17-11-2017 20-11-2018

Коментари

2020-10-08 09:52:48 w (нерегистриран) От около година и повече зареждам на Ивони на Хемус. 20+ стотинки по малко на литър, добро гориво. Тези бяха нещо докато беше жив баща им. На магистралата имаше опашка чак от тунела да зареждат при тях... Разликите стигаха до 30стотинки за газта и до 40-45стотинки за бензина и дизела. Днес са прости обикновени тарикати и цените им са като цените в София. На всичкото отгоре не издават касови бонове и те гледаткато извънземен като си го поискаш... Ето цените им от днес Газ - 0,79лв Дизел - 1,63лв А-95 - 1,66лв Нищо ниско не виждам! Да не говорим за съпътстваща инфраструктура - магазин, тоалетна... Пълна мизерия! Даже тези с касетките с празни буркани вече не спират при тях! И вас ви съветвам да ги пропускате. От другата страна има нова бензиностанция, няма да и пиша търговската марка, спрете там и направете разликата сами. Стига с тия дупки дето тарикати се опитват да цедят ДДС и акциз от държавата!

И аз сипвам в Ивони, ама много са им мазни пистолетите и маркучите. При мене е задължително да сипвам аз, шофьорът. Някой знае ли при пълен или по-слабо натиснат пистолет влиза по-малко въздух в резервоара? Имаме спор с колегите, та ако може и вашите мнения да чуя.

Влиза ти въздух в главата. Като си пуснеш чешмата в къщи на по-слабо, въздух ли излиза от тръбата

Вай, вай, вай... При цена на петрола 90-100 бакса имахме цени първия път 2,20лв за литър, после 1,80лв... сега при 38-40 бакса за барел имаме цени... 1,65-1,90лв... вай, вай, вай. Ало гърчавите плювачи на Козяк, как е? Боли ли дупето?

От около година и повече зареждам на Ивони на Хемус. 20+ стотинки по малко на литър, добро гориво. По нисък разход и по добро ускорение. Карам почти нов дизел. Преди зареждах основно на ОМВ и ЕКО, но мога смело да твърдя , че горивата им са по зле!

Тези с минусите да кажат зареждали ли са на Ивони и имали ли са проблеми. Просто мнус значи че работите за картела педали.

А дали минусите не са, защото е собственик на бензиностанцията и си прави реклама ?!

Аз зареждам от Марешки и като цена и качество е перфектно !

Зареждал съм от всички големи, от Ивони, от Марешки, разлика освен в цената не намирам, с изключение на Лукоил, на които освен бензина и кафето им е отвратително... :D

То горивата са от един склад, но после с какви коктейли ги доразбъркват е въпроса. Потвърждавам, че на малките бензиностанции нафтата е зле. Тук-таме има някоя прилична. А хубава нафта колата ми усеща само ако сложа от скъпата на Шел. Не съм зареждал в чужбина, та ако някой има с повече километри в Европа (западна), нека сподели впечатления и сравнение с местните горива.

Ми нищо общо няма. С немска или словенска нафта, разхода е литър надолу а работата на мотора, много по-тиха

е, немската е на двойна цена все пак..

Има малки и с хубава нафта...е "хубава" като на големите, но разликата в цената на резервоар гони 20лв.

Най-ниска е цената при Марешки. А поне софийската определено НЕ е малка бензиностанция.

Марешки обаче е продажно ко*еленце на ББ и вече не зареждам и не купувам лекарства от него. Не съм имал големи проблеми с нафтата от него, но хората с туби казват че не е особено добра (с разни боклуци вътре). Майсторът каза че нещо дюзите ми са за чистене (до преди няколко месеца все от Марешки сипвах), но слагам добавки и колкото се изчисти - толкова. Чистене между 60 и 240 лв на дюза + сваляне/качване е прекалено!

От както е построена бензиностанцията на Марешки в София зареждам само от там. Проблеми не съм имал никакви, включително и зимата. И ще продължавам да зареждам от него, без значение кой какво пише или говори.

Менди, приличаш ми на някой трол на Марешки. Изобщо нямам идея да убеждавам невежите и безпринципни хора. Аз си имам принципи и ги следвам. Не давам пари на б0клуци като Марешки и Цеко. Ти ако искаш да те грабят и е*ат си е твоя работа. По отношение на качеството имам приятели земеделци и наливат в туби. Казват че има парцали вътре. Не съм го видял, не съм имал някакви страшни проблеми освен че ми изгоря регулатор на налягане на ГНП-то с нафтата на Марешки. Възможно е обаче да е съвпадение. Все пак за стари таралясници нафтата на Марешки е идеална, но проблемът е в ХДИ и разни други по-нови, на които ремонтът и чистенето струват пари.

Хипо, при кого чистиш дюзите? На мен ми смениха една за 1500 лева в Германия. Там закъсъх с двигател на 103 хил. км каран само от мене, последно заредено при прочи празен резервоар в Австрия.

А правило ли Ви е впечатление как един човек стои и гледа над очилата и хвърлят парите на бали по бюрото ..... а касови бележки....

От големите вериги Круиз държат цени като на малките бензиностанции. Отстъпката им е 10 ст. Е, не е голяма верига, но има бензиностанции почти навсякъде. Между другото те са най-големия търговец на едро на горива.

За бензина незнам, но дизел от "малките" си е руска рулетка.

Веригите имат карти за отстъпка и магазин

Хахаха то пък една отстъпка 5 ст. Не може да се сравнява с 30 ст разлика нали?

От години не сипвам вече на ГОЛЕМИТЕ бензиностанции от както си засякох километрите и горивото дори е по хубаво на малките! Сипвам и си карам и се чудя на малоумието на всички останали да ходят на големите вериги с уж хубав бензин то ако беше хубав нямаше да им замръзва зимата ! На малките никога не съм имал проблем и не пуши както ако сипеш от Шеилл да не говоря за ОМВ че само гадни неща ми се въртят в главата.

Пиши зер кат изряза ДПФа мноу пиши))))

"малки бензиностанции"? Ежедневно минавам покрай някакви си "бензиностанцийки" с някакви екзотични емблеми и надписи....Нещо като китайски стоки от марките "ПанасОАник", "СЪни" и т.н. Само луд човек ще си позволи да зарежда от такива! Малки-малки, но с големи разреждания и добавки, ха-ха-ха! Сипваш си някаква бълвоч с неизвестни съставки и караш на сляпо, кръстейки се и този път моторът да издържи...

горивата са по схемата 60/40 - 60% болкук 40% свеж въздух

Ами не зареждайте при тези кожодери - Търсете евтините горива на малки бензиностанции така ще подпомогнете и по дребните търговци а не да храним тези мошеници дето "нямат никаква печалба" и винаги са на загуба Кожодерите ще се усетят много бързо .

Каква конкуренция 90 процента от горивото е от един склад.

Склада на едрият бизнес, на ... Шеврон, Шел, Лукойл, Тотал, Газпром, Лукойл, Меркел, на хората на ... Путин, Б.М.Борисов и ....Политиците от ....Европейската Народна Партия! Сега разбирате схемата .... Как няма да защитим нашият Човек с чекмеджето..., той пази и нашите пари. Да го духат бедните! От Рим си е така...нали! Всичко е ясно, логично и свързано!

Склада е на ЛУКОЙЛ - руските изедници. 70 години плащаме данък русия, комунист прост

Що толкозмалко повтаряш Лукойл ва каунь?!