Елхите ще стигат и до 150 лева заради скъпите торове и почвени смеси

Дръжте живите дръвчета вкъщи по-далеч от топлина - и най-много две седмици, съветват от горския разсадник "Поморие"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Па ако требе и почва, и осветление, и вода и втглероден диоксид да им се осигурява... Ехе-е-е... може и 1500 лв. да стигнат! Докато има баламурници да плащат - така ще е!

Кога Путлер нападна Украйна, кога спря газа, кога разруши Украйна, че да няма изкуствен тор? Но горската мафия е по нагла от Боко Тиквата.

С високия дял на остатъци от всякакви лекарства, ваксини и друга химия.

Елхите ще стигат и до 150 лева заради скъпите торове и почвени смеси Значи заради скъпи те торове елхичките щели биле да поскъпнат... Ти да видиш.... И не дават на руснаците да си карат торовете по света, щото- санкциЙ! ха-ха... Начи глей ся, елхичките в естествена среда растат по около 20-25см на година. Дръвчетата дет изкарват на пазара са от 80см. Та в най-добрия случай елхичките тая година на пазара са от преди войната в уркаина, може да се каже че са връстници на Майдана тези елхички или поне половината от тях... Какви по-скъпи торове, какви 5лв? Аз като дърт лесовъд за поредна година ще украся някоя на двора. Внуците много се кефят на лампичките и звездичките. Дано има и сняг по Коледата... та да е сладко виното и свинското след Рождеството. Не купувайте отсечени дървета! Купете си един бут хамон с тези пари по-добре!

Абе аз се чудя от няколко години, какво крадът тези горски в чувалите от амониева селитра, чак сега се светнах!

Тази година подаръци няма да има за това и елхата ще я пропуснем. Ще купя само няколко клонки за украса на масата на бъдни вечер и сигурно ще карат до нова година понеше у дома е около 19 градуса. Надявам се и нашите евроатлантици да следват мъдрите съвети на г-жа Фон Лаян, а за догодина си пожелавам никой вече да не ги помни нито тях , нито нея.

Сатанинска традиция за унищожаване на горите.

Ползвайте изкуствени дръвчета. Не поощрявайте унищожаването на горите заради някакви прищявки.

Чудесна новина, и без това останахме без гори! Да живеят изкуствените елхи!

Всяка година украсяване две елхи, една до пияното в хола и другата в стаята за гости. Това за апартамента, на вилата разчитаме на живите дръвчета в градината. Мисълта ми е, че не е редно за такъв важен празник да се спекулира с традицийте, който хората спазват.

Марш в училище! Да се научиш да пишеш, да научиш разликата между И и Й. Традций...Конфуций - може и да са братовчеди.

Не бе, ТрадициЙ е Бога на новите българи.

Имате пиян в хола? Наздраве!