Експортен хъб ще създава български икономически тигри

Пилотно 15 наши фирми ще бъдат подкрепени да намерят пазари в чужбина

Обратно в новината

Коментари - Експортен хъб ще създава български икономически тигри | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уж първото и най-важно условие беше да има пазарна икономика, а те пак за крадене мислят.

брей, брей... каквото и да ти говорят за кръв става дума

Значи ако наречем нещо Export Hub то то ще осъществява тази функция независимо дали има потенциала и възможностите? :-) По същата логика ако преименуваме примерно Лютви Местан в Професор Българофил - то той веднага ще се превърне в такъв... Интересна логика - и много куца! Името не определя съдържанието...

А ние на тигрето у наше село викаме мачки.

Не се радвайте, комунягите ще го счупят

да бе... те са ти проблема.. с тия тивки и крадци..

Само за наши хора.

Тия тигри в Бъргария им викат мошеници и ще доведат само незгоди на държавата Само държавата трябва да продава газ и нефт

В Бг няма икономически тигри. Има тигри връзкари, подкупни, корупни, алчни и гладни за мърсотии.

Кои производители ще се съгласят на ортаклък със съвременната държава!!!? Нали решиха че във фирмите ще внедряват и агенти от ДАНС!!?

ще падне голямо крадене от държавата ПАК

В момента има една проста истина, за да има инвестиции в България трябва да има работна ръка. Младите българи се изнизаха в чужбина, останаха старци и баби, с тях ли ще създавате икономически тигри? Ще подкрепяли наши фирми, произведи качетвена, евтина, на световно ниво продукция, и без тези хитреци ще мине. Експортен хъб, много станахте.

Аз чакам нещо д аме подкрепи държавата/ малка фирма имам/, а пък тя държавата е решила да подкрепи този и онзи келеш, които са внучета или внучки на отминали комунистически величия.... какво чакаме от скапаната партия ГЕРБ не зная и защо толкова пъти ги избирате ,а пък хич не мога да проумея??? За останалите само работа до ознемогване и данъци и осигуровки до дупка- честито!!!

За ръбове - хъбове!

йей къдей! Йей туй йе хъб, дъ знайш!

Поредните послушни котенца, дето ще им помпат фирмите с държавни пари и накрая парите ги няма котьовците не знаят какво е станало, а батките ще си приберат парите... толкова вулгарна и нагла схема, че ми се реве...

Много продуктивен трол бе! Над 20 поста изпраскал вече. Вярно, имената различни, ама съдържанието еднакво по смисъл... за малко да повярваме, че различни хора са ги писали... Браво! Успя да заработиш цяла рубла! Другия път, ако се постараеш малко повече, ще ти закачим и медал в Москва! Дерзай!

Да не се окажат котки-)))

Ой! Тигре,тигре! Може ли някой да ми каже 1 продукт с който държавата ни е разпознаваема по света?

Лидери сме в производството на тикви...!!! :::))) Даже и miniStar тиква си имаме... :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Дъските за катерене. Държим 50% от световното производство :) И хъбът е направен да ги подпомогне. 2014-15 бяха много велики, много крадоха и дори щяха да налагат нова световна система на търговия с търгове с падащи цени. 2017 станаха повелители на ветровете дори плевньо се ожени за синоптичка. 2018 разбраха че ветровете се предсказват с изкуствен интелект и Бойко тръгна да продава изкуствен интелект по света. И резултатът - погребани технологии, окрадени пари и нищо, нищо, нищо. Сега пак ще ядат от държавните и европейски фондове докато намерят нещо за крадене да си пробват пак късмета.

Главанаци некви шъ дъ съ сигур тиа "български икономически тигри", щом чакат "тапетаджията" с "клъстерите" си и с ТЕК(парк) да ги упраи...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

То и един идиот-президент щеше да докарва Фолксваген у нас , но се получи дребно разминаване-у нас дойде фолка , а вагена отиде в Турция.

Както го е подкарала властта с лингвистичните си простотии, нищо чудно скоро женския пазар да се превърне в "Женския хъб"...

Искаме и зеленчуков хъб. Няма само турски домати чушки да ядем. Гърците, сърбите, македонците, румънци, унгарци са страни със силно развито зеленчукопроизводство - да се диверсификацираме с тях .

Ти не си наред бе? Ял ли си турски домати в Турция? Тия дето ти ги предлагат за турски в България са всъщност полски които идват със самолети на DHL от Австралия, полски са само складовете. Затова доматите са като пластмасови. Турските домати се отглеждат в слънчевите полета на Анталия които са с големина на нашите полета в Добруджа. Къде погледнеш е само домати. Голяма работна ръка не видях всичко е с машини.

То всъщност полетата не са на Анталия, ами на Анатолия или по-точно Анадола, а са червени, не щото са с домати, ами с мак.

Не схващате иронията, че затрихме всичко и сега в главите ни само "хъбове" и "диверсификации"....

А с какво ще ги храним тези тигри , че те май са месоядни , а ние можем да им предложим само прокиснала тиква.

Преди години им викаха бизнес инкубатори, сега станаха бизнес хъбове.... Резултатът, обаче е един и същ - разрухата и обедняването на българина се задълбочават!

Хе ! Щом ще има избор на фирми при тези неясни критерии, които да се подпомагат за външния пазар, значи всичко пак е поредната мошеническа история !

Снощи отивам на работа с колата ми, то половината град тъне в мрак, дори и новия булевард Левски в средната част не му светят ламбите. Крача през деня то всичко в кал защото селтаците с регистрации ТХ, СС, СН, У паркират в градинките все едно са им нивите пред двора.

По новия булевард токът умишлено е спрян...временно! Правят се огледи за новия логистичен център и това трябва да става при условията на свръхдълбока секретност. Калта не е заради нас селтаците, ами заради подводницата - това е маскировъчна кал за подводници. Сухопътните използват маскировъчни мрежи и боя, подводниците - кал! А бул. Левски е проектиран така, че да е удобно да се ползва за обучение на морски тюлени!

Мушморок ще те докладвам на цицоплоската Марчето Габриелиева за фалшивия ти коментар.

Що лъжеш ве? Ние мааме с ямболлиите из Бургас!

Крайно време е и ние да видим какво е туй диверсификация! И да ѝ се порадваме на разнообразените източници! Друго си е да те източват по разнообразен начин, някак си по-интересно и забавно! Иначе ще е като в Перник, някаква помпена, дето по една случайност се скапала по време на обследване, та ѝ лъснаха нелегалните тръби и само за няколко дни всичко се изясни!

тех парк ще напомня за един Президент технократ,докато друг ще напомня май с котаракът в къщи!

След секса: - Деси, трябва да ти кажа, че си голяма п...а! - И ти Росене, и ти...

Кажете за импортния суич, на "икономическите леопарди", със свинското месо.. :)

PEYTSCH

А дано се появи Българска продукция хранителни стоки в магазините на Германия....Гърци и дори хървати откога предлагат...

И поляци, и руснаци, и турци даже. Само булгар никакъв го няма. Той е по вноса и ДДСто. Не е по износа.

Пилотно 15 наши фирми ще бъдат подкрепени да намерят пазари в чужбина

а ви не уапат тиа тигри!

ще изнасяме газ от най -голямото находище в България - клозета на Бойко .....

дрън дрън ярина

Ако нямаше интернет, да речем как да е ...

ХАХАХАХАХАХА!

На такива икономически тигри в някои по-скептично и реалистично настроени държави им казват малки котета/по-малки от котетата на Божинов!?/

ще се окажем в пещерата измръзнали и на тъмно с тази хъбова политика !

Експортно ориентирана икономика? Според НСИ, досега салдото (износ/внос) за тази година е пак на минус и е -2.876 милиарда. Колко ще стане до края на годината? Това е положението и не е само през тази година. Все сме си на минус. Вносът винаги надвишава износа.

То е заради аеропланите! Догодина пак ще е отрицателно, но ще значително по-малко, заради хеликоптера и минните ловци. Обаче, по догодина ще ни приемат в Шенген, а на следващата ще влезем в Чакалнята на Еврозоната!

Ама ти защо гледаш салдото?;)) Ще правиш като Баце - той скоро ни се похвали, че "износът тази година се увеличил с 4% спрямо миналата";)) Ма не каза за вноса, пък за салдото - ми кво е туй салдо , бе?!;)

Четете бре, четете! Пише си: Пилотно 15 НАШИ фирми! Вас к'во ви засяга? Нема да подпомага ваши, а наши фирми!

В инициативата ще се включат и търговските аташета на Министерството на икономиката, каквито има в повече от 50 държави - а досега тези аташета какво правеха, с каква се занимаваха?

клатеха си аташаците

Да живеят българските хъбове - най-готините и най-бързите широколентови и мегапикселни хъбове в света, инкубатори на мозъчни тръстове, с реверсивна тяга на междусистемните интерконектори!

Хъбът, какъвто и да е той, става хит, като Ой тигре, тигре...

Бря! Утрепахме пак рибата! От "прост" енергиен хъб до хъб "експортен балкански икономически тигър" ( последния да затвори вратата);)) Само "ще"-тата малко ме притесняват - Баце ги забрани още през Пърия от Мандатите си, ама и през Третия ги употребяват тези ... саботьори!;)

Ей, насра...се тея с хубове. Що не суич?

Изпуснахте питомното и сега ще има да гоните дивото. След 89г отраслите които мжеха да продължават да правят пари и да дават работни места, бяха цигарите и зеленчуците. Вие унищожихте тези отрасли - поне за Булгартабак където знам повече - беше ликвидирано от местни мутри и натиск от Филип Морис и Бритиш Американ. Само от това се печелят 10-ки милиарди, дори и ако се предположи че тютюнопушенето е залязваща индустрия. Много от другите неща (като електрокари и маратонки Ромика) бяха по трудни за спасяване, но съм убеден че ако имаше желание от там можеше да се направи нещо. Късно сте се сетили да правите отрасли...дето викат братята американци "Тоя кораб вече отплава" - в България няма нито държавност, нито кадърни хора като качество и количество. Затваряйте я тази държава та поне да не се мъчите!

Аз не дочаках хъба и се изнесох на Запад сам. Скоро в Боколенд ще има само Калинки, роми и видни интелектуалци с IQ под 80.

И хъбоператори.

Аз пък сам се върнах, защото навън не ми допадна. Определено не е това, което всички тук си мислят. Но всеки си има своя гледна точка. Както се казва : разни хора-разни интеграли...

Планира се на по-късен етап инициативата да бъде базирана и онлайн, както и изготвянето на сайт на хъба.

Явно по факса ще търсят тигрите .

ГЕРБ намериха още 1 начин за кражби.

Хъб до Хъба, Тигър до Тигъра, Кофопомпаджия до Кофопомпаджията, Оп са, оп са, оп са и Филия с Мас