Ексшефът на НЕК: Различни институции опитаха да ми окажат натиск

"140 хил. лв струва да блокираш енергийния пазар, застрашена е националната сигурност", каза Петър Илиев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ти не си съгласен си подаваш оставка а не чакаш уволнение.

Пешо е прав! Тоците от атомната - най евтините, се дават на едни наши хора за хочти без пари.Те ги продават на яки цени. На нас ни набутват скъпия ток- ВЕИ, амерички и т.н.Пишат ги по сметките за гражданска солидарност, тоците напред, тоците назад, , а ония си кипиватза задължения към обществото и след това ния ядем тоягата и плащаме, ония си купуват жипки, яхти, фолкщайги, депутати, министри и почти целата независима съдебна власт. И после викат-Дуфайте супата!

Националната електрическа компания (НЕК) отчита отрицателен финансов резултат за първото тримесечие на 2019 г. в размер на 72 766 хил. лв. (72 млн. 766 хил. лв.). Напишете отчет 2019 НЕК в гугъл. Лъжливият, крадлив, пиян Пешо. Дано му се разлетят калинките дето назначи.

Има вид на пияница и свиневъд.

С необходимите счетоводни трикове се изкарва НЕК на печалба. Това дружество е от доста години на загуба. Отчети в сайта на НЕК и БЕХ, колкото искаш.

Казаното от него и повече от достатъчно за да се сезират от прокуратурата, дори да се включат лично Гешев и бившият на компито и сегашен специализиран.Поне така пише в НПК,който е задължителен и за тях!

Този с тази хубава снимка , го сервирахте в Петък за десерт на седмицата , и днес Понеделник започваме на чисто пак стози , сакън да не го забравим !!!! Няма страшно такава физиономия трудно се забравя !!! Ако го пипнете малко оттук оттам и с малко фотошоп и хайде при '' Victoria's Secret '' !!!!

все един и същи имена се мотаят от години в съвета на директорите на най големите енергийни дружества? и само от време на време си разменят местата за да се имитира движение в съветите? И как половината са калинки,които никой не е виждал в съответното предприятие и не еучвал от къде падат и с какво са се знаимавали преди?

да продаваш на себе си ???? означава че никога няма да платиш ?? или просто прибираш 20% ДДС няколко пъти за сметка на населението ?

Да продаваш на себе си на борсов език означава да манипулираш цената както пожелаеш. Ако искаш вдигаш цената, ако искаш сваляш цената. Прави се през дружества който са собсвественост на едни и същи хора. Дружество А продава на дръжество Б, дружество Б продава на Ц, а дружество Ц продава на дружество А !

Човека ви го каза, 1 милиард печелят от тая схема. БОЙКО БОРИСОВ е най голямото бедствие в историята на България !Той е проклятието на България ! Ходете и гласувайте за СИК ( ГЕРБ) отново. Маджо ви се смее от Швейцария колко сте тъпи . Бойко е неговото лице в България !

Натискът от енерго-мафията е колосален, щом успяха да пречупят човек като Пешо-бута...

Тоя как е станал шеф на НЕК след като е натворил тази тъпотия от края на статията. Как от останалите 200 лева половината се изнасяли? Кой покрива 300 лева цена след като потребителите плащаме 100-110 лева референтна цена дадена от КЕВР? Годшното потребление е 40 милиона Мегаватчаса по 200 лева разлика прави 8 милиарда лева. НЕК дори се хвали че е на печалба, значи не ги плаща НЕК, няма субсидии от бюджета, остава тези загуби да се трупат от производителите. Ама и там освен държавната ТЕЦ Марица 2 няма губещи и то става въпрос за 200 милиона, които се обясняват с продажната цена към НЕК от 65-70 лева и то за не повече от 30% от произведената електроенергия от 40 милиона МегаВатЧаса.