Експерти: Цените на горивата вероятно ще достигнат около 2,90 лв. за литър

Три са основните фактори, които тласкат нагоре цените, сега е пикът в консумацията у нас

Обратно в новината

Коментари - Експерти: Цените на горивата вероятно ще достигнат около 2,90 лв. за литър | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Целта на влизането на ЕС по заповед на САЩ във войната на страната на нацистите е да се събори ЕС, понеже САЩ са в тотслно сритване, с иска да упраещвлява света. САЩ си имат назначени предатели за целта, които нямат за свой интерес народите си. За това стават тези парадокси с всксините, сбизбора на по-скъп доставчик на горива и т.н. Пренасят се огромни компании в САЩ, за да осигурвст високо платени работни места там и да плащат данъци ъам, за да спасяват тазрухатс на САЩ. Един от предателите е Кирил Петков. Урсула к Шолц също. ТАкова нещо не сме виждали до сега. Това е сериозно предаване на ибтереса на нацията ни. Трябва да има съд за тези национални предатели, при това развратени и мошеници

Аз чакам баце на власт с 1 лв на доло горивото но коги на гръцкио празник ТОЕСТ НИКОГАС.зареждаш 100 литра връщат ти 100 лв.ТАШАЦИ НА РОЯЦИ.

Очакваш ташаци- получаваш...

А ЮМРУЦИ И РИГНИЦИ ДЕ !

Ами да могат и 3лв ,щом дойдат тия боклуци на влас така става.Пак гласувайте мозохисти за Киро и ко.Трябва да избият парите на работливите учители.

ДДС му трябва на бюджета, нищо че петрола спада на борсата.

Едно време ходехме на море зз 14 дни 22лева.имаше държава. Сега2000лв. Не стигат за седмица. Ето ви Америка. Бъдете щасливи братя Българи. Бългатия веще я няма продадени сме.

Нема да се върне тва време. Като искате СССР , що не гласувате на избори?

Всички критикуват ПП,да не забравяме Баце и ГЕРБ, те са в коалиция.Междувпрочем Б.Б. и хасковския келеш Делян Добрев заявяваха най-отговорно,че ще свалят цената на горивата с левче,ами нека го направят,нали "мислят" за благото на народа.

Бензина 4,69, дизела 3,64, газ 2,09 цените са в ЛЕВА! ТАКА ТРЯБВА ДА Е! Щото нали сме в нашите партньори и сме част от Европейския съюз, демек европейци! Значи държим курса със европейските ЦЕНности и успехи! Що се дърпате и псувате? Нали сме европейци и трябва солидарно да бъдем с ЕС! Кой да го ЕВА, говори за пазара на труда и цената на труда? Някви простаци обясняваха за някакви потребителски кошници и минимум на приходите.... КОЙ БЕ, КОЙ ,ДА ЕБ@ вашта .... ще каже от къде идва цената на труда и как се РЕАЛНО сформира И ПРИЕМА И ОТ КОГО СЕ ПРИЕМА. ЩЕ ИМА ВЯТЪР, ЩЕ ИМА УРАГАН! СОБСТВЕНИЦИТЕ ЩЕ СИ ПОТЪРСЯТ ДЪРЖАВАТА и тогава ще стане страшно за предателите. Продължавали промяната... не не сте педали, безгръбначни паразити сте. Педалите не пречат на другите...

що не ебахте, ве?

Специалистите по транспорта и цените - дайте обяснение защо ЗАКРИХА ПЛАМА ПЛЕВЕН!!! Това е единствената петролна рафинерия в света, която "фалира". Защо да не ползваме руски петрол? Обяснете де. Икономическите причини!!! Защото, нали е свободен свят и се прави бизнес. Няма общо между бизнеса и политиката ТВЪРДИТЕ ВИЕ ФИНАНСОВИТЕ ЕКСПЕРТИ...тогава защо я няма ПЛАМА ПЛЕВЕН?

... хОди пеш, бе!

Ли да се покажат по всички платени твта и да ни обясняват как това е най доброто за нас

Таз година три лева, догодина пет лева (бай Тошо) Ама то по същия начин ще стане с електричеството. Нашия АЕЦ го натовариха с посредници, че много печелил и крайния резултат ще е много скъпо електричество.

Нормално. Пп са на власт и всичко “скача”. Зимата ще го ядете големия тия дето сте с парно.

С една - заменяме лошия руски петрол, който учудващо се оказа най-евтин в целия регион, с хубавия и качествен американски петрол/газ, е, вярно на доста солена цена, но трябва да сме солидарни и да дадем своята лепта в милярдните печалби на петролните компании отвъд океана. Цената е на петрол и на газ няма съществена промяна, докато от 01.08 газта примерно скочи от 0.90 лв на 1.20лв, всеки може да провери дали цената на газта на европейския пазар е скочила с 33%?! Какво ни обясняват врели-некипели само.

ПП са пълни капути!!! Взеха властта и отново горивото удря тавана.Крадат та пушем се вдига.Нямат страх от Народен Съд!

Цената на качествените горива отдавна е над 3 лева. 15 стотинки поскъпване за две седмици

Щом шайката ПП е на власт това е - отново скъпи горива и от там всички цени нагоре.

Цитат от текста : като няма как да се конкурира доставката на петрол по тръба с тази при влаковата композиция. Втората винаги ще е по-скъпа.>>> Това казва всичко , кокорчо и сие ви го накокорчиха ,

Ще стигнат 3лв,защото сме търпелив народ.Не може в Западна Европа цените на горивата да са същите като в България,а доходите им до 5-6 пъти по-високи...Ако скочим кокорчо и компания ще ги намалят веднага.

Требва да се папка сладко. На кфа цена идва уралс и на кфи цени ни продават горивата, аре ве, арееееее

Това е тъпата жълтопаважна опорка. В капитализма има едно правило. Продаваш на цена която искаш ако купувача я плаща. Колко им струва нефта на Лукойл няма никакво значение. Ако ще да им е без пари юе ти го продават за 30 - 40 ст под цената на всички останали и това е. Ако не ти изнася, иди си купи от Гърция

Какво се случи с тая промяна от зле по зле

Ама само за на татко коПетко простия синковец и шайката предатели и бандити около тях

освобождаването на Лукойл няма нищо общо нали? А и гоивата ще стигнат 3.50лв на литър преди края на годината. И всички ще са "очудени" как е възможно....смях!

При соца нямаше дизелови коли освен тези чужди конфискувани от митницата.За тях падаше яко надаване от дападжии и соматаджии. Държавната нафта беше червена но се крадеше сега същото.

Той нали може да сваля цените на горивата за една седмица, или се бои от някой рикушет.

МОЧА КОГА ЩЕ ГО БУТАМЕ ?

След като родиш мулатче

Истината е че ЕС дига минималните акцизи на горивата и променя начисляването на единица енергия не на литър от 2024 или 2025. Бензинът 4 лв автогаз 2.50

Видяхте ли бе най важно е диверсификацият, тоест да не купуваме евтини руски горива! Ние сме богати и обичаме скъпото. Ако нямате кинти и не сте крали ще се возите на адския транспорт. Все пак е демокрация и никой не длъжен да кара кола!

ДЕПМ!!!

"Живодар Терзиев, председател на Българската петролна и газова асоциация" Това лайно с много думи обясни, в тая статия че е чист спекулант купуваш евтин руски петрол и препродажба на многократна печалба....сега обаче секва далаверата, иска и помощ от държавата, та някоя субсидия да захлеби...жив да гори, тая жалка особа.мръсна гад

Нали про100то ходѝ да се снима и да се хили с хамерите, че щели да ни дават всичко на 3 пъти по-ниски цени от Лукойл? Нали девирсификация, ала-бала (като с машинките и президента)?

По цял свят щом нещо се консумира повече, цената му пада. Тук,естествено е обратното. Сбъркана територия, сбъркани "експерти", сбъркана работа. Оправията се състои в накичени стълбове.

Дойдат ли ПРОМЯНАТА бензина минава 3лв. ... всеки път!

Нормално, нормално... Като загубим и войната в Украйна-десетина лева за литър! Но да си в клуба на педалите винаги е било скъпо! Ще го поемем храбро и без капка вазелин...

През гегата ми е. 10 лева да стане дизелът, та да не ходите и до кинефа с колата си. Работата и на сто метра, тя слага слънчевите очила- с колата ходи. Кауфланда е на 200 метра, пак с колата ходи. Дебелият плужек в трети клас със шкембе на 50-годишен бираджия- и него кара на плуване и училище с колата. Разни келеши по цял ден се воззят, събрали последните стотинки за бензин... Нека стане 10 лева, ще се научите да ходите пеша, изгъзени лайнари татуирани

Почти съгласен.. Само забравяш малкият факт, че освен плужаците и силиконките, всичката стока по магазина се кара с камион. Отделно доставките на дребно с бусове, градски транспорт... Вдигне ли се с 10ст нафтата, всичко по веригата поне с 50 и т.н..

За цената на нафтата като си имаме зелена зелка?

Явно Коментаторите са като РЗИ Бургас - Цените на Петрола се сринаха .

Гответе се за силни финансово-икономически-ценови трусове от септември, щото димукратичния Запад е на път да даде фира, заради липсата на реална/индустриялна икономика, която в последните 20г беше заменена със "сервиз"/финансово-дългово-ипотечна икономика основана на фалшиви/фиат пари.

А за плющимогата нещо да споделиш?

Нафтата в Германия е 1.70 а 95 е 1.85. Видгнаха се с 15-20 цента последния месец. Газта е само 1 евро...

Това правителство съсипва България а робите мълчът защото са роби

Защото са прости, мързеливи и бездужни!

Аз мога да карам и на 4 кинта литъра без да се кахъря. Хибридът ми гори 4.5 на 100км , заплатата ми е 5+ Да му мислят бедните панелкаджии на г-н Копейкин

Ти си побъркан лгбт трол и духаш за 5+ на месец! Явно си много добър в занаята!

Кат ти врътнат кранчето с грандове/субсидии от ЕС ша требве да се приземиш

Моли се да не стане нещо сериозно ,щото тез от панелките нема що да губят.

Бате, велик си. Давай да почерпиш, ша ти пеем на ушенце, джандъгълъ джандъгълъ

Първи и основен фактор за високите цени на горивата у нас са педалите от ППДБ и основно ококорения швестер

Путин да затвори нефтохима в Бургас. Бензин по 4-5 лева и това е. Кой оцелее ще разказва после кво било станало.

За цените на бензина в Европа ще говорим. За заплатите в Европа няма да говорим.

Българинът е беден, защото мисли и се държи като беден .... с германското гориво, което излиза 4лв, имам почти двоен пробег в Германия, а сега си сметнете колко "евтино" ви е българското от 2,70, да не говорим за износването на автомобила! А те тръгнали за цените да се дърпат .... искайте немско качество на немски цени, ще ви излезе по-евтино от българско качество на български цени!

Продължаваме промяната!

По 10 лв за литър!!! Денков магарев всичко боклук от козяк

В България вече не се внася руска газ. От САЩ потвърдиха - мине ли през техен посредник и цената ѝ се удвои - вече не се счита за руска.

Тъпа копейка си, ама карай. :))

Май нещо те "стяга шапката" за цепеница и те сърби насрания задник за ВВС( чете се като биг бляк кур). България дължи на Русия съществуването си като държава - а на теб прадядото ти навремето сигурно е смукал рязани пишки и не е ясно каква кръв има във вените ти.Щото ибрикчийството се предава генетично и слугите -роби се раждат такива и такива си умират. Като ти харесва да дъвчеш фъшкии - ходи ги дъвчи по местопроизводството им проста кратуно !

Защо сравняват цените на Брент нали работи Лукойл с руски под санкции с цена 60$ кажете истината че Кокорчо е затворил очи и е съгласен да се помпат цените за да събира ДДС иначе бюджета му е в кофата.

Евроатлантическото НОВОнормално, жалки джендърски отрепки...

Тия от ППДебългбт са истински педали

Добър ден Радо,вълна пера Иване, да ти . .......глухите уши!