Енергията от слънчеви централи в ЕС постави рекорд

Германия е шампион в Общността с най-голям дял, напред бързо бягат Испания и Нидерландия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НА сила се опитват да унищожат ТЕЦ-овете и АЕЦ-оврете и пак не могат. Тези дни Германия пак пусна ТЕЦ-овете, че да компенсират "възобновяемите" източници. Ама иначе рекорди бележат. Глупости на търкалета за статистиката.

И цената на тока е рекордна

И ква стана тя купува се преференциално енергия от нормални производители и след това се принуждава крайния потребител да е купува от зелените източници, които са е закупили от нормалните такива, но епродават на цена на зелена енергия която е по скъпа. Ей това са борситите на енергия загова толкова плакаха за борсите за да моагат да спекулират както се иска и да е трудно да разбереш какво реално става, казино на електроенергия новия продукт на Банковия капитал , който напълно завладя социалистите коитот създават борса на социални придобивки, които излизат 10 по скъпи в крйана сметка

У нас нещата са плачевни.Опитайте се да си направите соларен парк и вижте каква е бюрокрация.Документ не се вади само от Светия синод.Хубав ден.

Производството от слънчеви панели е всъщност е унищожаване на обработваеми площи и гори. При това невъзвращаемо, защото площадката се бетонира и панела се мие често с детергент за да няма прах и да е ефективен. Разбира се земята се купува от съответното западно енерго и вече никога няма да е българска. А ако някой се е размечтал да си ги сложи на покрива, ами ще трябва да си плати аксиза. Който никак не е малък. Пък даже и да ги използва само за собствени нужди. Така де, всичко трябва да се заплаща на цар Берлин, скрит зад Брюксел.

Зимата, зимата какво правим?

Радева салата. От гьон. С харвардска подправка. Клъстерна от скъп ток. Ама не се ли радваш? Ще има яка зима, няма да има толкова голямо увеличение на температурата в Брюкселските канцеларии, кафенета и публични домове с QR. Ще спасяваш планетата на Грета и задника на Меркел и Радефф.

Доставките - погдотвени от бибитко .

сваляеми акумулатори за нощно зареждане на http://rentelex.tech

Най- голям производител на ток от солари значи и най- голям вносител на панели от Китай! А кой е най- голям износител към Китай в ЕС- немците. Следователно, всички останали в ЕС балансират външната търговия, която е на плюс, на Германия. Забележете, че няма да дойдат да произвеждат немците панели у нас или в друга евтина страна.

ЕС е втория световен производител на панели, включително и 2 български фирми.

Ще произведеш панел на сметка с този скъп ток и метали, които не може да си претопиш, ама не през тази, ами през следващата харвардска зима. Производството в България, не само на панели е обречено.