО НАШЛЯПА.

Този министър ДОПУСКА или СЕ НАДЯВА да ни осъдят от Газпром?

А ние защо не ги осъдихме като ни спряха газа при управлението на Сергей Станишев

Жалки, жалки, много жалки и министъра и клакьорите на Газпром. Наистина сме отвратително жалки русороби.

Сметката трябва да я платят кратуните от правителството и парламента, а най-добре ЕП и сащ!

Няма как да тане. Рашистан едностранно променя договора и трябва да си плати за това. Бизнесът с рашки винаги е завършвал зле. Рашистан е към последните места по бизнес доверие и то доста преди да завземат Крим...

Кой прави в окупирана държава армия бе боклуци? Кой ти плати Съединението и Независимостта с 82 млн.златни франка /270!тмзлари/и сключва договор България да ги върне за 75 г. Комунистът Ленин през 1918 г.опрошава кредита.Оригималите на договора са в БНб и Военния музей Иначе как Българската армия шелебда оголи тила си от към Турция и да замине за Сръбската граница! Трябва като Щатите, парите напредю Плащайте роби 4 бази.Сключете договор че не може да съдите наши военни. Ето това е начинът за работа с продажни турски роби

Газпром е Русия. Русия няма джамали на съветските окупатори както е в България. Сега е момента ако Газпром настъпи мотиката да го цапардосаме с унищожението на „альошовци“ и тем подобни ! Изкореняване отдъно на всичко „братушкинско“ ! Баста, на маймуни ни правят !

Грешка ... Финландия няма паметници на съветски окупатори !!!

Ама има на Ленин, защото Ленин н ги създаде като държава.

ами ако си бяха платили щяха да получт. те не искат да плащат, а искат газ. казаха им да си открият сметква в руска банка защото в контролирани от САЩ банки парите биват блокирани, че даже се и хвалиха колко пари били блокирани в САЩ, Англия, Европа. ням как да получаваш ако не плащаш.

Киро е за килия, той да плаща

Нека Киро и Кокоро да ги платят !

така, че да приготвяме милиарда ...

Айде сега съд и затвор, за този дето спря плащането към Газпром.

прогнозира, че собствената му страна ще бъде осъдена?! Ти бе, отрепко! Това ли те е ролята като министър???? Плужек!

България е в ръцете на абсолютни мръсници!!

СЛАБА ДЪРЖАВА!!!!

За сведение на министъра, между да съди и да осъди разликата е огромна.

За АЕЦ Белене Баце направи чудеса от пропуски, за да загубим делото и да подарим над милиард на руснаците. Тук обаче ще им е по-трудно, подобни дела ще водят и Полша и Германия ... и най-вероятно ще ги спечелят. Ако ние загубим делото ще стане очевАдно, че екипа, който ни защитава, не работи за нашите интереси. Да видим....

Някой вече плаща осъден Ние сме наред

Виждам, че много политизирани тъпаци без капка мозък се изявяват във форума по въпроси, които не са за техните кратуни!

Кокорчо и кирчо да стягат раниците и при бай ставри Чакат ги от отдавна

Абсолютен боклук е този "министър". Случката с финландците е по-различна. Арбитражният съд постановява, че са имали право да откажат плащане в рубли. Постановената сума от съда не е неустойка, а плащане на вече доставени количества газ плюс лихвите за забавянето на плащането.

Отявлени тъпизми продължава да ръси този палячо!!! След като Юнипер завежда дело срещу изедниците от гЪзпром и ще го спечели на 100 % , няма проблем и България да започне съдебно дело срещу орките!!! Случаят на финландската компания е съвсем различен и няма нищо общо с нашия, там ситуацията е свързана с изграждане на станции, полагане на тръби и т.н. В нашия случай имаме съвсем друг казус, а именно отказ за доставка на договорени и платени количества газ-които не са ни доставени, въпреки спазените условия по договора от наша страна!!! Идеята е ясна, този клоун с министерски пост подготвя нещата отдалеч, за да създаде условия на руските свини да заемат добри позиции преди арбитража, който със сигурност ще бъде заведен!!! Всички производни на Ушатия пендел- ПП, ДБ, ИТН, мАяМа, Триото тъпигьози, Дамаджан Чашкови т.н. са доказани отпадъци и работя срещу България и народа!!!

Какво си платил и не е доставено

Попарата бе надробена от правителството на ПП, не забравяйкте това. Спряха плащанията , защото нямало да плащат в рубли. Виж, западните страни продължиха да си плащат в рубли като попове.

Глупости приказваш. Никой не е плащал в рубли. Освен в мокрите сънища на Копейкин.

Я пак си провери информацията .

малееее тая тиква вместо да брани Българския интерес и да спука Газпром от съдене и да търси милиарди пропуснати ползи ще открадне 600 милиона и ще ги подари на руснаците..... Тоя е за разстрел. Накрая всички ще вземат пари от Русия, а ние ще дадем......

Ще вземат мумули А ние ще си платим заради гоуемия мъжжж кокорпаток

А аз допускам да те пратим на екскурзия в Сибир. Боклук, не ти ли е ясно, че никой няма вече да пусне гъзпром в европейски съд, освен ако не са на подсъдимата скамейка.

Не е ли твоя работа да предотвратиш това дело бе боклук? Ние сметката ще я платим и без теб.

гражданите бе дееба вашта мама,КОЙ прееба газпром,гражданите ли бе подлоги мръсни,ония дето ги преебаха сега кибичат за мандат а и никой ги не бара понеже са потеклото на комунистите дето се продадоха на козяк,мамицата ви

Няма такава подлога...