Коментари - Енергийният министър: Чакаме предложение от ЕК за тавана на цената на газа, конкретика засега няма | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очакваме от Европейската комисия ...ние не сме избрали ЕК да ни управлява и решава проблемите .Точно политическите решения на ЕК закопаха ЕС .Омръзна ми от марионетки и защитници на чужди интереси !

единствено става за продавач на мартеници. За по-евтино могат със Слави да си разделят една сергия.

АБЕ , МАМИН , МНОООГО СИ МИ УМНИЧЪК !

И тоя е нещастник! Унгарците директно казаха, че не подкрепят таван на цените! Нали скачахте всички и искахте демокрация и пазарна икономика! След 33 години не виждам нито едното нито другото! СИВ ряпа да яде!

Европейската комисия конкретното предложение с конкретните цифри НА ГАЗТА ОТ АМЕРИКА И ДРУГИ ПРУКУПВАЧИ Газ от РУСИЯ ДИРЕКТНО НЯМА

конкретика видите ли нямало..... чакал да му кажат кво а праи.... аре беги да ваканцуваш

ДА МУ ПРАВИШ КОМПАНИЯ Ф СИБИР !

ми прилича на Васил Божков, да не му е брат-близнак?

Самият череп под прикритие на министър, с някоя друга пластична операция.

Изключително некомпетентен и сламен човек... Срам за министерството.

Защо ли енергийния министър ми прилича на Черепа?

КО СТАА С ЕФФТИНИЯ ПУТИНОВ ГАЗ , ДЕТО НИ ПРОГЛУШИХТЕ С НЕГО УШИТЕ? ПРЕГОВАРЯТЕ ЛИ, КЛОУНИ? ПРЕГОВАРЯТЕ НАНАЙ... НАТЕГАЧИ! ПУТИН ВИ ОРЯЗА КРИЛАТА! ТО НЕ СТАВА НА ДВАМА ГОСПОДАРИ ДА СЛУЖИШ.

Катамаране, веднага отговори къде си завършил, в каква енергийна компания си работил и колко време!

Моля ви са вееее Нидейти повекиии вееее Аве тоя низнай колко уши има на главата Ни ги показвайте повеки вееее

Не разбра ли, че таван за рускио газ НЯМА ДА ИМА.. Щото и НОРВЕГИЯ е против.. Нейния чудо-благотворително-пенсионен фонд от газо-нефтените евра е загубил над 180 милиарда евро от вложения в провалили се акции на фирми в Европа.. И няма никакъв интерес цената на газа да пада. Щото и той генерира безумни приходи. Не само Газпром.. А когато втория ДОСТАВЧИК НА ГАЗ в Европа каже - НЕ.. Кво става с ВИШЕГЛАСИЕТО всички страни на съюза?.. НЯМА ТАКОВА.. И още нещо си виж - с програмата за ОЗЕЛЕНЯВАНЕ на Европа, третия и четвъртия енерго пакет как ЕС и ЕК забраняваха на Норвегия да влага инвестиции в търсенето на нови находища. ЩотоСЛЕД 2027-ма година ЕС и ЕК не трябвало да ползват повече газ и нефт. И за двете години кризи Норвегия е успяла само с 1 МИЛИАРД повече газ да пуска за Европа.. Виж си как пищят поляците, че по тяхната Балтик тръба няма да текат по 10 млрд. кубика на година, а най-много ДВА.. Щото и норвежките хранилища вече са на изчерпване.. А вместо да чакаш ЕК и ЕС.. Що не привиках гЪзовиците от ДАЙРЕКТ ПЕТРОЛЕУМ.. Нали на тях им се даде концесията за находището ни на газ в ДЕВЕНЦИ Плевенско. Конвенционално при това, а не шистово.. Защо те не вадят газ за СОБСТВЕНИЯ НИ ДОБИВ. А си карат кондензата в Лукойл за трлъсти заплатки..

К"ЪФ РУСКИ ГАЗ ТЕ Е ПАТИЛ ?

Ти преговаряш много високо, ту чакаш команда.... Много си некадърен и страхлив, имаш ли кураж да пръднеш?!?

ТЪ-ПА-НАР! Урсула вече каза, че няма да има таван, а други методи. НЕЩАСТНИЦИ! За какво говорите в момента? Много бавно ви ъпдейтват опорките

Като си подариш суверенитета на друг ,е така !!! Чакаш ...и когато и като ти наредят !!! Те не " предлагат " !!! Като си пазиш суверенитета...сам решаваш кое е най - добро и най- изгодно за теб самия !!! Пикая на такива " съюзи " !!!

А от Гъзпром кога?

Чакате и газ от Газпром. Мунчовци За нищо не ставате.

В областта на търговията има един основен закон, за да се сключи определена сделка купувачът и продавачът трябва да се съгласят за определена цена. Пресечната точка на двата интереса се нарича сделка... В ЕС започва да ми се струва, че има хора без понятие и експертиза как се прави пазарен бизнес. Този който купува решава да наложи цена на продавача!? Слабоумно или нарочно тикане определена индустрия към колапс или унищожение...и то в собствените ни страни. Нали има хиляди находища на газ и нефт извън Русия? Защо тези управленци не договорят с тях на сравнима цена доставка на газ и нефтопродукти? Нали единодушно отхвърлят руските енергоизточници? Доста наивно е да се смята че с определяне на таван на цена от купувача ще се постигне нещо... В покупко-продажбите всички са мечтатели. Едни мечтаят да закупят апартамент от 100 кв.м. в центъра на София за 300 евро/2, а пък отсрещната страна си мечтае да вземе 4000 на кв.м. Как ви се струва, купувачат може ли да накаже продавача със своята пределна цена? Истинска глупава история. И дървото ще го захапят европейците, подтиквани от Метрополията си отвъд Океана... До скоро мечтатели от Европа!

За всичко или чакаме от ЕС или питаме да ни разрешат…хайде да я закриваме тази държава…ясно е че сме малки и незначителни ама поне нямаме ли капка чувство за достойнство? На никой ли не му се иска да бъде свободен да прави каквото си иска ? Пак макар и за 5 минути само:)

Таван може и да има , ама газ и петрол няма да има !

Те му викат наведи се, той пита колко ниско!

Раята чака демократични ЗАПОВЕДИ от господарите си.

Тоя е много прост да не е от партията на Слави и Тошко или от газпромзеленчорап

Преговор Пълен смешник

Къде си бе, педераст пробит?