17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Газпром, може ли да участва на този търг?

Не се знае, рекламирана за четипи пъти по-евтина газ, за какви пари ще може да се разтовари? Ами наемете си един осемгодишен експерт втори за трети клас, да ви го сметне...

Този спря захранването метрото щото пронестирал срещу нещо си. Застраши живота на хората. А сега зам министър вместо в затвора!!! Боже, боже, пази България!

Ако, в България се спазва ха законите, този нагъл терорист отдавна щеше да гние в затвора за спирането на тока в Метрото и поругаване на държавността. Вместо това Радев на Решетников го назначил в служебното правителство, уж да оправя фекалиите на другите назначени от него, в нарушение на Конституцията.

Тая руска подлога пак ли се пръкна от нищото? Пак надуши копейките и навири глава. Мръсни руски гъзолизци.

Ами, ходете тъхомълком и врътнете една баданарка на Митрофанова и ето ви газ. А онези мишоци от ПП пратете при Кадиров да им обърнат хастара... Нека ни боли!!!!

защо не е в затвора , нали той спря тока в метрото ?

Руска подлога!

Търг обявявали... Боже... И сега като се разтичат десетки доставчици предлагащи кой от кой по-ниска цена... Хубаво се посмях. Нещо и тия от служебното правителство са пълни смешници като предишните.

Търг е най-чистото решение. По принцип, обаче. В България търговете често се правят така, че да ги спечели "правилната" фирма на най-високата възможна цена, а възложителят да е "ни лук ял, ни лук мирисал".

тука се готви някаква мащабна далавера... Всеки дето се изказва говори различни неща спрямо другите. Никой не извади цялата картина пред публика да се види и разбере. Тези похвати обикновено се ползват, когато някой иска да сътвори измама или да подведе някого. И понеже нямаме истинска прокуратура, а само "чадър-бухалка" най-вероятно номерът ще мине.

Нали искаме диверсификация. Да допуснем и Газпром до търга за оставащата 1/3, но първо да потвърдим офертата за вече договорените количества. На Украйна можем да помогнем с остаряло въоръжение, което предстои да нарежем. Хитрите македонци засилват всички съветски оръжия за Украйна и получават най-съвременни. Трябва да си гледаме интереса, за да не останем накрая хем без газ, хем без модерно въоръжение.

Че купуваме пак от Газпром, само че не директно а от дъщерната фирма на Гаспром, "Винтерсхал". Тези си мислят че матрияла яде доматите с колците.

Тези бастуни са по зле от предишните на Просто Киро.

В сутрешния блок на Нова тв служебният зам.-министър на енергетиката и представител на кризисния щаб Еленко Божков заяви, че една от целите на търга е ХИПОТЕТИЧНО заместване на количествата от 7-те танкера - Божеее !!! За пари и постове явно всеки е готов да си плюе в лицето !!!

търг за прекупвачи на руска газ. кой ще ни одруса по-малко, като най-малкото ще е поне двойно. и всичко от комисионери, които се поставиха там в пленарна зала, чрез гласуване на закони и вратички. всичко това можеше да престане с гласуването на няколко закона. сега службните нямат право на това и пак ще операт пешкира, а следващите ще се оправдават с тях. това го гледаме за не знам си кой път последното десетилетие. ако не го прекратим, ще умрем в тоя омагьосан кръг.