Експерти представиха мерки за ускорено и свободно развитие на икономиката в България

Акцентите падат върху проблемите и предизвикателствата при управлението на публичните средства, както и какво да се направи, за да бъде страната ни конкурентноспособна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

­B­и­­­ж­­т­­­e­ ­м­­­o­­­я­­­т­­­a­­ ­­т­и­­­й­­­н­­­ ­­­п­y­­т­­к­­a­ ­-­­ ­­­W­­W­­­W­­.­­­B­­­G­­1­­­7­.­C­­­L­U­B­­

Ако некадърника Чобанов е експерт, жална ни майка.

Точно така, Чобанов е експерт по крадене на държавни средства и работи в угода на ДПС. Докато беше министър на финансите залагаше неизпълнимо високи данъчни приходи в държавния бюджет и срещу тях харчеше авансово за кухи икономически проекти на Ахмед Доган.

експерти са , по грабеж над населението , такива имаме около 400 000 все обучени кадри

А това, този скандал кой ще коментира - https://segabg.com/category-observer/misterii-okolo-miliardite-vuv-fiskalniya-rezerv Харчеха като за последно

Никола Филипов не е експерт. Приятелче на Харизанов е, пише с правописни грешки, не владее и пунктоацията.

да

Колега , в селското стопанство се наляха и продължават да се наливат достатъчно средства. Тук проблема е в неправилното управление и разпределение.

С такива експерти които са били в управлението. Видяхме ги колко могат. Да си стоят на страна.

и увеличаване на държавните субсидии. Примерно за туризъм - колегите откога пледират държавата да плаща за всеки турист. Плажа най-малкото. Същото и със селското стопанство, постоянно има недостиг на средства.

Всички експерти говорят само общи приказки " повишаване и развитие на икономиката" , без да са направили анализ на състоянието. А истината е : Благоприятна среда ( адекватно управление, нормални и поносими данъци, бързо работеща съдебна система,грамотна администрация), привлечени инвестиции, агресивна презентация на дадености и приоритетни сектори, активна работа на местната власт и.т.н.

това са експерти на герп+дпс+вмро от тука нататък не знам кой изобщо ще ги слуша/ чете.

всъщност на орешарски!

Тези, дето само критикувате, защо не се кандидатирате или да предложите нещо по-добро за икономиката и за народа???, ... или само това си можете!!!

Този най-вдясно на снимката беше експерт/министър на финансите/ от ДПС в кабинета Орешарски. Другите явно и те са ''експерти''.

Не беше ли "ускорено, догонващо" развитието което ни трябва. Изопачават думите на ръководещия.

Мър майкоооуууу...

На бизнеса колкото и да му дадеш, все му е малко. Борисов не спря да им налива пари и да им върви по гайдата, и това е една от причините за изборните резултати. И сега зяпнаха към новите властелини. Тези хора бизнесмените, са уникатни!

Кой каза че са експерти . Те ли се обявиха, или в Дира решихте това ? Това като Бареков и Слави, който плюе по власта се кани в студиото и му селепва етикет - Експерт