Коментари - Експерти: Бъдещата схема на ЕС за търговията с емисии може ударно да повиши цените на горивата | Бизнес.dir.bg
назад

Експерти: Бъдещата схема на ЕС за търговията с емисии може ударно да повиши цените на горивата

Евродепутати от няколко партии вече заговориха, че таванът от 45 евро за т CO2 може да не е достатъчен за постигане на климатичните цели на общността

Обратно в новината
| Редактор : Георги Велев, 3е-news.net

Коментари - Експерти: Бъдещата схема на ЕС за търговията с емисии може ударно да повиши цените на горивата | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕС и схемите ще спрът!!!ВРЕДНИТЕ ЕМИСИИ СЕ УВЕЛИЧАВАТ,А УЖ СЕ ПОЛЗВАТ ВЕЧЕ ДОСТА ЕЛ.КОЛИ И Т.Н ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ВРЕДНИТЕ ЕМИСИИ,ЗАЩО ЕС НИ ЛЪЖЕ И НИ СЪДИРА КОЖИТЕ С ТЕЗИ ВРЕДНИ ЕМИСИИ И ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ,КОЕТО СЕ КОНТРОЛИРА ОТ ГЛОБАЛИСТИТЕ?

Шило

Да очакваме ли и лимит на броя на вдишванията в минута? Сигурно в олимпийските игри ще бъде включен и спорта- издържане без дишане.

Забравете този хубав живот в социализма. За да няма бунтове и на запада направиха социален капитализъм, голям среден клас и хубав живот за низшия клас, американска мечта.... Дали са ни, а сега вземат, няма конкуренция социализъм, така да могат да върнат стария капитализъм, нещо от типа на 19-началото на 20 век описано в романите на Джак Лондон, Марк Твен. Строй чрез избори не се мени, но може да опитаме, но ако има евразийска алтернатива, запада фалира, даже и да не фалира няма да могат да направят частична депопулация само при нас, тогава всичко е възможно,даже и чрез избори.

Някога някъде нещо променяно ли е с избори? Май не :) Всички до един са еднакви. Говорят глупости преди да ги изберат, а после - стават като всички останали.

Мдааа, целия останал свят с изключение на ЕУ и най-вече Китай, Русия, Бразилия отдавна плащат 45 евро за "емисии СО2"... трябва да ги настигаме... Европа се "простреля" в единия крак с тази зелена сделка, а сега иска да се простреля и в другия...

Че то това е целта. Още данъци и акцизи

Зелени измишльотини от зелени продажни идиоти.

Те винаги са били платени идиоти :)))

PEYTSCH

По-скъпи горива ги плащаме ние. Печлбите и ДДС са за държавата и фирмата. Да идва Бойко и да смъкне цените с по 1 лев както обеща.

Още по време на Османската Империя са мислили да наложат данък "въздух", но не са го направили. Към момента, ЕС се е справил със тая задача.

Ама тя първата схема вече си върви от 01/01/2024. Всички кораби търгуващи от и за ЕС плащат за емисии. Това влиза в цената на навлото, оттам се калкулира в крайната цена за потребителите. Така че цените на стоките на дребно ще се увеличат допълнително тази година.

Уравнението е елементарно. Скъпа енергия/горива = нисък стандарт на живот. Беднотия и мизерия. Тази икономика и прогрес, който сме живели досега се дължи точно на евтината енергия. Няма вариант, в който да имаме скъпа енергия и работеща икономика. Ония кавали колкото и да ми печатат пари няма да има ефект

Явно пак ще използваме демократичния принцип известен от древни времена "ще тупаме брашняния чувал". Честито на печелившите!

Даже и да беше вярно, че уж човекът бил виновен климатичните промени това пак е безумно. ЕС не е даже цяла Европа а половината - как ще спре каквото и да е при положение, че целият останал свят му дреме на матахурката и не спазва нищо? Тези емисии са данък въздух и средство за обогатяване на шайка мошеници, не случайно са пуснати на борсата.

Всички предлагани решения за справяне с "проблема" всъщност са просто схеми за крадене на пари. Като толкова са се загрижили за СО2 да хващат лопатите и да садят дървета.

Ограбването на народа по най-различни измислени схеми продължава. Досега няма дори един случай, който да отчете стократното увеличение на техническия прогрес и цените да бъдат намалени.

давай кръгло 10лв. - по-лесно за смятане

До нищо няма да доведе. След 09.06 зелените даже няма да влезнат в европарламента и всички тъпотии, които те сътвориха, ще бъдат отменени !

500 000 +++

Без СО2 няма гори, зеленина и растителност. Либералчетата знаят ли ?

Набеждаването на СО2 за вредни емисии ще остане в историята като най-голямата измама на 21-и век.

Шило

Май някой иска да пълни джобовете си още?

Браво на бъдещата схема!

ИСкам да знам, кой или кои са идиотите дето решават да изтупат чувалите до дъно? Не се наядоха, гадове мръсни.

Трябва за Усрайна. Никой друг не е важен в момента.